Mozliwosc zajscia w ciaze...

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

qwerty86
Początkujący
Początkujący
Mozliwosc zajscia w ciaze...

Postautor: qwerty86 » 27 wrz 2005, 10:29

Bawilem sie z dziewczyna, i z Prezerwatywy(Durex-uxtra safe ze wsrodkiem nawilzajacym) troche mi spermy scieklo do pochwy(tak na granicy wejscia-nie wiem czy dalej nie scieklo) czy jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze biorac pod uwage ze od razu sie podmyla plynem do higieny intymnej??
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 27 wrz 2005, 12:23

zalezy czy byly dni plodne czy tez nie bo moze jakis <plemnik_k> powedrowal wyzej no ale za malo info zeby cos stwierdzic a najlepiej to test zrobic :)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
qwerty86
Początkujący
Początkujący
Postautor: qwerty86 » 27 wrz 2005, 12:47

Pyt jeszcze do tego: czy jak sperma wpadnie w prezerwatywe ze srodkiem nawilzajacym to gina juz plemniki?? Oraz czy po zertknieciu z plynem do higieny intymnej tez gina- bo to trwalo 5-7 sek i od razu sie podmyla

Edytka bylo to po okresie 2 dni, wiec nie wiem czy dni plodne.

I takie pyt zawsze jak sperma bedzie w pochwie dochodzi do zaplodnienia w dni plodne??
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 27 wrz 2005, 12:52

nie ile dni temu a ktory dzien cyklu to byl?jesli sie podmyla mysle ze znikomy promil...
qwerty86
Początkujący
Początkujący
Postautor: qwerty86 » 27 wrz 2005, 12:53

Mowie ze to byl 2 dzien po okresie
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 27 wrz 2005, 12:57

no to spox...bez paniki mozna pic browca i patrzec na zachodzace slonce i delektowac sie bez męczącego tiku powieki...;)
qwerty86
Początkujący
Początkujący
Postautor: qwerty86 » 27 wrz 2005, 13:15

To sie ciesze-kamien mi spadl z serca<happy>
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 27 wrz 2005, 13:48

qwerty86 pisze:czy jak sperma wpadnie w prezerwatywe ze srodkiem nawilzajacym to gina juz plemniki??

Środek nawilzajacy nie zabija plemnikow, tylko plemnikobojczy - zreszta nazwa mowi sama za siebie. Nie wszystkie gumki są ze śr. plemnikobojczym.
Awatar użytkownika
radomir
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: radomir » 27 wrz 2005, 13:53

a w twoim przypadku jest ok chyba ze chlupnales cała zawartosc gumki z powrotem w czelusc potfora?;)

jesli nie,to... zaaaaaaaachóóóóód słooooooooooońcaaaaaa.... <jol>
qwerty86
Początkujący
Początkujący
Postautor: qwerty86 » 27 wrz 2005, 22:45

Wycieklo tylko troche(tak mi sie zdaje)i od razu poszlismy pod prysznic
Awatar użytkownika
Gregor
Bywalec
Bywalec
Postautor: Gregor » 28 wrz 2005, 14:43

po pierwsze primo;):
durex extra-safe posiada srodek plemnikobojczy a nie nawilzajacy

po drugie primo:
2 dzien po okresie to niestety dni plodne, jednak jesli niewielka ilosc przedostala sie do srodka to mysle ze mozna spac spokojnie-w koncu z "calej porcji" niewielka ilosc dociera do celu,reszta ginie po drodze, wiec mysle ze ta Twoja niewielka ilosc zginela
Spokojnie,ja mialem taka akcje gdy mi guma pekla ale mielismy procz gumy jeszcze globulke wiec bylo mniejsze ryzyko.Swoja droga polecam ta forme zabezpieczenia jako pewien "zapas".Troche klopotliwe w uzyciu ale jednak wolimy dmuchac na zimne.Pozdrawiam-glowa do gory <banan>

[ Dodano: 2005-09-28, 14:46 ]
ponadto nie wiem jaka byla przyczyna tego "sciekniecia" ale ja zawiodlem sie kilka razy na durexach-znajoma polecila mi new caress (ok. 3zl). Uwazam ze sa o niebo lepsze.Nie zamienilbym ich na inne.Nie mialem z nimi ani raz problemu-w przeciwienstwie do durexow. Polecam...
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Re: Mozliwosc zajscia w ciaze...

Postautor: Staruszek Priam » 28 wrz 2005, 22:31

"Bawilem sie z dziewczyna, i z Prezerwatywy..."

Najwyższy czas okazać mniej czci dla prezerwatyw (pisanych wielką literą) a więcej szacunku dla dziewczyny (pisanej małą). Ręce opadają. Następny, co sobie zabawkę znalazł. Życzę dzidziusia, jak dorosnie to se też z tatusia zabawę zrobi. Póki co, psiakrew,
do piaskownicy.
qwerty86
Początkujący
Początkujący
Postautor: qwerty86 » 28 wrz 2005, 22:49

Staruszek Priam albo masz cos z glowa albo nie wiem, jak sie szybko pisze to sie nie zwaraca uwage jak sie pisze. To ze jest tak a nie na odwrot to czysty przypadek. I sam dzieciaku idz do piaskownicy. Dla mnie wazniesze bylo dowiedziec sie o te sprawie a nie sprawdzac wielkosci liter
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 28 wrz 2005, 22:54

No i jeszcze jedno: nie zawsze w dni płodne musi dojść do zapłodnienia. Bo pytałeś.
qwerty86
Początkujący
Początkujący
Postautor: qwerty86 » 28 wrz 2005, 23:05

mrt dzieki :)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 28 wrz 2005, 23:40

Staruszek Priam pisze:Najwyższy czas okazać mniej czci dla prezerwatyw (pisanych wielką literą) a więcej szacunku dla dziewczyny (pisanej małą). Ręce opadają. Następny, co sobie zabawkę znalazł. Życzę dzidziusia, jak dorosnie to se też z tatusia zabawę zrobi. Póki co, psiakrew,
do piaskownicy.

jak najbardziej sie piwko nalezy ;) <browar>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 29 wrz 2005, 18:34

Plemniki zabija NONOXYNOL-9 a nie nawilżenie..a do zapłodnienia wcale nie tak łatwo doprowadzić..wszelkie wątpliwości rozwieje test i zrobi to o wiele lepiej niż my <aniolek2>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 12:26

qwerty86 pisze:Staruszek Priam albo masz cos z glowa albo nie wiem,

Nie denerwuj się. Chciałem Ci tylko dać do zrozumienia, że jak jesteś zieloniutki to się nie baw w seks, bo z tego może być dziecko, skrobanka, złamane życie Twoje i Twojej zabawki.
Jeśli się naprawdę chcesz dowiedzieć szczególiku, to informuję: możesz zostać ojcem za sprawą jednego plemniczka i to bez zdejmowania majteczek. Wystarczą z pozoru niewinne pieszczotki. Zdarza się to bardzo rzadko, ale jednak.... . Informacji radzę szukać w poważnych opracowaniach, w żadnym wypadku w wielonakładowych pismach. Są dotowane przez antykoncepcyjny biznes.
Z całym szacunkiem
Staruszek.

[ Dodano: 2005-10-02, 12:32 ]
lollirot pisze:jak najbardziej sie piwko nalezy

Serdeczne dzięki i wzajemnie. Stawiam "Frater", bez kaca i nie suszy.

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”