Mozliwosc zajscia w ciaze...
Moderator: modTeam
Mozliwosc zajscia w ciaze...
Bawilem sie z dziewczyna, i z Prezerwatywy(Durex-uxtra safe ze wsrodkiem nawilzajacym) troche mi spermy scieklo do pochwy(tak na granicy wejscia-nie wiem czy dalej nie scieklo) czy jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze biorac pod uwage ze od razu sie podmyla plynem do higieny intymnej??
zalezy czy byly dni plodne czy tez nie bo moze jakis <plemnik_k> powedrowal wyzej no ale za malo info zeby cos stwierdzic a najlepiej to test zrobic 
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pyt jeszcze do tego: czy jak sperma wpadnie w prezerwatywe ze srodkiem nawilzajacym to gina juz plemniki?? Oraz czy po zertknieciu z plynem do higieny intymnej tez gina- bo to trwalo 5-7 sek i od razu sie podmyla
Edytka bylo to po okresie 2 dni, wiec nie wiem czy dni plodne.
I takie pyt zawsze jak sperma bedzie w pochwie dochodzi do zaplodnienia w dni plodne??
Edytka bylo to po okresie 2 dni, wiec nie wiem czy dni plodne.
I takie pyt zawsze jak sperma bedzie w pochwie dochodzi do zaplodnienia w dni plodne??
po pierwsze primo;):
durex extra-safe posiada srodek plemnikobojczy a nie nawilzajacy
po drugie primo:
2 dzien po okresie to niestety dni plodne, jednak jesli niewielka ilosc przedostala sie do srodka to mysle ze mozna spac spokojnie-w koncu z "calej porcji" niewielka ilosc dociera do celu,reszta ginie po drodze, wiec mysle ze ta Twoja niewielka ilosc zginela
Spokojnie,ja mialem taka akcje gdy mi guma pekla ale mielismy procz gumy jeszcze globulke wiec bylo mniejsze ryzyko.Swoja droga polecam ta forme zabezpieczenia jako pewien "zapas".Troche klopotliwe w uzyciu ale jednak wolimy dmuchac na zimne.Pozdrawiam-glowa do gory
[ Dodano: 2005-09-28, 14:46 ]
ponadto nie wiem jaka byla przyczyna tego "sciekniecia" ale ja zawiodlem sie kilka razy na durexach-znajoma polecila mi new caress (ok. 3zl). Uwazam ze sa o niebo lepsze.Nie zamienilbym ich na inne.Nie mialem z nimi ani raz problemu-w przeciwienstwie do durexow. Polecam...
durex extra-safe posiada srodek plemnikobojczy a nie nawilzajacy
po drugie primo:
2 dzien po okresie to niestety dni plodne, jednak jesli niewielka ilosc przedostala sie do srodka to mysle ze mozna spac spokojnie-w koncu z "calej porcji" niewielka ilosc dociera do celu,reszta ginie po drodze, wiec mysle ze ta Twoja niewielka ilosc zginela
Spokojnie,ja mialem taka akcje gdy mi guma pekla ale mielismy procz gumy jeszcze globulke wiec bylo mniejsze ryzyko.Swoja droga polecam ta forme zabezpieczenia jako pewien "zapas".Troche klopotliwe w uzyciu ale jednak wolimy dmuchac na zimne.Pozdrawiam-glowa do gory

[ Dodano: 2005-09-28, 14:46 ]
ponadto nie wiem jaka byla przyczyna tego "sciekniecia" ale ja zawiodlem sie kilka razy na durexach-znajoma polecila mi new caress (ok. 3zl). Uwazam ze sa o niebo lepsze.Nie zamienilbym ich na inne.Nie mialem z nimi ani raz problemu-w przeciwienstwie do durexow. Polecam...
- Staruszek Priam
- Pasjonat
"Bawilem sie z dziewczyna, i z Prezerwatywy..."
Najwyższy czas okazać mniej czci dla prezerwatyw (pisanych wielką literą) a więcej szacunku dla dziewczyny (pisanej małą). Ręce opadają. Następny, co sobie zabawkę znalazł. Życzę dzidziusia, jak dorosnie to se też z tatusia zabawę zrobi. Póki co, psiakrew,
do piaskownicy.
Najwyższy czas okazać mniej czci dla prezerwatyw (pisanych wielką literą) a więcej szacunku dla dziewczyny (pisanej małą). Ręce opadają. Następny, co sobie zabawkę znalazł. Życzę dzidziusia, jak dorosnie to se też z tatusia zabawę zrobi. Póki co, psiakrew,
do piaskownicy.
Staruszek Priam pisze:Najwyższy czas okazać mniej czci dla prezerwatyw (pisanych wielką literą) a więcej szacunku dla dziewczyny (pisanej małą). Ręce opadają. Następny, co sobie zabawkę znalazł. Życzę dzidziusia, jak dorosnie to se też z tatusia zabawę zrobi. Póki co, psiakrew,
do piaskownicy.
jak najbardziej sie piwko nalezy

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Staruszek Priam
- Pasjonat
qwerty86 pisze:Staruszek Priam albo masz cos z glowa albo nie wiem,
Nie denerwuj się. Chciałem Ci tylko dać do zrozumienia, że jak jesteś zieloniutki to się nie baw w seks, bo z tego może być dziecko, skrobanka, złamane życie Twoje i Twojej zabawki.
Jeśli się naprawdę chcesz dowiedzieć szczególiku, to informuję: możesz zostać ojcem za sprawą jednego plemniczka i to bez zdejmowania majteczek. Wystarczą z pozoru niewinne pieszczotki. Zdarza się to bardzo rzadko, ale jednak.... . Informacji radzę szukać w poważnych opracowaniach, w żadnym wypadku w wielonakładowych pismach. Są dotowane przez antykoncepcyjny biznes.
Z całym szacunkiem
Staruszek.
[ Dodano: 2005-10-02, 12:32 ]
lollirot pisze:jak najbardziej sie piwko nalezy
Serdeczne dzięki i wzajemnie. Stawiam "Frater", bez kaca i nie suszy.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”