Czy to wina prezerwatywy?

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

pawcio_k33
Zaglądający
Zaglądający
Czy to wina prezerwatywy?

Postautor: pawcio_k33 » 24 wrz 2005, 21:14

Czesc mam nastepujacy problem i z tego co wiem niejestem jedynym.

Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)

Niewiem co z tym zrobic kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest czy to wina prezerwatyw?

Fakt sa tabletki ale moja dziewczyna niemoze niektorych przyjmowac wiec niezawsze mozna zastosowac ta metode antykoncepcji.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Re: Czy to wina prezerwatywy?

Postautor: Wstreciucha » 24 wrz 2005, 22:06

pawcio_k33 pisze:Czesc mam nastepujacy problem i z tego co wiem niejestem jedynym.

Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)

Niewiem co z tym zrobic kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest czy to wina prezerwatyw?

Fakt sa tabletki ale moja dziewczyna niemoze niektorych przyjmowac wiec niezawsze mozna zastosowac ta metode antykoncepcji.

Hmmm czy to naprawde taki problem <hmm> Twoja kobieta nie moze postarac sie o to bys "stanal" skoro juz ja zalozyles ?? A moze niech ona ci nalozy podczas gry milosnej, to nie "opadniesz". NIech wezmie ja w usta i wsunie na czlonek :D A moze po prostu zapal swiatlo to zyskasz na czasie, za nim znajdziesz gume, rozpakujesz i nalozysz to Twoj konik opada ;PP (zartuje oczywiscie )
Pozdrawiam , Glowa i glowka do gory :D <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 wrz 2005, 15:03

Nie znosze prezerwatyw , nie uzywam , dokładnie z tego samego powodu , muj fiut sie po prostu obraza ! <aniolek2> mało tego przeprosic go potem bardzo trudno <browar> <aniolek2> <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 26 wrz 2005, 14:25

pawcio_k33 pisze:Otoz od niedawna moj czlonek po zalozeniu prezerwatywy powraca do stanu poczatkowego;)

Normalka :) Ja tak mam od zawsze. Nawet zakładać nie muszę, wystarczy, że zobaczę.

pawcio_k33 pisze:kiedys niebylo z tym problemu a teraz jest

Zaspokoiłeś pierwsze łakomstwo, teraz podświadomie domagasz się jakości :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
pawcio_k33
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: pawcio_k33 » 26 wrz 2005, 20:33

No to troche mnie pocieszyliscie bo juz myslalem ze jestem jakis inny ;)
Awatar użytkownika
Edytka:)
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Edytka:) » 27 wrz 2005, 12:25

Jestes zupelnie normalny :)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu :]"
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Re: Czy to wina prezerwatywy?

Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 15:59

pawcio_k33 pisze:czy to wina prezerwatyw?

Kiedyś słyszałem, że środki antykoncepcyjne prowadzą, między innymi, do impotencji. Będę wdzięczny za informację, czy rzeczywiście poradziłeś sobie z problemem, czy przeszedłeś na viagrę.
Agent_Smith

Postautor: Agent_Smith » 04 paź 2005, 19:46

jak sie jest slabo podnieconym to nawet na widok obazu na scianie ci "opadnie", wiecej pewnosci, rozluznienia, namietnosci i bedzie ci stal dugo po zalozeniu gumki ;)
przychodzi z czasem, czasami pomaga zmiana "gumek" :P

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”