pytanie
Moderator: modTeam
pytanie
Mam problem i pytanie. Czy po pierwszej tabletce antykoncepcyjnej (Yasmine) mozliwe jest zatrzymanie okresu? Zazywajac pierwsza tabletke w pierwszym dniu cyklu mialam wszystkie objawy normalnego okresu, a po zazyciu drugiej krwawienie zamienilo sie w plamienie, co mnie bardzo niepokoi. Czy ktos moze wie, czy to problem zwiazany z hormonami czy to niestety objaw ciazy? Miewam dosc regularne okresy a taki problem pojawil sie po raz pierwszy. To moja pierwsza kuracja antykoncepcyjna i pierwszy miesiac uprawiania seksu.
Nic sie nie boj, tabletki maja to do siebie ze miesiaczki sa mniej obfite, a co do plamien to rzeczywiscie mozesz je miec przed dluzszy czas ale pozniej juz organizm sie przyzwyczai
ja zadnych plamien nie mialam i nie mam do tej pory a tez biore Yasmine ale badz spokojna, to normalne 
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”