Heja. mam pytanko...
czy podczas stosunku zmiana prezerwatywy grozi zapłodnieniem? zdjalem ją, umylem członka, a dziewczyna załozyla mi drugiego durexa... co o tym sadzicie, moze ktos juz tak probowal. dajcie znac. dzieki. pozdrawiam
pytanko...
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Pasjonat
moon pisze:Nie ma strachu - jak nie była dziurawa to chroniła przez ciążą i innymi szajsami
Mam pytanko.
Czy prezerwatywa chroni przed AIDS ? Bo mnie uczono, że tylko w 30 %-tach. Może ktoś zna wiarygodne źródła, które mówią coś innego. Nie mam na myśli materiałów propagandowych, ale opracowanie pod którym by się któryś z autorytetów imiennie podpisał.
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
moon pisze:Chroni. Mnmie widac uczono inaczej
Czy to jest odpowiedź na konkretnie zadane pytanie?
Następny propagandzista. A może jakiś sprzedawca gumek.
Mi jest wiadomo, że jeśli się wsadzi dowolną prezerwatywę pod mikroskop, to wyraźnie widać, że stanowi ona skuteczną izolację dla plemników. Natomiast wirus HIV jest dziesiątki, jeśli nie setki, razy mniejszy od plemnika. Przez prezerwatywę przenika jak woda przez durszlak. Dopiero założenie trzech prezerwatyw jednocześnie daje pozytywny skutek zadowalający (90%) Radziłbym więc zakładanie czterech, albo najmniejszego w numeracji, dziecięcego kaloszka.
- ksiezycowka
- Weteran