[problem] martwie sie :(

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

hexen
Początkujący
Początkujący
[problem] martwie sie :(

Postautor: hexen » 09 wrz 2005, 17:27

hmmm... moze tak opowiem od poczatku... byl ostatni tydzien wakacji, kochalismy sie codziennie, ona byla niedlugo po okresie, moze tydzien-dwa. gdy sie kochalismy pewne moje substancje wydostaly sie po za prezerwatywe w miejscu w ktorym ona konczy sie na penisie, nie na czubku tylko u jego podstawy.... mam pytanko czy jest jakies zagrozenie, czy mam sie martwic... do wytrysku nie doszlo, i gdy ona odrazu poczula ze cos mokro jest w miejscu gdzie podczas stosunku dotykaly sie nasze ciala, odrazu zeszla ze mnie i na tym byl koniec, raczej jestem pewny ze to byly moje plyny, bo wczesniej troszke ich dostrzeglem w prezerwatywie... odpiszcie prosze, bo sie martwie przeokropnie zeby z tego nie bylo nie pozadanej ciazy...

druga sytuacja, to taka ze, jak sie kochalismy bodajze dnia nastepnego, pekla mi gumka... bylo tak ze ona miala swoja pupe na krancu lozka, ja kleczalem, i penis sie wydostal z pochwy, wchodzac miedzy jej posladek a lozko, wtedy najprawdopodobniej pekla, nie jestem pewien czy nie wczesniej ( w pochwie ) ale dopiero wtedy poczulem ze jest peknieta, i natycnmiast zaprzestalem dalszych dzialan :P do wytrysku rowniez nie doszlo przed ani po peknieciu prezerwatywy...

czy mam sie martwic o ktory kolwiek z tych przypadkow? czy dzis jest jeszcze jakas szansa na zapobiegniecie ciazy po tak dlugim czasie od wypadku? co mam robic? czy mam sie w ogóle martwic? jesli w zadnym z przypadkow nie doszlo do wytrysku... prosze odpiszcie, jesli potrzebujecie wiecej szczegolow, lub nie wyrazilem sie w ktoryms momencie jasno, prosze dac znac, poprawie lub wytlumacze, jest to dla mnie bardzo wazne bo jestesmy za mlodzi aby zostac rodzicami, POMOCY!
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 10:13 przez hexen, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 17:46

Jak sam mowisz nie doszlo do wytrysku wiec w czym problem ? potem mowisz ze jakies plyny, moze po prostu to byl pot ? Ja 99,9 % stosunkow jade na przerywanym i nie mam takich zmartwien, pare razy nawet nie zdazylem "uciec" i bylo ok.
hexen
Początkujący
Początkujący
Postautor: hexen » 09 wrz 2005, 20:42

my mielismy tylko gumke, bez pigulek i innych srodkow anty
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 20:53

No a my nie mielismy zadnych anty :P
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 wrz 2005, 20:56

<brawo1> za bezpieczny stosunek przerywany.

A co do tematu to mysle,ze nie masz się czym martwić, ale dla pewności i przede wszystkich wewnętrznego spokoju można zrobić test czy pójśc dpo lekarza.

aca i znów zły dział.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 wrz 2005, 22:18

hexen pisze: czy dzis jest jeszcze jakas szansa na zapobiegniecie ciazy po tak dlugim czasie od wypadku?

jesli doszlo do zaplodnienia to po tygodniu juz nic nie zrobisz
Radze zrobic dla pewnosci test.. A co do tematu, to tak jak Moon mowi, uwazam ze nie masz sie czym martwic

moon pisze: <brawo1> za bezpieczny stosunek przerywany.

o tak brawo !! <pijak>
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 09 wrz 2005, 22:25

A ja się martwię, jak można takie błędy ort. robić... :>

Stosunek przerywany? Gościu, to nie Twój refleks Cię uratował, tylko to że miała akurat dni niepłodne...
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 23:10

No mialem szczescie, ale zdarzalo mi sie to pod wplywem alkoholu, dlatego powiedzialem sobie ze jak wypije troche za duzo to juz nie biore sie za przerywany, bo trudno wtedy sie kontrolowac.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 wrz 2005, 23:19

Imperator pisze:Gościu, to nie Twój refleks Cię uratował, tylko to że miała akurat dni niepłodne...

A od przerywanych dzieci nie ma TFA?Dobrze napisał Imperator.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 23:24

Jak ma sie wprawe to nie ma dzieci, jakos 2 lata jade na przerywanym i wszystko jest ok. Nie wiem czemu ludzie tak sie boja tych przerywanych.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 wrz 2005, 23:27

Nie wiem co wprawa ma mieć do płynu przedejakulacyjnego, w którym też sa plemniki.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 23:29

Zapytaj sie wszystkich ludzi co uprawiaja stosunek przerywany czy maja niechciane dzieci. Co wszyscy sa bezplodni ?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 wrz 2005, 23:31

Sorry,ale nie znam takich nieodpowiedzialnych ludzi.
Poza tym nie widze różnicy - w obu przypadkach aplikujesz kobiecie plemniczki przechetne do zapłodnienia.
Ale z przerywanego przyjemnośc mniejsza (mówię to jako kobieta).
lolbol1
Początkujący
Początkujący
Postautor: lolbol1 » 09 wrz 2005, 23:31

Imperator: A ja się mart>w<ię, jak można takie błędy ort. robić...

dziwna uwaga panie Polonisto chyba troche przeczulony jestes.. chlopak pewnie w stresie pisal. Po przeczytaniu wypowiedzi widac ze wie jak sie pisze martwic..
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 wrz 2005, 23:32

TFA pisze:Zapytaj sie wszystkich ludzi co uprawiaja stosunek przerywany czy maja niechciane dzieci. Co wszyscy sa bezplodni ?

Wsrod moich znajomych przewazaja tabletki, pozniej prezerwatywy. Z tego co wiem na pewno, to kumpela (z klasy) z chlopakiem jechali na przerywanym i pewnego pieknego dnia postanowil ,ze moze sobie jednak bedzie w niej dluzej. I tak tez w niej skonczyl(jak to sie moglo stac :] ). Dzis ma slicznego 8 miesiecznego synka :).
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 09 wrz 2005, 23:36

Fakt moon masz racje, jesli chodzi o przyjemnosc to i dla faceta jest to mniej przyjemne niz skonczyc w srodku, ale wole to robic bez gumki i skonczyc na zewnatrz niz meczyc sie w gumce i skonczyc w srodku. A jesli chodzi o nieodpowiedzialnosc to psychicznie bylismy gotowi na wpadke, nawet gadalismy o tym i byloby to dziecko chciane. p.s. tab;etek niestety nie moze brac, w tym sęk. p.s. spuszczenie sie na brzuszek czy na plecy (jak od tylu) tez ma swoj urok zarowno dla faceta jak i kobiety ;)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 00:34 przez TFA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pintupintu
Bywalec
Bywalec
Postautor: Pintupintu » 10 wrz 2005, 00:07

Na przerywanym jechalem z moja niunia 7 lat ...no powiedzmy 6 i pol bo na poczatku zabezpieczalismy sie.Dzieki Bogu nic niezmachalismy ale kilka miesiecy temu powiedzialem dosc ...brak okresu pzedluzyl sie o 8 dni i naprawde balem sie jak cholera ...3 testy i wizyta u ginekologa ale na szczescie to tylko dlatego ze wrocila do Polski no i najwyrazienie zmiana klimatu zachwiala ten caly cykl.Od tamtego czasu jednak stosujemy zabezpieczenie w postaci pigol i z czystym sumieniem piepszymy sie jak dwa kroliczki <aniolek2>
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 10 wrz 2005, 00:13

hexen jak sie tak bardzo baliscie to trza bylo zawalac do lekarza i kupic pigulke anty po...i macie spokoj...
Bo co ze ktos ci powie ze NIE NIE MOGLA ZAJSC to uwierzysz i sie uspokoisz? Rownie dobrze mogles zaczepic kolesia na ulicy i sie go pytac...bo przeciez tutaj nie ma specjalistow tylko zwykli ludzie co duzo czasu przed kompami spedzaja... ;p

TFA a ty moze bezplodny jestes? Bo cos mi sie nie widza dwa lata bezproblemowych stosunkow w "normalnych" warunkach.... :/
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 wrz 2005, 00:18

Zobacz wypowiedz pintupintu nad Toba, 6,5 roku jechal na przerywanym i co tez jest bezplodny ? swoja droga to ja mam w zyciu szczescie do kobiet ktore lubia przerywany bo mialem dwie z rzedu ktore to preferowaly i zadnej z dwoch ja tego nie narzucalem, zawsze tak robily ze wczesniejszymi partnerami, od nich sie tego nauczylem w sumie.
hexen
Początkujący
Początkujący
Postautor: hexen » 10 wrz 2005, 00:46

szczerze mowiac... to "TROCHE" odbiegliscie od tematu, a wracajaz do tematu, na pigulki nie bylo kasy wtedy, bo co? powiem babci " daj mi babciu 75 zeta, pojde po jakies lody" <= <cisza> ? ale mam nadzieje ze nic nie bedzie... chyba ze znacie jakies naturalne srodki... anty po stosunku jesli juz ten wyzej wymieniony "tydzien" to ostateczna data... i czy aby na pewno nie mam sie o co martwic? w kazdym badz razie wielkie dzieki, troszke sie uspokoilem, trzymajcie kciuki za mnie OBYM nie zostal (tfu tfu tfu) ojcem... ledwo mi to przez gardlo przeszlo....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 wrz 2005, 00:49

TFA pisze:spuszczenie sie na brzuszek czy na plecy (jak od tylu) tez ma swoj urok zarowno dla faceta jak i kobiety

No tak, ale jako urozmaicenie a nie standard. ;P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 wrz 2005, 00:55

No ale w przypadku przerywanego to standard, tylko trzeba miec duzo papieru toaletowego albo ciagle jakis recznik pod reka :D u nas maly recznik Reddsa mial ostry dyzur hehe
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 wrz 2005, 00:56

No i to kolejny minus przerywanego. ;P
A nawet dwa ;P
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 wrz 2005, 01:06

Papier toaletowy jest tanszy niz gumki i tabletki to raz :P
A dzieki recznikowi nauczylem sie prać :P :D

Dla mnie 2 plusy :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 wrz 2005, 01:09

Standard który powinien być urozmiaceniem to pierwszy minus.
A trzymanie ciagle jakiegoś ścieradełka pod ręka jest niewygodne. Bo co jak se lezy obok łóżka a ja się na niego rzuciłam juz na klatce schodowej?To jest za moment "kochanie tylko po reczniczek pójdę". Dla mnie to drugi minus.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 wrz 2005, 01:12

Jak cos co jest urozmaiceniem i staje sie standardem to tzeba szukac innych urozmaicen :P
A jak sie rzucisz na niego na klatce to mowi poczekaj tylko rozpakuje gumke i zaloze ? :P a jak bierzesz tabletki i facet spusci sie do srodka to po sprawie tez trzeba czyms fiutka wytrzec :)

[ Dodano: 2005-09-10, 01:15 ]
A zreszta na klatce to sie mozna na klatke spuscic i scieradelko niepotrzebne :D to samo co by sie spuscil do srodka.
Awatar użytkownika
taki1
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: taki1 » 10 wrz 2005, 01:16

o cialo mozesz wycierac a pozniej wspolny romantyczny prysznic chyba tez fajnie i po co brudzic recznik gorzej jak na tapczan poleci :D ajj pozniej mamie musialem tlumaczyc ze sie slinie w nocy i pewno to moja slina ;p
nie mam takich skarbów jak Liber...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 wrz 2005, 01:19

TFA pisze:a jak bierzesz tabletki i facet spusci sie do srodka to po sprawie tez trzeba czyms fiutka wytrzec

No nie żartuj. Jeszcze by go wycierać nie wiem po co.
TFA pisze:na klatke spuscic i scieradelko niepotrzebne Usmiechnij sie! to samo co by sie spuscil do srodka.

Nie to samo, nie to samo ;P
pozniej mamie musialem tlumaczyc ze sie slinie w nocy i pewno to moja slina ;p

A nie łatwiej powiedzieć, zę się ma polucje?
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 wrz 2005, 01:19

Ale powiem szczerze ze wolalbym zeby moja kobieta brala tabletki :/ bo chcialbym w koncu skonczyc w srodku bez gumki, a nie tryskac naokolo. I w ogóle lepszy komfort nie tylko fiz. ale i psych.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 wrz 2005, 07:43

lolbol1 pisze:dziwna uwaga panie Polonisto chyba troche przeczulony jestes.. chlopak pewnie w stresie pisal. Po przeczytaniu wypowiedzi widac ze wie jak sie pisze martwic..

W Polsce żyjemy. Ja w wieku 6 lat nie robiłem takich błędów. Tym bardziej nie powinien ich popełniać człowiek, który rozpoczął współżycie seksualne, mając już swoje lata. censored! Ortografia nie boli! Drobne błędy można jeszcze wybaczyć ale takie?

hexen pisze:chyba ze znacie jakies naturalne srodki...

A znamy! <browar>
Są to obserwacje kobiety, a konkretnie jej śluzu i temperatury. Tylko wymaga to poświęcenia troche uwagi i czasu. Tak tak wiem, zaraz wjadą przeciwnicy i powiedzą, że naturalne metody to nie antykoncepcja... Bo mają rację. :D Nie jest to antykoncepcja lecz zaakceptowanie natury takiej jaka jest, zaakceptowanie płodności i dostosowanie się do jej rytmu. :)

idas pisze:TFA a ty moze bezplodny jestes? Bo cos mi sie nie widza dwa lata bezproblemowych stosunkow w "normalnych" warunkach.... Eeee.. no ten tego...

A może TFA nie ma tego płynu przedejakulacyjnego? Albo wie, kiedy on się pojawia, a kiedy nie? Ale tak czy inaczej nie radzę w dni płodne w ten sposób się kochać...

[ Dodano: 2005-09-10, 07:44 ]
TFA pisze:Ale powiem szczerze ze wolalbym zeby moja kobieta brala tabletki Eeee.. no ten tego... bo chcialbym w koncu skonczyc w srodku bez gumki, a nie tryskac naokolo. I w ogóle lepszy komfort nie tylko fiz. ale i psych.

A ja powiem szczerze, że nie chcę, by moja kobieta brała tabletki. Ona zresztą też ich nie chce. Nie czuje się "sobą" wtedy. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”