tabletki wczesnoporonne....

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

tola
Początkujący
Początkujący
tabletki wczesnoporonne....

Postautor: tola » 03 wrz 2005, 08:57

mam takie pytanie... czy istnieja tabletki ktore by dzialaly wlasnie w ten sposob po tygodniu od wpadki? tzn. nie zebym miala jakis problem ale chce wiedziec czy po tygodniu od wpadki jest jeszcze taka mozliwosc, bo chyba ktos nieladnie oszukal mojego kolege...
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 03 wrz 2005, 08:59

nie w polsce nie takich legalnych tabletek ktore dzialaja po tygodniu od stosunku
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 03 wrz 2005, 09:04

tola pisze:czy istnieja tabletki ktore by dzialaly wlasnie w ten sposob po tygodniu od wpadki?

Istnieja, ale tylko na czarnym rynku. W Polsce nielegalne.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 wrz 2005, 10:30

RU 486 choc podobno te juz sa stare i sa nowsze jakies, nie wiem jakie.
W Holandii legalne o ile sie nie myle.

Ps: Co znaczy oszukal? Dziewczyna go "na dziecko" bierze? Jesli on jej to poda bez jej wiedzy, a ona poroni to pewnikiem pojdzie facet siedziec, a to nie witamina C ktorej organizm nie zauwazy, po tym jest kilka miesiecy hustawki hormonalnej.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 03 wrz 2005, 10:44

Maverick pisze: Co znaczy oszukal? Dziewczyna go "na dziecko" bierze?

I po tygodniu juz pewne ze zaszla :>
tola
Początkujący
Początkujący
Postautor: tola » 03 wrz 2005, 17:20

no wlasnie to wszystko bylo baardzo podejzane.. bylo bo to akcja sprzed roku... a ja teraz sie dowiedzialam i pachnie mi to sciema na kilometr... nie chce wszystkiego opisywac bo chyba nie powinnam ale tak w skrocie: 1. zwiazek byl na etapie rozchodza sie i schodza.... 2.byl seks.. po za duzej ilosci alkoholu....3. dziewczyna mowi po dniach kilku ze jest w ciazy 4. potem mowi ze wziela pigulke (po tygodniu) i o problemie.....
No i kurcze nic mi tu nie pasuje.... po 1. skoro byla taka sytuacja to dlaczego nie wziela od razu? po 2. ta pigulka tydzien po... i zla jestem bo jak dla mnie cala ta akcja byla tylko po to zeby zagrac na emocjach chlopaka... ktorego o tym jak zostal wkrecony byc moze uswiadomie po roku ja... dlatego probuje sie dowiedziec czy rzeczywiscie taka pigulka istnieje
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 wrz 2005, 18:13

Nie wiem po co sie w to mieszac... pigulka istnieje wiec jest mozliwosc. A to ze zakazana... amfetamina i pirackie CD tez i co z tego.
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 16:06

Tak jest ! Ukatrupić swojego dzidziusia możesz w tydzień po poczęciu, w miesiąc, w dwa... . I tak dalej. Tylko, co z Ciebie za mamusia ???
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 16:11

Staruszek Priam pisze:Tak jest ! Ukatrupić swojego dzidziusia możesz w tydzień po poczęciu, w miesiąc, w dwa... . I tak dalej. Tylko, co z Ciebie za mamusia ???

to akurat nie ma nic w spólnego z "mamusią " to jaką sie okaze , dowiedziec sie mozna tylko gdy juz owe dziecko urodzi ! w zadnym razie nie w tej sytuacji <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 18:31

Andrew pisze: to jaką sie okaze , dowiedziec sie mozna tylko gdy juz owe dziecko urodzi ! w zadnym razie nie w tej sytuacji <browar>

Nie, no, brachu! Tyś chyba z epoki kamienia łupanego. Nie słyszałeś nic o psychologii prenatalnej? Stosunek matki do dziecka ma kolosalny (największy!) wpływ na jego rozwoj właśnie w okresie ciąży. Jeśli planowany do wyskrobania dzieciaczek się urodzi, przez całe życie cierpi na tzw. syndrom ocaleńca. Jest, za sprawą swojej mamusi (nie wyłaczając tatusia) psychicznie upośledzony. A więc odpowiedzialność jako ojciec za swoje potomstwo bierzesz od momentu kopulacji. Innymi słowy: "Powiedz mi jak kopulujesz, a powiem Ci jakim jesteś ojcem" (Dziurkonosowy Tatusiu)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 18:42

Staruszek Priam pisze:
Nie, no, brachu! Tyś chyba z epoki kamienia łupanego. Nie słyszałeś nic o psychologii prenatalnej? Stosunek matki do dziecka ma kolosalny (największy!) wpływ na jego rozwoj właśnie w okresie ciąży. Jeśli planowany do wyskrobania dzieciaczek się urodzi, przez całe życie cierpi na tzw. syndrom ocaleńca. Jest, za sprawą swojej mamusi (nie wyłaczając tatusia) psychicznie upośledzony. A więc odpowiedzialność jako ojciec za swoje potomstwo bierzesz od momentu kopulacji. Innymi słowy: "Powiedz mi jak kopulujesz, a powiem Ci jakim jesteś ojcem" (Dziurkonosowy Tatusiu)

czyli Ciebie zapewne chcieli wyskrobac skoro msz takie podejscie do do sexu jak piszesz w innym temacie <aniolek2>
Słyszałem o tym co piszesz , jednak do rzeczywistosci sie ma to ni jak !według tego co piszesz , pijaczka rodzi pijaka , morderczyni mordercę itd. bzdura , i załoze sie iż twoje dziecko bedzie w kwesti sexu podobne do mnie , bo do ciebie , to juz mu współczuje ! <aniolek2> bedzie nieszczesliwy po prostu <browar>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 18:45

Poprawka do Andrew (dwa posty wstecz)

Przepraszam, że wziąłem Cię za faceta, ale z Twojej odpowiedzi na temat "analu" tak właśnie wynikało. Nie moja wina. (A może w przypływie emocji zdekonspirowałeś się przyjacielu. Bo mi się wydaje nieprawdopodobne, aby jakakolwiek dziewczyna mogłaby zgłosić chęć kopulacji w dziurkę od nosa.)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 18:49

czepisz sie teraz tej dzurki od nosa , a to nie o to chodzi <aniolek2> i ja jestem facetem , nie patrz na "nick" , pozory jak i fakty mogą być złudne , zas pewne działania ...celowe ! <browar>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 18:55

Andrew pisze:Słyszałem o tym

Przepraszam, ale czy mógłbyś się dookreślić? Znowu używasz męskiej formy, a na forum figurujesz jako dziewczyna. Co jest grane? Możesz mi to wyjaśnić?
Pozdrawiam z całym szacunkiem.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 18:57

masz powyzej w poscie <aniolek2>
tez pozdrawiam <browar>
wyjasnienia zbedne , zbyt długo by pisac , i......? tu wszystko na forum jest , tyle ze masz niezła lektórę <aniolek2>
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 02 paź 2005, 19:27

APEL DO PŁCI ŻEŃSKIEJ

UWAŻAJCIE DZIEWCZYNY NA WSZYSTKIE POSTY OD "DZIEWCZYN' ZACHĘCAJĄCYCH DO CZEGOŚ CO WZBUDZA NAJMNIEJSZĄ WASZĄ WĄTPLIWOŚC. JEST DUŻE PRAWDOPODOBIEŃSTWO, ŻE POCHODZĄ OD PLAYBOYÓW, FACETÓW KTÓRZY CHCĄ WASZYM KOSZTEM POBAWIĆ SIĘ BEZ OGRANICZEŃ.

Andrew, jak Ci nie wstyd. A może i Ty stosujesz praktykę prania mózgu swojej ukochanej, żeby była łatwiejsza. Nie sadzasz jej przed postami od rzekomych dziewczyn, żeby pokazać jak to: "większości smakuje" ? Po przeczytaniu kilkunastu odpowiednio sfabrykowanych ugiąć się może najnormalniejsza. A jeszcze jak jej zabajasz, że to z miłości ... Naprawdę uważasz, że pakowanie dziewczynie fiuta do samego gardła to dla niej może być szczęście? Nigdy w to nie uwierzę i Tobie nie radzę. Podejrzewam, że nawet wyspecjalizowane prostytutki omijają pewne numery(np. sperma prosto do żołądka) z odrazą. A jeśli już, to ZWYRODNIALCOM każą bardzo słono płacić. Jak można takie rzeczy proponować komuś, kogo się naprawdę kocha ???
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 02 paź 2005, 21:30

APEL DO PŁCI ŻEŃSKIEJ

UWAŻAJCIE DZIEWCZYNY NA WSZYSTKIE POSTY OD "DZIEWCZYN' ZACHĘCAJĄCYCH DO CZEGOŚ CO WZBUDZA NAJMNIEJSZĄ WASZĄ WĄTPLIWOŚC. JEST DUŻE PRAWDOPODOBIEŃSTWO, ŻE POCHODZĄ OD PLAYBOYÓW, FACETÓW KTÓRZY CHCĄ WASZYM KOSZTEM POBAWIĆ SIĘ BEZ OGRANICZEŃ.

Andrew do niczego nie namawia, jedynie wyraza swoje zdanie. I to czego nie zrozumiesz (vide: anal), to masa dziewczyn i naprawde lubi urozmaicenia. Wiec wyluzuj chlopie i nie rob z siebie blazna (choc i tak juz zrobiles, ale to juz inna sprawa).
Poza tym, Andrew to fajny facet...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 paź 2005, 20:41

Staruszek Priam pisze: Naprawdę uważasz, że pakowanie dziewczynie fiuta do samego gardła to dla niej może być szczęście? Nigdy w to nie uwierzę i Tobie nie radzę...............proponować komuś, kogo się naprawdę kocha ???

He HE !! <aniolek2> fiuta sie nie pcha do samego gardła ! a w ogóle to dziewczyna sobie go sama bierze tyle ile chce i na ile ma ochote ! <aniolek2>
szczescie ?!! alez tak skoro dla mnie szczesciem jest lizanie jej myszki , to wychodze z załozenia ze odwrotnie tez tak jest <aniolek2>
Niczego sie nie proponje !!! one same to chca robić , ale skąd Ty masz to wiedziec , wiesz ile sie wzbraniałem zanim pozwoliłem jej go wziasc do buzi ! ile uników robiłem , az sie obraziła ! ...wiec nie madruj tu ! bo nie jestes w stanie nic chyba zrozumieć , no ale ja fizyka kwantowego też bym nie rozumiał , wiec ...Ja ? z kolei Ciebie rozumiem ! :*
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 05 paź 2005, 00:10

sophie pisze: masa dziewczyn i naprawde lubi urozmaicenia.

Tak, zgadza się. Coraz więcej dziewczyn akceptuje niemal wszystko, byle tylko utrzymać chłopaka. Nagminnie udają zadowolenie, z udawaniem orgazmu włącznie. Kolesiom to pasuje. Lepiej nie wiedzieć, że się ma sprawność podwurkowego psa i, że seks to tylko rodzaj łańcucha.

Na marginesie.

Panowie! (w damskim przebraniu) O głupocie nie należy nikogo przekonywać. Zbytnia gorliwość i napastliwość wobec "głupiego" zdradza głupotę, bo - wsciekłość z powodu braku argumentów. Trochę szacunku dla Pani Agnieszki, autorki tej witryny i: Trzymać poziom chłopaki !
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 05 paź 2005, 00:16

Staruszek Priam pisze:Coraz więcej dziewczyn akceptuje niemal wszystko, byle tylko utrzymać chłopaka.

Moze sa i takie, ale nie tu na forum.
Ja robie to, na co mam ochote. A ze mam ochote na duzo roznych rzeczy, to je po prostu robie... Tak jak i wszystkie moje kolezanki
Staruszek Priam pisze:Nagminnie udają zadowolenie, z udawaniem orgazmu włącznie. Kolesiom to pasuje.

Zadowolonie udaja tylko te, ktore nie potrafia romawiac z parterem. I tez nie ma ich az tak wielu. Przynajmniej ja takich nie znam...
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 05 paź 2005, 01:31

sophie pisze:Zadowolonie udaja tylko te, ktore nie potrafia romawiac z parterem. I tez nie ma ich az tak wielu. Przynajmniej ja takich nie znam...

Wybacz Sophie, ale wydaje mi się, że jesteś tak jak Andreew mistyfikantem. Czyli facetem, a nie dziewczyną.

Wnoszę, to z Twego braku znajomości psychiki kobiet. Powinieneś, jako kobieta, w dodatku doświadczona - wiedzieć, że:
w większości wypadków dziewczyna nie musi nawet udawać orgazmu. Wystarczy, że milczy. Bo u facetów zaślepienie i samozakłamanie, to normalka. Wystarczy, że tylko on się na amen wyprztyka, a już mu się zdaje, że przez indukcję Ona ma to samo do kwadratu. Nawet jeśli płacze ze wstrętu do Niego - jego pierwsza myśl:"to na pewno ze szczęścia".
Myślisz, że przez rozmowę kobietę można odgadnąć. Zwłaszcza w pościeli, kiedy tylko jedno Ci w głowie, a potem spanko. Wolne żarty. Oby Ci się oczy nie musiały otwierać po latach. Bo to się będzie nazywało "ręka w nocniku" - i to jak głeboko.

No! Zosieńko, przyznaj się. Jesteś facet, czy baba? Ale szczerze.

Soory. Dopiero teraz spojrzałem na Twój avatar. Moje ostatnie pytanie nieaktualne.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 05 paź 2005, 01:52

Staruszek Priam pisze:Wybacz Sophie, ale wydaje mi się, że jesteś tak jak Andreew mistyfikantem. Czyli facetem, a nie dziewczyną.

Tak? Nie wiedzialam... :>
Urodzilam sie jako dziewczyna i nia pozostane do konca zycia...

Staruszek Priam pisze:Wnoszę, to z Twego braku znajomości psychiki kobiet.

No patrz, nie znam siebie - niezle, niezle...

Staruszek Priam pisze:w większości wypadków dziewczyna nie musi nawet udawać orgazmu. Wystarczy, że milczy. Bo u facetów zaślepienie i samozakłamanie, to normalka. Wystarczy, że tylko on się na amen wyprztyka, a już mu się zdaje, że przez indukcję Ona ma to samo do kwadratu.

Nie znam takich facetow, dla ktorych zaspokojenie dziewczyny nie jest wazne. Ba! 99% z nich przedklada jej zadowolenie nad swoje i naprawde widza i slysza co jest grane...

Staruszek Priam pisze:Myślisz, że przez rozmowę kobietę można odgadnąć. Zwłaszcza w pościeli, kiedy tylko jedno Ci w głowie, a potem spanko. Wolne żarty. Oby Ci się oczy nie musiały otwierać po latach. Bo to się będzie nazywało "ręka w nocniku" - i to jak głeboko.

Seks jest wazny takze dla kobiet, i to bardzo, jednak az takie ciagle
zaslepienie wlasnym popedem chyba rzadko sie zdarza - i tu znow sie powtorze - ja takich nie znam...

No! Zosieńko, przyznaj się. Jesteś facet, czy baba? Ale szczerze.

Soory. Dopiero teraz spojrzałem na Twój avatar. Moje ostatnie pytanie nieaktualne.

Na przyszlosc, zanim wyciagniesz jakiekolwiek wnioski i je upublicznisz, pomtsl najpierw...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2005, 08:52

Według tego co Ty piszesz "Staruszku" wszystkie zdrady musiały by sie brać z odwrotnosci tego dlaczego sie biora , a biora sie wszystkie zdrady (wtedy gdy wszystko inne jest oki) własnie z sexu , lub jego monotoni , jak i braku urozmaicenia ! .Kobiety nie chca sie kochać , po Bozemu , mało tego łózko im już nie wystarcza ! ani sex 10 -o minutowy , chcą szalenstwa i tego szukaja

[ Dodano: 2005-10-05, 08:56 ]
Staruszek Priam pisze:Nawet jeśli płacze ze wstrętu do Niego -
Myślisz, że przez rozmowę kobietę można odgadnąć. Zwłaszcza w pościeli, kiedy tylko jedno Ci w głowie, a potem spanko. Wolne żarty. Oby Ci się oczy nie musiały otwierać po latach. Bo to się będzie nazywało "ręka w nocniku" - i to jak głeboko.

Zadna kobieta nie bedzie z facetem jesli czuje do niego wstret !
jedno w głowie , czyli sex? a nie przyszło ci do głowy, iż moze być tak, ze to kobiecie sex w głowie ?
Zapewniam Cie !! ze to kobiety nie chcą normalnego sexu , bo jest nudny
Są rózne kobiety ...na szczescie dla nas, wiecej jest tych z temperamentem
A nie tak jak np. ma mój znajomy , sex raz w miesiacu , po wielkich prosbach ! i chodzi biedak i sie zali , ze juz nie wie po co to mam ! tu jest wszystko oki według Ciebie ??
Drugi znajomy (juz o tym tu pisalem ) jest po rozwodzie , bowiem po slubie przejrzał na oczy , sex tylko po pozemu , od tyłu nie bo tak robią pieski ! i tylko w celach prokreacji ! tak tak , takie Panie też są !! i cały problem w tym , by sie dobrze dobrały z partnerem .Mysle ze własnie u Ciebie też tak jest , musisz szukać podobnej sobie ! chyba ze juz masz , ale nie oceniaj innych , bo według tego co piszesz , wszystkich tych co jezdzą mercedesami , BMW, lexusami itd. bedzie posądzał o snobizm !
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 paź 2005, 11:00

Andrew pisze:od tyłu nie bo tak robią pieski !

heheheheh , ale argumentacja
pieski wiedza co dobre <banan>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2005, 11:49

ale to fakty z zycia , i to mnie najblizszego !
Awatar użytkownika
Staruszek Priam
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Staruszek Priam » 05 paź 2005, 13:28

Andrew pisze:Niczego sie nie proponje !!! one same to chca robić , ale skąd Ty masz to wiedziec , wiesz ile sie wzbraniałem zanim pozwoliłem jej go wziasc do buzi ! ile uników robiłem , az sie obraziła ! ...wiec nie madruj tu !

Andrew! Zaczynam Cię coraz bardziej lubić. To co napisałeś, to absolutna prawda, tylko trzeba umieć ją odczytać.
Twoje uniki bardzo dobrze o Tobie świadczą. Szkoda tylko, że się dałeś złapać na "obrażalstwo" i uległeś.
To, że dziewczyny to robią, UWIERZ, nie znaczy, że sprawia im to przyjemność. Dziewczyna Tobie i sobie wmawia, że jej smakowało, ale to nieprawda. Ona tego by nigdy nie zrobiła, gdyby wiedziała, że to ślepa uliczka - syf. Głupio uwierzyła, że tak właśnie trzeba, żeby związać mocniej ze sobą chłopaka. Czy sama to wymysliła, z potrzeby serca? Bzdura! Naogladała się tego w filmach, albo nasłuchała od koleżanek: "zrób mu to, a zobaczysz, że się przemieni w potulnego pieska"... .
No i skutki mamy. Lizanie myszki nazywasz szczęściem, a jak Ci ktoś życzliwie zwróci uwagę, że Miłość, to w najmniejszym stopniu genitalia - wybacz - WARCZYSZ jak wściekły

Na marginesie.

Pierwszym polskim filmem, ktory zareklamował (krypto) oral, była "Ziemia Obiecana" Andrzeja Wajdy. Kalina Jędrusik obślimacza tam Daniela Olbrychskiego.
Dzisiaj instrukcje oralu, serwowane przez reżyserów (pederastów) mamy w bród. Niedługo wszyscy uwierzą, że prawdziwe szczęście można osiągnąć wyłącznie przez całkowitą eliminację naturalnych, biologicznych funkcji.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 05 paź 2005, 13:47

Staruszek Priam pisze:To, że dziewczyny to robią, UWIERZ, nie znaczy, że sprawia im to przyjemność.

Ciesze sie w takim razie, ze jestem inna, bo uwielbiam robic mojemu facetowi dobrze ustami. Po prostu uwielbiam. Tak jak i caly seks... :D

Staruszek Priam pisze:Dziewczyna Tobie i sobie wmawia, że jej smakowało, ale to nieprawda

Ja sobie niczego nie wmawiam, owszem, znam smaczniejsze rzeczy niz sperma, ale jakos mi to wcale nie przeszkadza. Akceptuje to jakie jest i tyle. O co takie halo?

Staruszek Priam pisze:Ona tego by nigdy nie zrobiła, gdyby wiedziała, że to ślepa uliczka - syf

Powiedz, o jaka slepa uliczke chodzi? I jaki syf? Bo ja jakos nie widze ich...

Staruszek Priam pisze:Głupio uwierzyła, że tak właśnie trzeba, żeby związać mocniej ze sobą chłopaka. Czy sama to wymysliła, z potrzeby serca? Bzdura! Naogladała się tego w filmach, albo nasłuchała od koleżanek: "zrób mu to, a zobaczysz, że się przemieni w potulnego pieska"... .

"Tak trzeba"? Niczego nie trzeba, kazdy robi to co chce, a ja chce duzo, wiec robie duzo... "Zeby zwiazac mocniej, "potulny piesek" - tia, tak jakby oral byl wyznacznikiem bliskosci w zwiazku i niby od niego facet sie zmienial <hahaha>
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 05 paź 2005, 13:53

Zawsze mnie śmieszy jak facet wypowiada się na temat psychiki kobiet, zawsze wiadomo że się ośmieszy.

Kobiety - a szczególnie jej psychiki - poznać sie nie da. Można tylko wyczytać strzepki jej wrażeń, myśli, toków rozumowania, delikatnych uśmiechów w kącikach ust, i przyjąć do wiadomości dogmaty typu: "nic tak denerwuje jak woda kapiąca z kranu".

Pewnie i tak sie skompromitowałem "znajmością tematu". Wybaczcie dziewczyny.

Do Priama:
Logika kobiet na pewno nie jest dwuwartościowa i nie możesz zapisać tego metodą zero-jedynkową. Poruszając się - nawet zgrabnie - po kwadracie logicznym mówiąc o kobietach, zawsze zbłądzisz.

I nigdy przenigdy nie zarzucaj swojej kobiecie że jest niekonsekwetna. Just do it, my friend!
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 05 paź 2005, 13:55

Wow. Nowe spojrzenie na seks! Wiem wiem, sam daję się wrobić w ten cały seks i muszę skakać koło mojej kobiety jak elektron wokół atomu, żeby łaskawie dała mi dupy albo zrobiła loda. Lecz zapewniam Cię, staruszku, że tak nie jest. W sumie napisałbym dokładnie tak jak Sophie ale mi się nie chciało tak produkować. Nie chce mi się odpowiadać jakimiś wielkimi postami na takie głupoty.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 05 paź 2005, 14:09

Staruszek Priam pisze:To, że dziewczyny to robią, UWIERZ, nie znaczy, że sprawia im to przyjemność. Dziewczyna Tobie i sobie wmawia, że jej smakowało, ale to nieprawda. Ona tego by nigdy nie zrobiła, gdyby wiedziała, że to ślepa uliczka - syf. Głupio uwierzyła, że tak właśnie trzeba, żeby związać mocniej ze sobą chłopaka.

Nieprawda, a przynajmniej nie zawsze. Seks w związku to nie tylko egoistyczne branie tego, na co ma się ochotę, ponieważ seks to także zachowania altruistyczne. Dopóki jego sperma jest neutralna w smaku, to nikomu nie ubędzie i korona z głowy nie spadnie, jesli zrobi coś dla niego bez większej przyjemności dla siebie.
To, o czym piszesz, możesz zastosować do zbliżeń przypadkowych, ale w przypadku związku, w którym dwie osoby się kochają, Twoja argumentacja pada. seks w związku to nie matematyka i sam zdaje się o tym trąbisz w kilku topikach naraz. Traktujesz związek jak związek, ale seks w tym związku jak czysto fizjologiczną czynność, oderwaną od związkowej rzeczywistości.
Seks to nie tylko sperma+jajo=dziecko. Seks to bardzo misterny element w życiu dwojga kochajacych się ludzi, często przeplatających się z innymi dziedzinami życia.

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”