Pierwszy raz, a okres..
Moderator: modTeam
Pierwszy raz, a okres..
witam... czy orientujecie sie jak wyglada 1 okres u dziewczyny po jej pierwszym razie... tj mielismy z moja dziewczyna nasz 1 raz... wszystko bylo ok... dostala okres... ale jest krotszy niz miala dotychczas... tj zawsze miala ok 6 dni.. teraz 3 dni i koniec... mozliwe ze np jutro powrocie, nio ale jesli nie ? ... czym to moze byc spowodowane, czy to normalne ? ...dodam ze dostala dzien po przyjezdzie z nad morza (mozliwa zmiana klimatu?) i jest lekko przeziebiona (katar, kaszel itp.... ) .... czekam na opinie, z gory dzieki za pomoc 
- ksiezycowka
- Weteran
generalnie ja sie nie przejmuje ale moja dziewczyna tak
..poza tym od 1go razu kochalismy sie jeszcze pozniej tj w tym samym miesiac.... raz durex sie zsunal... ale nie bylo tam ani kropelki spermy i od razu zostala ona (prezerwatywa) usunieta... wg mnie nie bylo wpadki
..raczej na bank
no ale dziwne jest ze okres sie skrocil
....dodam ze dziewczyna jest zestresowana 
mnei to stary nie bawi i posty tego typu slij zestresowanym malolatom
ps dostalem info od dziewczyny ze dzis rano znow powrocil
wiec nei bylo go zaledwie moze 10h.... teamt uwazam za zamkniety bo wsyztsko jest ok normalny okres itp.. no ale jak ktos chce sie wypowiedziec to smialo 
Ostatnio zmieniony 23 sie 2005, 15:50 przez anonim321, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”