OPCJA WPADKA?
Moderator: modTeam
OPCJA WPADKA?
czy jesli bylo troche nasienia na palcu, a pozniej zostalo ono wprowadzone do pochwy, a bylo to 2 dnia okresu to czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?
Re: OPCJA WPADKA?
Kosmita pisze:czy jesli bylo troche nasienia na palcu, a pozniej zostalo ono wprowadzone do pochwy, a bylo to 2 dnia okresu to czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?
Już dawno tu nie pisałam ale zauważyłam że już wakację się kończą i coraz więcej tematów wpadek....jednym słowem wakacje udane <aniolek2>
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
I dlatego 25 % wszystkich urodzeń nastepuje w marcu i kwietniu ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
mozliwosc jest zawsze jak to mowia.... ale ja bym sie nie przejmowal... bedzie dobrze <browar> musialbys bardzo gleboko z tym nasieniem zawedrowac a ono pozniej jeszcze dalej... z tymn zaplodnieniem to tez nie jest taka latwa sprawa
wystarczy spojrzec na tcyh ktorzy sie staraja o dziecko... i nic... wiec glowa do gory.. tylkoi nastepnym razem dla wlasnego spokoju umyj rece zanim gdzes je wlozysz 
Je jasne grunt to dobry humor
Nie przejmuj sie przeciez byc ojcem to zaszczyt
Wyluzuj
Jak cos to na wyprawke sie zrzucimy
<browar>
A tak szczerze to sadze ze jest maciupkie prawdopodobienstwo ...
Nie przejmuj sie przeciez byc ojcem to zaszczyt
Wyluzuj

A tak szczerze to sadze ze jest maciupkie prawdopodobienstwo ...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Kosmita pisze:czy nie sadzicie ze 2 dzien cyklu to ten bezplodny
z reguly tak jest, ale jak to napisala Yasmine
zrobcie test, wtedy bedziesz miec pewnoscYasmine pisze:W praktyce to roznie bywa.
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Maverick pisze:Uznajmy ze takiej mozliwosci nie ma dla spokoju ducha pytajacego. Bo mozliwosc ulamkowa to zadna mozliwosc
Nie ulamkowa tylko owulacji po jeśli mamy byc dokładni <aniolek2>
anitka24 pisze:Już dawno tu nie pisałam ale zauważyłam że już wakację się kończą i coraz więcej tematów wpadek....jednym słowem wakacje udane Aniolek
A jak
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Pegaz pisze:anitka24 napisał/a:
Już dawno tu nie pisałam ale zauważyłam że już wakację się kończą i coraz więcej tematów wpadek....jednym słowem wakacje udane Aniolek
A jak
no zalezy dla kogo...
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Musze Cie zmartwic ale pierwsze dni cyklu sa jak najbardziej płodne nawet sam okres jest płodny , bezpłodne sa na samym koncu cyklu, wiem bo miałm taki sam problem jak ty i poszłam do ginekologa i mi wszystko wyjasnił. Tak samo nie mozna wykluczyc ciazy szansa jest mała ale zawsze... i trzeba sie z tym liczyc. Sorki ze Cie troszke zmartwiłam ale głowa do gory bedzie dobrze.
o matko to chyba lekka przesada, nie matrw sie żadnej ciązy nie bedzie. Przecież zajście w ciąże nie jest takie łatwe, lekarze mówią że teoretycznie jest to możliwe ale w praktyce...raczej nie, trzeba by mieć naprawde pecha i to gigantycznego. przecież nawet jesli para wspólzyje w dni płoden bez żadnego zabezpieczenia z wytryskiem i innymi bzdurami to ma tylko 25% szans, a przy takiej sytuacji, Ja bym tam spała spokojnie.
Re: OPCJA WPADKA?
Kosmita pisze:czy jesli bylo troche nasienia na palcu, a pozniej zostalo ono wprowadzone do pochwy, a bylo to 2 dnia okresu to czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?
nie to nie jest możliwe
Rita pisze:Musze Cie zmartwic ale pierwsze dni cyklu sa jak najbardziej płodne nawet sam okres jest płodny , bezpłodne sa na samym koncu cyklu, wiem bo miałm taki sam problem jak ty i poszłam do ginekologa i mi wszystko wyjasnił. Tak samo nie mozna wykluczyc ciazy szansa jest mała ale zawsze... i trzeba sie z tym liczyc. Sorki ze Cie troszke zmartwiłam ale głowa do gory bedzie dobrze.
Co za bzdury wypisujesz i wprowadzasz w błąd.
Owszem , może się tak przytrafić ale to z powodu zaburzonego i/lub nieregularnego cyklu a nie samego cyklu.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Rita pisze:Możecie mi wierzyć albo nie, ale ja sobie tego nie wymysliłam, miałam taki sam problem i sie udałam do ginekologa i to co wam napisałam to sa bardziej jego słowa a nie moje. A jak myslicie ze okres jest bezpłodny to sie mylicie, bo moja kolezanka własnie chodzi z brzuszkiem.
bezpłodny jest ale jest tylko jedna zasada"u zdrowej regularnie miesiączkującej kobiety",a w młodym wieku okres bywa niestety nieregularny
moja koleżanka liczyła kalendarzyk i jakie jej wielkie dziwenie było jak wpadła,mówiła:przecież do 5dnia po okresie sie nie zajdzie.No w sumie sie nie zajedzie ale to sie liczy od pierwszego dnia miesiączki a nie jak sie kończy krwawienie bo wtedy ryzyko jest całkiem spore
Rita pisze:A jak myslicie ze okres jest bezpłodny to sie mylicie, bo moja kolezanka własnie chodzi z brzuszkiem.
To,ze Twoja kolezanka wpadla to znaczy,ze ona byla w tym czasie plodna. A nie,ze od razu okres = dni plodne. To jakby ktos wpadl zazywajac tabletki a pozniej twierdzil,ze tabletki sa nieskuteczne!
Okres jest TEORETYCZNIE nieplodny.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”