**taka mała a tyle radości**

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

*agulalka*

**taka mała a tyle radości**

Postautor: *agulalka* » 06 sie 2005, 13:50

Od miesiąca czasu biorę tabletki antykoncepcyjne i muszę powiedzieć iż uprawianie seksu ze swoim chłopakiem stało sie dla mnie o wiele przyjemniejsze-nie muszę się niczym martwić i mogę spać spokojnie <banan> mam nadzieję że dziewczyny tez nie narzekacie...chociaż wiadomo tabletki to nie tylko coś co pozwala spać nam spokojniej ale jak wiadomo znajdą się również jakies minusiki...ale nie życze ich nikomu. Niech każda z NAS czerpie z życia to co przyjemne:) Pozdrawiam <hiphop>

*chyba że macie na ten temat inne zdanie - ja tylko napisałam jak taka malutka pigułka zmieniła moje życie...
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 06 sie 2005, 15:56

Napisz do mojej dziewczyny i przekonaj ją, żeby czym prędzej pobiegła do gienka. Bo... ona se (dosłownie) leci w gumy, których zresztą NIE LUBI. Gdzie sens, gdzie logika?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 06 sie 2005, 21:06

Proponuję przeniesienie postu do "Wyraź to!..." Mam czasami wrażenie, że na forum robi się mały śmietnik...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”