Nie wiem, czy pojawił się gdzieś juz ten wątek-ale mimo wszystko prosze o rady...
Juz tydzień jak biorę pierwsze opakowanie tabletek no i po prostu cały czas chodze jak struta,nie ma mowy o wymiotach ale cały czas mam straszne mdłości:-P...wiem,że one mijają ale jak mam sobie teraz z tym poradzić?Czy po prostu wziąść jakieś kropelki żałądkowe czy coś takiego...?:-(
Okropne mdłości...
Moderator: modTeam
Okropne mdłości...
...odpowiedzi szukaj..czasu jest tak wiele...
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Jeśli przyjmujesz pigułki rano- to może spróbuj przyjmować wieczorem- nie powinno się ich brać rano na czczo. Warto też skontaktować się z lekarzem i wykonać badania czynności wątroby, ewentualnie odstawić pigułki aby przekonać się, czy dolegliwości miną. Jeśli tak- to po przerwie można rozważyć zmianę pigułki- na przykład na pigułkę zawierajacą mniejszą ilość hormonów.
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dokladnie. Zgadzam sie z poprzedniczkami
Na razie starajacie sie zniwelowac zle samopoczucie ale pozniej skonultujcie sie z ginekologiem, bo ja sobie nie wyobrazam zebyscie musialy takie katusze przezywac przez 3 m-ce. Moze rzeczywiscie badanie watroby jest potrzebne (co jakis czas i tak sie powinno robic) i zmiana tabletek.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”