mam pytanie, biore tabletki anty,i teraz mam miec 7 dniowa przerwe, w czym tkwi problem...wczoraj rano wzielam ostatnia tabletki i po siedmiu dniach to kiedy mam znowu zaczac? w niedziele?bo tak czytala ze osmiego dnia przerwy wiec to chyba niedziela,ale poradzcie bo nie chce sie pomylic
7 dniowa przerwa
Moderator: modTeam
7 dniowa przerwa
Witam!
mam pytanie, biore tabletki anty,i teraz mam miec 7 dniowa przerwe, w czym tkwi problem...wczoraj rano wzielam ostatnia tabletki i po siedmiu dniach to kiedy mam znowu zaczac? w niedziele?bo tak czytala ze osmiego dnia przerwy wiec to chyba niedziela,ale poradzcie bo nie chce sie pomylic
lollirot pisze:zgadza sie:) jesli ostatnia tabletke wzielas w sobote, nastepna bierzesz w niedziele:) i tak juz bedzie z kolejnymi opakowaniami.
To musi byc 7 pełnych dni, czyli niedziela - wszytsko w ulotce napisane. Problem rozwiązany, proponuje zamknąć.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”