pytanie takie sobie... ciaza?
Moderator: modTeam
pytanie takie sobie... ciaza?
dziewczyna miala okres 16.06 (owulacje) .....okolo 26 hm...moznaby powiedziec ze zaistniala sytuacja awaryjna zwiazana z plynem przedejakulacyjny i czy w takim wypadku moze dojsc do zaplodnienia?
jesli teraz okres jej sie spoznia...1 dzien...juz....? dziekuje z gory ...pozdrawiam....
(czy ten 26 byl dniem bezplodnym? )
jesli teraz okres jej sie spoznia...1 dzien...juz....? dziekuje z gory ...pozdrawiam....
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
Kosmita pisze:dziewczyna miala okres 16.06 (owulacje) .....okolo 26 hm...moznaby powiedziec ze zaistniala sytuacja awaryjna
Po pierwsze: ilo dniowy cykl ma Twoja dziewczyna?
Po drugie: 16.06 miała okres czy owulacje?
Po trzecie: jak dla mnie to szanse na dziecko są marne
Let me sleep all night in your soul kitchen
dziewczyna miala okres 16.06 (owulacje) .....okolo 26 hm...moznaby powiedziec ze zaistniala sytuacja awaryjna zwiazana z plynem przedejakulacyjny i czy w takim wypadku moze dojsc do zaplodnienia?
a stosunek był w ogóle?? i co z tą owulacją?? 16 byla owulacja czy okres??
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
16 miala okres.....
cykl jej trwa 28 dni ...
hm mozna by powiedziec ze byla 'akcja reka', na ktorej znajdowal sie ten plyn....
wiesz jak na moje szybkie liczenie, mogły to być dni płodne, ale kłócić się nie będę, jeśli ktoś będzie liczył dokładniej. Tak mi się wydaje. Stosunku nie było?? Wiesz szanse zapłodnienia ręką są baaardzo małe. Bo jak byś dziecku powiedzial skad sie wzielo?? z palca?? - szanse sa marne, powiedzialabym zadne.
ale chyba 16 dnia to ona miala...owulacje...bo teraz czekala na krwawienie miesiaczkowe...i mowila ze wczesniej miala 16...wiec raczej 17 to jeszcze sa dni plodne...pozniej 2 tygodnie sa nieplodne....tak mi sie wydaje...ale wlasnie nie jestem pewien, dlatego pytam
a to czy dziecko sie wzielo z palca czy z nieba to juz nie ma znaczenia. najlepiej jakby nie bylo takiego dylematu...
a to czy dziecko sie wzielo z palca czy z nieba to juz nie ma znaczenia. najlepiej jakby nie bylo takiego dylematu...
ktoś w koncu zada sobie trud i mi powie czy w takim wypadku ciaza jest mozliwa? okres spoznia sie juz 2 dzien....
hm ostatnio robila test ciazowy i wyszedl negatywnie *pisalem tutaj na forum*
tylko nie wiem czy wlasnie on nie byl bledny, nie chce robic nastepnego testu bo uwazam, ze po prostu mialaby jakies objawy ciazy gdyby byla...a tak to jej nic sie ponad norme nie dzieje....
napiszcie czy jesli 16 miala krwawienie to czy 26 miala dni nieplodne....tak mi i jej sie wydaje, tzn. ona sama liczyla i mowila ze to byly nieplodne....sam juz nie wiem jak sobie tlumaczyc to opoznienie okresu....kur** mam spieprzone cale wakacje przez to...caly czas ten stres.....
tylko nie wiem czy wlasnie on nie byl bledny, nie chce robic nastepnego testu bo uwazam, ze po prostu mialaby jakies objawy ciazy gdyby byla...a tak to jej nic sie ponad norme nie dzieje....
napiszcie czy jesli 16 miala krwawienie to czy 26 miala dni nieplodne....tak mi i jej sie wydaje, tzn. ona sama liczyla i mowila ze to byly nieplodne....sam juz nie wiem jak sobie tlumaczyc to opoznienie okresu....kur** mam spieprzone cale wakacje przez to...caly czas ten stres.....
Kosmita pisze:ktoś w koncu zada sobie trud i mi powie czy w takim wypadku ciaza jest mozliwa? okres spoznia sie juz 2 dzien....
Nikt Ci tego nie powie na 100%. Test wyszedł negatywny, zatem w ciąży nie jest. Stres opóżnia cholernie miesiączkę, zatem zrelaksuj ją , a okres się pojawi.
robila ten test przed tym 'wydarzeniem'...
hm sorry ze robie tutaj z tego taki wielki problem, niby juz otrzymalem informacje...
nie moge przestac o tym myslec...czekam na ten okres jak na Zbawiciela...horror! ..
nie zycze nikomu tego uczucia.
podsunalem jej pomysl zeby zrobila test, ale to jeszcze bardziej ja zestresowalo i juz pisze ze ja brzuch boli z nerwow...
chcialbym po prostu zeby go zrobila, zebym wiedzial czy juz mam zalatwiac wyjazd do holandii czy moze sie zrelaksowac i wreszcie odpoczywac w te wakacje....
zobaczymy co to bedzie...
hm sorry ze robie tutaj z tego taki wielki problem, niby juz otrzymalem informacje...
nie moge przestac o tym myslec...czekam na ten okres jak na Zbawiciela...horror! ..
podsunalem jej pomysl zeby zrobila test, ale to jeszcze bardziej ja zestresowalo i juz pisze ze ja brzuch boli z nerwow...
chcialbym po prostu zeby go zrobila, zebym wiedzial czy juz mam zalatwiac wyjazd do holandii czy moze sie zrelaksowac i wreszcie odpoczywac w te wakacje....
Kosmita pisze:robila ten test przed tym 'wydarzeniem'...
Będzie dobrze, o ile sie nie będzie stresować. Miałam tak samo, więc Cie rozumiem. Stres jak cholera, ale jak zrobiłam ten test, a też się ociągłam z tym, to kamień spadł z serca, a potem miesiączka:) Niech sie nie stresuje, bo przez to nawet o lika tyg moze jej sie przesunac.
Dlaczego chcesz wyjeżdzać do Holandii? <LoL>
Kiedys okres spóźnił mi się o tydzień z powodu nerwów(myślałam że jestem w ciąży) im bardziej będziecie się denerwować, tym bardziej ten okres się spóźni. Osobiście nie sądzę, żebyś zaciążył swoją partnerke, w sposób który opisałeś. To jest szansa jedna na milion, albo jeszcze więcej. polecam jakieś ziołowe łagodne leki uspokajające.
Kiedys okres spóźnił mi się o tydzień z powodu nerwów(myślałam że jestem w ciąży) im bardziej będziecie się denerwować, tym bardziej ten okres się spóźni. Osobiście nie sądzę, żebyś zaciążył swoją partnerke, w sposób który opisałeś. To jest szansa jedna na milion, albo jeszcze więcej. polecam jakieś ziołowe łagodne leki uspokajające.
- ksiezycowka
- Weteran