Patentex
Moderator: modTeam
Patentex
Proszę o pomoc w sprawie żelu Patentex - stosował go ktoś? Jest trudno osiągalny? Z tego co słyszałem daje większy komfort niż globulki, które są trochę mało estetyczne.
Z jednym i drugim jest za dużo papraniny! Mają zblizoną skuteczność (od 2 do 30 Pealra-czyli na 100 kobiet sposujących te metody przez rok od 2 do 30 zaszło. Im niższy jest wskaźnik Pearla, tym metoda jest skuteczniejsza).
Przy pierwszych "bzykankach" w połączeniu z prezerwatywą są pewnym środkiem antykoncepcyjnym, jednak z czasem ich stosowanie staje się nieprzyjemnie uciążliwe....taka jest moja opinia:-)
Przy pierwszych "bzykankach" w połączeniu z prezerwatywą są pewnym środkiem antykoncepcyjnym, jednak z czasem ich stosowanie staje się nieprzyjemnie uciążliwe....taka jest moja opinia:-)
...odpowiedzi szukaj..czasu jest tak wiele...
Moze niekoniecznie bedzie to odpowiedz na ptanie, ale odradzalbym wszelkiego rodzaju kremy i globulki ze wzgledu na ich uciazliwosc w stosowaniu niska skutecznosc. Gumka o niebo lepsza.
Natomaist jesli chodzi o ptanie autora tematu to biorac pod uwage mala popularnosc globulek i zeli ciezko bedzie uzskac na nie odpwoiedz.
Natomaist jesli chodzi o ptanie autora tematu to biorac pod uwage mala popularnosc globulek i zeli ciezko bedzie uzskac na nie odpwoiedz.
Globulki czasem stosujemy, a kremu nie probowalismy, ale z tego, co pamietam, to potrzebny jest jakis aplikator specjalny do "zainstalowania" go i troche srednio to widze, ze mialbym nagle przerwac, wyciagnac narzedzia, pomajstrowac przez chwile nimi, i wrocic do zabawy
To juz globulki lepsze, bo wystarczy palcem raz, dwa wsunac (choc tez sa uciazliwe, a i historie z pieczeniem to chyba prawda, choc nie regula-nawet w przypadku tej samej kobiety).
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Moze niekoniecznie bedzie to odpowiedz na ptanie, ale odradzalbym wszelkiego rodzaju kremy i globulki ze wzgledu na ich uciazliwosc w stosowaniu niska skutecznosc. Gumka o niebo lepsza.
Ja się podpiszę pod tym, co napisała Maverick. Uciążliwe to jest - lepsze są gumki.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”