[ Dodano: 2005-06-28, 14:26 ]
chyba jeszcze nalezy dodac ze to czysto teoretyczne pytanie, wątpie zeby ktos zapisal 14latce tabletku anty
Moderator: modTeam
mariusz pisze:Nikt kto produkuje tabletki nie przyzna się ze mogą one miec negatywny wpływ na zdrowie bo straci fortune.
guli pisze:mariusz napisał/a:
Nikt kto produkuje tabletki nie przyzna się ze mogą one miec negatywny wpływ na zdrowie bo straci fortune.
Wręcz przeciwnie. Jeżeli nie napisze o zaobserwowanych klinicznie skutkach ubocznych to dopiero go prawnicy ogołocą. Poza tym pigułki obchodzą już chyba swoje 50 urodziny i gatunek nie wymarł, szanująca się firma nie wypuści bubla na rynek, gdzie w grę chodzi zdrowie kobiety.
charlie81 pisze:piotrek20 pisze:bo po to ma sie wybrac ale dobiero jak skonczy 18 lat
ale dlaczego?
A poza tym - do okulisty, albo dentysty tez nie moze sama isc?
Maverick pisze:Wg mnie aby kupic tabletki antykoncepcyjne wystarczy juz ograniczona zdolnosc do czynnosci prawnych czyli trzeba miec ukonczone 13 lat. Przed tym wiekiem osoba fizczna nie moze zasadniczo podemowac innych cznnosci poza kupieniem gazety i lizaka
Pegaz pisze:Alucard napisał/a:
"Yasmin"-nie są na bazie hormonów i nie powodują skutków ubocznych(tylko drogie syćke)
Jak to nie na bazie hormonów
Andrew pisze:drogiewiec ile
Andrew pisze:Ja wiem ile kosztują leki antykoncepcyjneMałgosiu , ale zeby to było drogo
? drogo to wychodza prezerwatywy , bo te dobre to paczka kosztuje 10zł a w nich tylko 3 szt . a ja to zuzył bym w dwa , no.... 3 dni
Andrew pisze:drogo to wychodza prezerwatywy , bo te dobre to paczka kosztuje 10zł
Maverick napisał/a:
drogo to wychodza prezerwatywy , bo te dobre to paczka kosztuje 10zł
my jak uzywalismy prezerwatyw to kupowalismy w makro bo tam wychodzily taniej
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości