Pierwszy raz bez gumki
Moderator: modTeam
Pierwszy raz bez gumki
Przepraszam jesli temat już był ale mam problem. Przecholowałem ze swoją dziewczyna nie wytrzymaliśmy i zrobiliśmy to, z tym że ja sie troszke przejmuję bo nie miałem gumki, fakt jest taki że miała miesiaczke (4 dzień standardowo ma 5-6 dni) i że nie doszedłem była pierwsza i finish miałem gdzie indziej. Teraz pytanko o możliwości zajścia w ciąże teoretycznie niby nie ale...... Za wszystkie posty dziękuję.
- Sir Charles
- Weteran
mrt pisze:Szansa taka, jak na niepokalane poczęcie mniej więcej.
I tutaj, najprawdopodobniej, mam złośliwą satysfakcję wytknąc Ci Mrt błąd
Niepokalane poczęcie, to nie poczęcie Chrystusa w łonie Marii, a poczęcie Marii w łonie św.Anny - chodzi o to ze byal poczęta bez grzechu pierworodnego...
I ja - niewierzący mam takie rzeczy wytykac?
<browar>
soul of a woman was created below
Gdyby nie to że wyciągłeś to można by się stresować, bo 4 dzień już jest prawdopodobny do zajścia w ciąże ... mój brat jest z 4 dnia
Ale że wyciągłeś to się nie przejmuj, jeśli oczywiscie wyciagłeś wtedy kiedy trzeba
I osobiście na przyszłość polecam kochać się przed okresem a nie w trakcie ;P

Plesers czemu nie kochasz już mnie ...
- megaziomek
- Entuzjasta
Hardcore pisze:nawet jakbyś się spuścił do środka w 4 dniu okresu to podejrzewam, że nic by się z tego nie 'urodziło'
czytaj uwazniej HC ;P
szanse zostania tatusiem masz ale malePlesers pisze: mój brat jest z 4 dnia
mnie zastanawia inny fakt
za to dziewczyna ma to w dupie ze bez gumki sie z nia bawisz?ktosik pisze: że ja sie troszke przejmuję bo nie miałem gumki
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”