znajoma jest w 6 miesiacu ciazy, do tej pory wszystko szło jak z płatka, zero komplikacji, wrecz idealnie, badania ksiazkowe i w ogóle super, ale.... od 2 dni mowi ze nie czuje aby dzidzia sie ruszała, do tej pory była bardzo ruchliwa, kopała, wierciła sie i w ogóle a teraz cisza!
dzisiaj moj facet mi włąsnie o tym powiedział bo rozmawiam z ojcem dzidziusia i co mnie wkurzyło i zdziwailo najbardziej oni NIE poszli do lekarza!
to sa ludzie dorosli, maja po 24 lata, powinni zadziałac i biec do lekarza a jednak tego nie robia tylko czekaja nie wiem na co!
czy ktos slyszał o czyms podobnym? jak takie powikłania sie skonczyły? co to może byc? bo aż strach pomyślec o tym co tak naprawde nasuwa sie piersze na mysl....
6 miesiac ciazy
Moderator: modTeam
6 miesiac ciazy
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
cóż ja równiez jestem zdziwiona ze obserwując takie objawy nie poszli do lekarza ale....po pierwsze moze z jakaiegos zródła wiedza ze to jeszcze nic złego ze po prostu dzidzia "odpoczywa" i jej ruchliwosc sie zmniejszyła....albo nie zdaja sobie sprawy z faktu ze to moze oznaczac cos złego....albo boją sie isc do lekarza.....albo.....nie mam pojecia mozliwosci jest wiele
agata pisze:.po pierwsze moze z jakaiegos zródła wiedza ze to jeszcze nic złego ze po prostu dzidzia "odpoczywa" i jej ruchliwosc sie zmniejszyła....
nie ma takich info włąsnie i martwia sie bardzo a jednak nie poszli do lekarza!
mam nadzieie jednak, ze jezeli dzidzia nadal nie bedzie sie ruszła to pojda do lekarza dziś!
- I*Z*U*$*K*A
- Entuzjasta
Sorki, maja po 24 lata a zachowuja sie jak dzieci. Moze ja jestem zbyt przewrazliwiona, ale gdybym znalazla sie w takiej syt juz nastepnego dnia siedzialabym u lekarza. Miejmy nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy.
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
maja po 24 lata i ja byłam myslałam ze sa ludzmi w miare myslacymi, no ale niestetyy okazalo sie ze sie myliłam!
mam nadzieje ze wiecej taka sytuacja sie nie powtorzy, ze jednak jezlei poczuja jakies zagrozenie pojda do lekarza!
własnie znajoma przekazała info ze dzidzia dała o sobie znac i juz jesto dobrze, ale i tak powedziałam, abyjednak skonsultowała to z lekarzem!
na szczescie nic sie nie stało, moze dzidzia po prostu poszła sobie spać....
mam nadzieje ze wiecej taka sytuacja sie nie powtorzy, ze jednak jezlei poczuja jakies zagrozenie pojda do lekarza!
własnie znajoma przekazała info ze dzidzia dała o sobie znac i juz jesto dobrze, ale i tak powedziałam, abyjednak skonsultowała to z lekarzem!
na szczescie nic sie nie stało, moze dzidzia po prostu poszła sobie spać....

I teraz każdy bedzie pisał, że myśli, że ludzie w wieku 24 lat myślą..
Paranoja..
Może mają swoje jakieś powody lub coś jest nietak, boją się iść do lekarza lub coś innego. Ale na pewno pójdzie ta dziewczyna. Mam nadzieję, że to nic złego.
Paranoja..
Może mają swoje jakieś powody lub coś jest nietak, boją się iść do lekarza lub coś innego. Ale na pewno pójdzie ta dziewczyna. Mam nadzieję, że to nic złego.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”