w ciązy??

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

alooo

w ciązy??

Postautor: alooo » 21 maja 2005, 14:06

witam mam pytanie do specjalistów mojej lasce spóznia sie okres 5 dni nie uprawialismy sexu tylko bylismy w ubraniu i doprowadziła mniedo takiego stanu roskoszy ze przemokły mi spodnie jej tez a teraz sie boje ze moze byc w ciazy czy to mozliwe ze przez ubranie udało by mi sie strzelic gola?? dodam ze ona jest jeszcze dziewicą i spózniał jej sie ostatnio o 2 dni a jeszcze wczesniej 2 razy po dwa tygodnie ale to ze stresu a teraz w stresie nie była no i to nie fortunne zdazenie <belt3>
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 21 maja 2005, 14:36

alooo pisze:czy to mozliwe ze przez ubranie udało by mi sie strzelic gola??

N I E!
alooo

Postautor: alooo » 21 maja 2005, 14:41

dzieki za poczieszenie serce mam w gardle tak sie boje gdybym nie był w tej sytuacji to bym sie z tego smiał a tak mi przychodzi miljon mysli i nie wiem co sam myslec o tym dziex ale nadal sie bije
Awatar użytkownika
Wiola
Bywalec
Bywalec
Postautor: Wiola » 21 maja 2005, 14:43

wiesz to niemozliwe to musialby stac sie jakis nadprzyrodzony cud .przyczyny spozniajacego sie okresu moga byc inne.ale to normalne ,inne dziewczyny tez tak moga miec np.ja.nie ma co od razu panikowac..w kazdym badz razie ciaza przez ubranie jest niemozliwa,bo tojest przeciez oslona,wiec spokojnie,tym bardziej ze jest dziewica,wiec sperma nie powinna sie przedostac bo jest blonkai ubranie a to jest przeszkoda.
alooo

Postautor: alooo » 21 maja 2005, 14:48

troszke mi lzej ale mimo to sie boje jak cholera!! mam nadzieje ze bedzie dobrze

[ Dodano: 2005-05-21, 16:55 ]
jestescie pewni az sie boje wyniku testu
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 maja 2005, 10:20

Na 100% nie jest wciazy. A tego typu posty i topiki juz byly.
Poza tym przeczytaj podrecznik od biologii co trzeba zrobic aby w ciaze zajsc. To nie jest takie proste.

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”