w ciązy??
Moderator: modTeam
w ciązy??
witam mam pytanie do specjalistów mojej lasce spóznia sie okres 5 dni nie uprawialismy sexu tylko bylismy w ubraniu i doprowadziła mniedo takiego stanu roskoszy ze przemokły mi spodnie jej tez a teraz sie boje ze moze byc w ciazy czy to mozliwe ze przez ubranie udało by mi sie strzelic gola?? dodam ze ona jest jeszcze dziewicą i spózniał jej sie ostatnio o 2 dni a jeszcze wczesniej 2 razy po dwa tygodnie ale to ze stresu a teraz w stresie nie była no i to nie fortunne zdazenie <belt3>
wiesz to niemozliwe to musialby stac sie jakis nadprzyrodzony cud .przyczyny spozniajacego sie okresu moga byc inne.ale to normalne ,inne dziewczyny tez tak moga miec np.ja.nie ma co od razu panikowac..w kazdym badz razie ciaza przez ubranie jest niemozliwa,bo tojest przeciez oslona,wiec spokojnie,tym bardziej ze jest dziewica,wiec sperma nie powinna sie przedostac bo jest blonkai ubranie a to jest przeszkoda.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”