brak okresu - jak czesto?

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
brak okresu - jak czesto?

Postautor: sabinka » 15 maja 2005, 21:45

dziewczyny czy mimo brania tabletek nie mialyscie kiedy tego "krwawienia z odstawienia"? jesli tak to ile razy wam sie to zdarzylo i czy sie tym faktem denerwowalyscie? ;)

i przede wszystkim... czy na to "nienormalne" krwawienie - no bo to w koncu nie jest normalny cykl - ma wplyw stres tak jak przy normalnym???
Ostatnio zmieniony 16 maja 2005, 10:37 przez sabinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
katerina
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: katerina » 15 maja 2005, 21:53

Ja miałam. Długo wtedy już tabletki brałam i raz się zdażyło, że nie miałam okresu, a jakiś czas potem ponownie. Denerwować to się średnio denerwowałam. Test sobie zrobiłam za pierwszym razem, po drugim przestałam brać tabletki.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 17 maja 2005, 00:00

sabinka pisze:dziewczyny czy mimo brania tabletek nie mialyscie kiedy tego "krwawienia z odstawienia"? jesli tak to ile razy wam sie to zdarzylo i czy sie tym faktem denerwowalyscie?

Za pierwszym razem to byla raczej jakas sciema a nie krwawienie. Ale potem bylo juz ok.

Z tego co mi sie wydaje chyba przy tabletkach stres nie odgrywa tutaj wielkiej roli. Ja zazwyczaj dostawalam niemal jak w zegarku. Czy stes czy nie stres. Ale bardziej profesjonalnie to nie potrafie odpowiedziec.

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”