Ja nigdy w zyciu. Wiem, ze to jest irracjonalne, nie umiem tego wytluczaczyc ale nigdy w zyciu nie dam sie w ten sposob szprycowac iglami czy tabletkami. Mozecie mowic, ze jestem szowinista ale ja wiem swoje.
Moderator: modTeam
Baobabub pisze:Podobno juz od dluzszego czasu sa rozne srodki "antykoncepcyjne" dla mezczyzn, ja slyszalem tylko o zastrzykach. Mozna tez podwiazac nasieniowody ale wtedy juz nigdy nie bedzie mozna miec dzieci (dobre dla malzenstw ktore maja juz dzieci i nie chca zaliczyc wpadki w wieku 60 lat). Nie wiem czy sa jakies tabletki lub jeszcze inne rzeczy, ta galąź medykamentow sie nie rozwija bo nie ma na nie popytu, dlatego duze firmy nie zajmuja sie prodykcja i szukaniem nowych rozwiazan. Duzym plusem jest to, ze ma sie jeszcze lepsza ochrone niz w wypadku kobiecej antykoncepcji, nie trzeba uzywac prezerwatyw i chyba najlepsze, zadna kobieta nie moze nas "zlapac na dziecko". Pytanie do mezczyzn, co o tym sadziecie, o takich srodkach? Gdyby byly dostepne w polsce stosowali byscie je?
Ja nigdy w zyciu. Wiem, ze to jest irracjonalne, nie umiem tego wytluczaczyc ale nigdy w zyciu nie dam sie w ten sposob szprycowac iglami czy tabletkami. Mozecie mowic, ze jestem szowinista ale ja wiem swoje.
Baobabub pisze:Ja nigdy w zyciu. Wiem, ze to jest irracjonalne, nie umiem tego wytluczaczyc ale nigdy w zyciu nie dam sie w ten sposob szprycowac iglami czy tabletkami. Mozecie mowic, ze jestem szowinista ale ja wiem swoje.
Mysiorek pisze:Nie ma lekko - nasieniowody się przecina!!! nie podwiązuje. (nie da się odwrócić zmian)
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 56 gości