Czy mozna "wymyc" sperme?
Moderator: modTeam
Czy mozna "wymyc" sperme?
Czesc! Jestem nowy na forum i mam na imie Michal. Tyle o mnie, przechodze do mojego problemu.
Wczoraj rano "bawiliśmy się" razem (tj. ja i moja dziewczyna), nie wspolzyjemy ze sobą jeszcze, ale jak zapewne wiekszość z Was uprawiamy peting (...? tak to sie nazywa). Moj aniołek doprowadził mnie do takiego stanu rozkoszy ze "strzeliłem", ale tak nie forunnie ze częsc mojego nasienia byla na jej udach, a czesc na figach okolo 7 cm od vaginy. Chwile po tym, ona poszla wziąc prysznic. Splukala wszystko, pozniej dokladnie umyla mydłem. Ale niepewność jest spora, czy przy myciu nic sie nie dostalo tam gdzie nie powinno. Dzisiaj moja dziewczyna zauwazyla, jakas dziwna wydzieline w okolicach pochwy. Czy moze ktoś nam pomoc radą? Prosze o szybką odpowiedz.
Wczoraj rano "bawiliśmy się" razem (tj. ja i moja dziewczyna), nie wspolzyjemy ze sobą jeszcze, ale jak zapewne wiekszość z Was uprawiamy peting (...? tak to sie nazywa). Moj aniołek doprowadził mnie do takiego stanu rozkoszy ze "strzeliłem", ale tak nie forunnie ze częsc mojego nasienia byla na jej udach, a czesc na figach okolo 7 cm od vaginy. Chwile po tym, ona poszla wziąc prysznic. Splukala wszystko, pozniej dokladnie umyla mydłem. Ale niepewność jest spora, czy przy myciu nic sie nie dostalo tam gdzie nie powinno. Dzisiaj moja dziewczyna zauwazyla, jakas dziwna wydzieline w okolicach pochwy. Czy moze ktoś nam pomoc radą? Prosze o szybką odpowiedz.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Krzych(TenTyp) pisze:Nie tak łatwo jest ustrzelić jelenia....
hehe i zgadza się Krzych.
Do autora: ciekawe jakbys wytlumaczyl swojemu dziecku, ze zostalo spolodzone mimo ze jego rodzice nie wspolzyli?? no pomysl racjonalnie i nie stresuj sie, taka wydzielina zdarza sie - a teraz kiedy sie stresujecie oboje to bedziecie sie doszukiwac 1500 objawow ciazy
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Re: pytanie do znawcy tematu
sn00ze pisze:Dzisiaj moja dziewczyna zauwazyla, jakas dziwna wydzieline w okolicach pochwy. Czy moze ktoś nam pomoc radą? Prosze o szybką odpowiedz.
Cześć Michał!
Tatą nie będziesz jak już wiesz, a ta wydzielina z pochwy to...no podnieciłeś dziewczynę wczoraj <brawo1> naturalna wydzielina z pochwy, która ją nawilgaca podczas stosunku, po lekkim zaschnięciu przypomina...kisiel!
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”