Spóźniający się okres - ciaza?
Moderator: modTeam
- CerroTorre
- Zaglądający
Mam pytanko, może to nie będzie standardowe wołanie o pomoc przy podejrzeniu ciązy ale... Nie znalazłem takiego tematu...
Chciałbym spytać drogie panie ile dni najdłużej spóźnił wam się okres?
Mojej dziewczynie właśnie się już 7 dzień spóźnia, ale żeby było smieszniej nie kochaliśmy się w tamtym miesiącu, tak wyszło jakoś, w rozjazdach byliśmy. Był tylko jakiś petting z raz, ale nie sądze żeby coś mogło się przenieść... Oczywiście zawsze jest to małe ale...
Chciałbym spytać drogie panie ile dni najdłużej spóźnił wam się okres?
Mojej dziewczynie właśnie się już 7 dzień spóźnia, ale żeby było smieszniej nie kochaliśmy się w tamtym miesiącu, tak wyszło jakoś, w rozjazdach byliśmy. Był tylko jakiś petting z raz, ale nie sądze żeby coś mogło się przenieść... Oczywiście zawsze jest to małe ale...
wiec jezeli sie nie kochaliscie to w czym problem?? czasami tak sie zdarza, piszesz ze byliscie w rozjazdach, podroze tez moga rozlegulowac cykl, stres, przyjmowanie jakis lekow:) ja po podrozy nad morze zawsze mam przesuniety okres o pare tygodni:) stres wplywa na mnie tak ze mam wczesniej miesiaczke a leki nie maja na mnie zadnego wplywu 
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- CerroTorre
- Zaglądający
Mi sie spoznial ok 10 dni najdluzej - ale to dlatego, ze bylam na kilka dni w gorach. Potem sie stresowalam, ze nie mam i .. nie mialam dalej.Zrobilam test ( byl tylko petting, ale jak mowisz - zagrozenie miniminimalne ale jest) i sie uspokoilam i okres sie pojawil nazajutrz.
Kiedys tez zatrzymal mi sie okres, ale wtedy bardzo intensywnie sie odchudzalam, wrecz glodzilam - oto powod.
Radze zrobic test - odpadnie prawdopodobienstwo ciazy i stres tym samym.
Pozdrawiam
Kiedys tez zatrzymal mi sie okres, ale wtedy bardzo intensywnie sie odchudzalam, wrecz glodzilam - oto powod.
Radze zrobic test - odpadnie prawdopodobienstwo ciazy i stres tym samym.
Pozdrawiam
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
gosia pisze:Radze zrobic test - odpadnie prawdopodobienstwo ciazy i stres tym samym
ja tez uwazam ze zrobienie testu rozwieje wasze watpliwosci co do ciazy. jak bedzie negatyw to mniej stresu bedzie
- ksiezycowka
- Weteran
mi sie wlasnie spoznia drugi dzien, ale narazie jestem spokojna, zero stresu, nic mi to nie da jak bede sobie szarpac nerwy 
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
moon pisze:Brałam przez 1,5 roku. Powolutku zmiejszałam dawki i w końcu koniec był. Pierwszy okres był regularny. O nast ępnych dwóch pisałam już w dwóch ostatnich postach.
Moje Słonko się denerwowac nie musi - nie ma możliwości żeby coś z tego było
moon, Pytanko do Ciebie?? Czy Ty nie masz np.. tzw zespolu PCO?? hormonow, ktorej fazy Tobie (ewentualnie)brakuje?? Interesuje mnie to bo sama mam problem ogolnie z miesiaczkami.
- ksiezycowka
- Weteran
faktycznie okres moze trwac nawet do 3-4 miesiecy od momentu zaplodnienia, ale jak czesto tak bywa ? bardzo rzadko... powiedzialbym ze sa to skrajne przypadki... pzoa tym jesli kazdy by tak podchodzil to wyznacznikiem zajscia w ciaze nie bylby 1 okres od momentu wspolzycia, lecz ten okres w 4 miesiacu
paranoja
pozdro, dajcie luz
dzieci nie bedzie 

- ksiezycowka
- Weteran
Żabka:-) pisze:ja znam kilka przypadków gdzie kobieta miała okres przez pierwsze miesiace.
ja też
ostatnio okres mi sie ciągle spóźnia,ostanio o miesiąc,ale staram sie tym nie stresować,kupuje test i jestem spokoja...nieco zawiedziona,wynik zawsze negatywny,ale cóż to przez tęsknote,na widok mojego faceta okres dostaje od razu...a szkoda
jak zwykły żelek...taka pusta w środku...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”