prezerwatywy w prążki lub z wypustkami
Moderator: modTeam
prezerwatywy w prążki lub z wypustkami
Czy zastosowanie takiej prezerwatywy powoduje większą przyjemność? Ale dla kogo? Dla mężczyzny czy dla kobiety? Do tej pory używaliśmy zwykłych prezerwatyw i u partnerki tak nie za ciekawie było z orgazmem, więc pomyślałem, ze to może troche pomóc... Czy to prawda???
na pewno bardziej dla partnerki i troszke powinno być lepiej ,a poza tym może bardziej urozmaicaj wasz sex
, wiesz - drażnij ją szybciejj ,zwolnij na jakiś czas wyjmij i pocałuj i nagle znowu przyspiesz i staraj bardziej napierać na ścianki a nie tylko aby głębiej .eksperymentujcie dużo to znajdziecie wszystko łącznie z orgazmem
pamiętaj - TRENING CZYNI MISTRZEM
i częste praktyki dają wyniki 
pamiętaj - TRENING CZYNI MISTRZEM
przy pierwszych kilku wlozeniach czuc troszke, ale potem nie ma roznicy czy w prazki czy z wypustkami
:D
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
kiedys kupiliśmy prązkowane unimila- tak byly prązkowane ze ledwo pod palcem było czuć;)a co dopiero w srodku, nie wiem jak moja dziewucha ale ja to uwielbiam bez, o nic sie nie martwie ze spadnie,pozatym w gumie ciezko sie dochodzi a tak jak sie staram dosjc szybko to moment i juz
dlatego lepszy jestem za drugim razem bo wiele dluzej moge <silacz>
sarah pisze:Ale i tak nic nie przebije gołego penisa bez niczego. On ma naturalne wypustki i jest duzo przyjemniej niz w prezerwatywie.
Tak i to obydwie strony są bardziej zadowolone. A zresztą nie ma nawet porównania bo czuć wszystko o nieboooo lepiej
I na pewno bez prezerwatywy łatwoej kobiecie o orgazm- facetowi też .
ja nie lubię prezerwatyw- szczególnie zapach jak dla mnie irytujący, potem wszystko śmierdzi latexem, bez jest o niebo lepiej- przynajmniej dla mnie, ale w sumie wychodzi na to że mojemu facetowi używanie gumek nie przeszkadza, i to ja zdecydowałam że będę brać tabletki i będziemy kochać się bez
:)
The one I adore
The one i've been looking for
The one i've been looking for
hehe milusi to jest penis bez prezerwatywy
Ja wiem, wiem, ale na razie niestety musi się ubierać w te wdzianka, cóż ja poradzę na moje biedne zgłupiałe hormony? O, właśnie... ginekolog...
Mrt!!!!!!!!!
Normalnie Cię zbiję telepatycznie.
O shiiiiit.
Właśnie rok starsz się zrobiłam. Rany.
"Mój panie, na cóż tłumaczyć durniowi, że jest durniem. Przecież jego dureństwo na tym właśnie polega, że nie ma o nim pojęcia."
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”