P.S Przeszukałem całe forum i nic nie znalazłem także proszę o wyrozumiałość jeśli mi coś umnkęło.
Tydzień po......czyżby tata...??
Moderator: modTeam
Tydzień po......czyżby tata...??
Witam mam problem otóż nie wiem co robić.Moja dziewczyna bierze pigułki antykoncepcyjne reguralnie i w piątek kochaliśmy sie bez innych zabezpieczeń.po 2 dniach zaczęła źle sie czuć,jeść dziwne rzeczy itp,takie objawy jak podczas ciąży,kupiłem tester ciążowy ale dopiero w piątek go użyje i sprawdzimy czy jest w ciąży.moje pytanie: jeśli okarze sie że jest w ciąży (od tygodnia),to co robić
Miał już ktoś takie doświadczenie,bo 72 już dawno minęło.....
P.S Przeszukałem całe forum i nic nie znalazłem także proszę o wyrozumiałość jeśli mi coś umnkęło.
No wlasnie objawy typu: mieszanie roznych dziwnych jedzonek ze soba,nudnosci,wymioty wystepuja po dobrych kilku tyg...i niewiem nawet czy sens byl w kupowaniu testu(szkoda pieniedzy;P )bo jesli bierze tabletki regularnie to naprawde niema sie czym martwic...zreszta duzo napisane jest o tabletkach na stronce agnieszki-masz tam wszystko!!jesli niewymiotowala,niemiala biegunki itp to glowa do gory...zeszta zajrzyj-zobaczysz..
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
Misia pisze:PS> czy zakonczyles w Niej?
sorry ale nierozumiem..to ze mezczyzna skonczy w kobiecie, ktora bierze tabletki(regularnie)stwarza jakies prawdopodobienstwo ze jest w ciazy?!no wydaje mi sie ze nie...
Minimalna przy prawidłowym stosowaniu.
Polecam to jeśli ktoś nie widział:
Skuteczność różnych metod antykoncepcyjnych.
http://www.antykoncepcja.com.pl/skutecznosc.htm
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Minimalna przy prawidłowym stosowaniu.
Polecam to jeśli ktoś nie widział:
Skuteczność różnych metod antykoncepcyjnych.
http://www.antykoncepcja.com.pl/skutecznosc.htm
No własnie! nawet jak sie regularnie zazywa to istnieje ta minimalna szansa, a w innym temacie wszyscy zawsze na mnie naskakiwali i uwazali za głupote ze zabezpoieczamy sie dodatkowo gumką.....
Tabletki to najbezpieczniejsza metoda, więc po co używać niewygodnych i stosunkowo drogich prezerwatyw? Jeśli miałabyś trafić na ten promil niebazpieczeństwa tabletek to równie dobrze możesz trafić równocześnie na procent niebezpieczeństwa prezerwatywy i mimo zabezpieczanie PRAWIE 100% wpadniesz....
NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ :!:
NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ :!:
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”