Seks podczas okresu - bezpieczne?
Moderator: modTeam
Seks podczas okresu - bezpieczne?
Mam pewien problem. Kochałam się z moim chłopakiem i jemu na chwile sie zeslizgnela prezerwatywa, natychmiast założyl nowa i na 1005 nie wszedl we mnie bez gumy. Kochalismy sie podczas miesiaczki. Czy jest jakas szansa na zajscie w ciaze podczas okresu?? Zaznaczam tez ze biore tabletki antykoncepcyjne, ale dopiero od 2 dni. Czy sa jakies szanse, że moge byc w ciazy??? dzieki za rady. pozdrawiam
OMAGAD ...
Kondom pigulki okres ... jizas ...
Tabletki zaczynaja dzialac od zazycia pierwszej ... pozatym pisze na pewno o tym w ulotce :<. Podczas okresu ... sa male szanse aby zajsc w ciaze ... jajeczko robi won ... Jesli niewszedl bez gumki to raczej niedostala sie do pochwy nasienie ...
PS. Podczas okresu ... fuuu ;P
Kondom pigulki okres ... jizas ...
Tabletki zaczynaja dzialac od zazycia pierwszej ... pozatym pisze na pewno o tym w ulotce :<. Podczas okresu ... sa male szanse aby zajsc w ciaze ... jajeczko robi won ... Jesli niewszedl bez gumki to raczej niedostala sie do pochwy nasienie ...
PS. Podczas okresu ... fuuu ;P
Zamykam. Jakby co to wypowiadac sie w topiku http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... php?t=2418
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”