seks do konca - ufac tabletkom?
Moderator: modTeam
seks do konca - ufac tabletkom?
Mam do Was dwa pytanai:
Czy kochacie się do końca tzn czy wasz partner konczy w srodku?
Czy gdy dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne to czy seks do konca nie zwieksza ryzyka zaplodnienia? Bo nie oszukujmy sie nie ma 100% zabezpieczenia przed ciążą.
Czy kochacie się do końca tzn czy wasz partner konczy w srodku?
Czy gdy dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne to czy seks do konca nie zwieksza ryzyka zaplodnienia? Bo nie oszukujmy sie nie ma 100% zabezpieczenia przed ciążą.
Mój drogi...
Pigułki to najpewniejsza metoda antykoncepcyjna i daje prawie 100%. I mogę Cię zapewnić-po to kobiety biorą pigułki i faszerują się hormonami, żeby sobie nie odbierać tej przyjemności
Mówi Ci to kobieta, która sama to wypróbowała...
P.S-A w ogóle to już tego nie było?
Pigułki to najpewniejsza metoda antykoncepcyjna i daje prawie 100%. I mogę Cię zapewnić-po to kobiety biorą pigułki i faszerują się hormonami, żeby sobie nie odbierać tej przyjemności

P.S-A w ogóle to już tego nie było?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Dzieki Mariusz za odpowiedz szukalem tego ale nie znalazłem.
A co do twojego pytania Leszyczynka to jak narazie nie kończyłęm w środku, moja dziewczyna od niedawna bierze tabletki i jakoś nie moge się przełamać i skończyć w srodku. Bo jakos wydaje mi sie że to może zwiekszyć ryzyko. Ale jeżeli probowałaś i nic sie nie stało to chyba sie skusze.
A co do twojego pytania Leszyczynka to jak narazie nie kończyłęm w środku, moja dziewczyna od niedawna bierze tabletki i jakoś nie moge się przełamać i skończyć w srodku. Bo jakos wydaje mi sie że to może zwiekszyć ryzyko. Ale jeżeli probowałaś i nic sie nie stało to chyba sie skusze.
Jakie ryzyko???? Człowieku-kobieta bierze tabletki nie tylko po to, by nie zajść w niechcianą ciążę, ale też po to, by we dwoje czerpać jak największą przyjemność bez gumki. Moja koleżanka też na początku się bała skuteczności, to przez pierwszy miesiąc używali prezerwatywy. Ale naprawdę nie ma się czego bać, a korzystać!!! :564:
"Miarkuj złość.
Chłopie zlewaj sie w srodku i pilnuj tylko zeby nie zapomniala tabletki wziac
Student jak zwykle wytłumaczył "po chłopsku"

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Ludzie!!! Znow przejmujecie sie jakimis plamami, praniem???? To sie w glowie nie miesci :546:
A jak juz o tym to teraz wszystko da sie sprac :564:
A co do tematu, to mozliwosc konczenia w srodku uwazam za najwazniejszy powod trucia sie pigulkami!!! To jest wlasnie laczenie sie w jedno. Ale sie rozmarzylam
A jak juz o tym to teraz wszystko da sie sprac :564:
A co do tematu, to mozliwosc konczenia w srodku uwazam za najwazniejszy powod trucia sie pigulkami!!! To jest wlasnie laczenie sie w jedno. Ale sie rozmarzylam
canon pisze:posciel maly problem. wylej sok i wrzuc do praniagorzej jakby zakrwawila bo wtedy to juz nie wiem czy dopierzesz
Krew schodzi w zimnej wodzie... Ty chyba nigdy sobie ubrania nie zakrwawiłeś... Przyznaj się

Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Hmm ja tam miałem złamany nos i href sikała na wszystkie strony
I jakoś nie zeszło hehe
Ale tak naprawde to chciałbym skończyć w mojej ukochanej bo to faktycznie połączenie całkowite anie przerywane .
POZDRO 4 ALL
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I jakoś nie zeszło hehe
Ale tak naprawde to chciałbym skończyć w mojej ukochanej bo to faktycznie połączenie całkowite anie przerywane .
POZDRO 4 ALL
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Ryzyko zaplodnienia zwieksza wszystko co dzieje sie zaraz po zdjeciu majtekCzy gdy dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne to czy seks do konca nie zwieksza ryzyka zaplodnienia? Bo nie oszukujmy sie nie ma 100% zabezpieczenia przed ciążą.

Grunt to dobrze dobrane i regularnie brane tabletki anty.
Wlasnie, dzieki Mav. Przypomniales mi, ze musze cos wziac
A co do stresow, wiosna albo pozniej (chyba cos kolo czerwca) byl taki temat. Na 100%.
Tak czy inaczej, jestem chyba jakas dziwna, bo mnie to nawet przez moment nie zestresowalo - w przeciwienstwie do kilku moch kolezanek - i od samego poczatku nie wyobrazalam sobie, zeby konczyl gdzies indziej, a nie w srodku.
A co do stresow, wiosna albo pozniej (chyba cos kolo czerwca) byl taki temat. Na 100%.
Tak czy inaczej, jestem chyba jakas dziwna, bo mnie to nawet przez moment nie zestresowalo - w przeciwienstwie do kilku moch kolezanek - i od samego poczatku nie wyobrazalam sobie, zeby konczyl gdzies indziej, a nie w srodku.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”