Cerazette???
Moderator: modTeam
Cerazette???
Czy ktoraz z Was je bierze i jest zadowolona??? zaczelam nie dawno i troche sie boje ze przez to ze sa jednoskładnikowe, sa słabsze!!????
Po pierwsze nie trzeba było zakładać dwóch tematów, tylko w jednym opisać oba problemy...
Ale wracając do sedna. Odpowiem w tym temacie jakby na oba. Czy to jest wskazane po porodzie w tak krótkim okresie brać pigułki? Jeśli dodatkowo karmisz to już w ogóle. Jest tylko jeden rodzaj pigułek zalecany dla kobiet karmiących-przynajmniej z tego co wiem. A co do wypadających włosów-spróbuj kupić szampon do włosów z czarnej rzepy.
Ale wracając do sedna. Odpowiem w tym temacie jakby na oba. Czy to jest wskazane po porodzie w tak krótkim okresie brać pigułki? Jeśli dodatkowo karmisz to już w ogóle. Jest tylko jeden rodzaj pigułek zalecany dla kobiet karmiących-przynajmniej z tego co wiem. A co do wypadających włosów-spróbuj kupić szampon do włosów z czarnej rzepy.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Skoro lekarz nie widział przeciwwskazań to tylko wszystkiego dobrego. Wiem tylko, że moja kumpela też karmiąca brała jakieś pigułki, ale z nich zrezygnowała.
A poza tym nie krzycz na mnie-skoro zbierasz ochrzan, to rób tak, by go nie dostawać!!!
A poza tym nie krzycz na mnie-skoro zbierasz ochrzan, to rób tak, by go nie dostawać!!!
"Miarkuj złość.
Oj Redd's ma trochę racji ! :564:
to głupota, żeby szukać odpowiedzi w innych tematach, można kolejny raz podyskutować na temat, dowiedzieć się czegoś nowego, zapytać się o coś jeszcze, nie ma problemu, by nie brać udziału, jak się nie chcę....
to odstrasza nowych forumowiczów
mnie też osobiście to razi
co innego jesli temat powtarza soe 3 razy w mieisacu, ale jesli jest rzadko..?!
WIĘCEJ LUZU :546:
to głupota, żeby szukać odpowiedzi w innych tematach, można kolejny raz podyskutować na temat, dowiedzieć się czegoś nowego, zapytać się o coś jeszcze, nie ma problemu, by nie brać udziału, jak się nie chcę....
to odstrasza nowych forumowiczów
mnie też osobiście to razi
co innego jesli temat powtarza soe 3 razy w mieisacu, ale jesli jest rzadko..?!
WIĘCEJ LUZU :546:
Tu chodzi o to, by nie pisac kilka razy tego samego. Po pewnym czasie bedziesz juz :563: odpowiedziami na jakis temat. Nie medzie Ci sie chcialo odpowiadac w ogóle. A to nie takie trudne wcisnac "szukaj" i wpisac odpowiednie haslo do wyszukiwarki. Zwlaszcza ze moze okazac sie, ze temat juz byl, a odpowiedz jest gotowa i tylko czeka.
Co prawdan ie przypominam sobie by szczegolnie wiele poswiecone bylo tabletkom po porodzie wiec spoko :564:
Co prawdan ie przypominam sobie by szczegolnie wiele poswiecone bylo tabletkom po porodzie wiec spoko :564:
Wyszukiwarka niedziala jak powinna ... przerabianie tych samych tematow po kilka razy moze niektorych nudzic (nikt niekaze im odpowiadac) ale moze i wniesc cos nowego do owych tematow ;]. Ktos sie na dany temat czegos wiecej dowiedzial ... ktos rozwiazal jakis problem i teraz moze z nim pomoc innym ... itp ...
A jesli niechcecie zakladania tematow ktore juz byly ... coz wtedy tematy na pewno wkoncu sie skoncza i forum padnie ?
A jesli niechcecie zakladania tematow ktore juz byly ... coz wtedy tematy na pewno wkoncu sie skoncza i forum padnie ?
Ja to mam wrazenie iż juz jego czas nadchodzi wielkimi krokami , za duzo tu zmian , za duzo znajomosci , itd, ale mogę sie mylić , choc nie ma tu juz o czym czytać tak jak to było np. poł roku temu chocby
:564: :564: mam tylko nadzieje ze sie to zmieni , a moze wszystko wywalić i od nowa forum zaczac tak jak to juz było tu
??? :547: :547: :547:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wiesz tr3sor, jak wiekszosc stalych bywalcow sie znudzi ciaglym odpowiadaniem na te same pytania - co zreszta juz powoli sie dzieje - to osoba zainteresowana bedzie otrzymywac coraz mniej odpowiedzi. A w starych watkach jest ich duuuuzo.
Poszukanie tego co kogos interesuje w starszych postach nie jest takie straszne i trudne. Trzeba to tylko robic z glowa, ot co.
Poszukanie tego co kogos interesuje w starszych postach nie jest takie straszne i trudne. Trzeba to tylko robic z glowa, ot co.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”