Cerazette???

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Redd's
Bywalec
Bywalec
Cerazette???

Postautor: Redd's » 13 lis 2004, 11:28

Czy ktoraz z Was je bierze i jest zadowolona??? zaczelam nie dawno i troche sie boje ze przez to ze sa jednoskładnikowe, sa słabsze!!????
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 13 lis 2004, 11:54

Po pierwsze nie trzeba było zakładać dwóch tematów, tylko w jednym opisać oba problemy...
Ale wracając do sedna. Odpowiem w tym temacie jakby na oba. Czy to jest wskazane po porodzie w tak krótkim okresie brać pigułki? Jeśli dodatkowo karmisz to już w ogóle. Jest tylko jeden rodzaj pigułek zalecany dla kobiet karmiących-przynajmniej z tego co wiem. A co do wypadających włosów-spróbuj kupić szampon do włosów z czarnej rzepy.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Redd's
Bywalec
Bywalec
Postautor: Redd's » 13 lis 2004, 12:10

Rany Boskie!!! Gdzie nie wjede to czytam jakis opieprz!!!
Co do pigulek to wlasnie Cerazette sa dla kobiet karmiacych!!!A 3 mce po porodzie to chyba czas najwyzszy zeby zaczac myslec!!!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 13 lis 2004, 12:13

Skoro lekarz nie widział przeciwwskazań to tylko wszystkiego dobrego. Wiem tylko, że moja kumpela też karmiąca brała jakieś pigułki, ale z nich zrezygnowała.
A poza tym nie krzycz na mnie-skoro zbierasz ochrzan, to rób tak, by go nie dostawać!!!
"Miarkuj złość.

Redd's
Bywalec
Bywalec
Postautor: Redd's » 13 lis 2004, 12:15

Nie krzycze.....tylko troche mnie dziwia niektore wypowiedzi!!! Jestem tu od nie dawna.....
czytalam kilka watkow i dziewczyny zamiast pomoc to pisza...ze bylo wczesniej!! A co to komu przeszkadza???
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 13 lis 2004, 12:23

To, żeby nie zaśmiecać forum i się nie powtarzać. Oj nie czytało się regulaminu... Koniec już z tym, bo odbiegamy od tematu.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 13 lis 2004, 13:02

Oj Redd's ma trochę racji ! :564:

to głupota, żeby szukać odpowiedzi w innych tematach, można kolejny raz podyskutować na temat, dowiedzieć się czegoś nowego, zapytać się o coś jeszcze, nie ma problemu, by nie brać udziału, jak się nie chcę....

to odstrasza nowych forumowiczów
mnie też osobiście to razi

co innego jesli temat powtarza soe 3 razy w mieisacu, ale jesli jest rzadko..?!

WIĘCEJ LUZU :546:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 13 lis 2004, 13:33

Tu chodzi o to, by nie pisac kilka razy tego samego. Po pewnym czasie bedziesz juz :563: odpowiedziami na jakis temat. Nie medzie Ci sie chcialo odpowiadac w ogóle. A to nie takie trudne wcisnac "szukaj" i wpisac odpowiednie haslo do wyszukiwarki. Zwlaszcza ze moze okazac sie, ze temat juz byl, a odpowiedz jest gotowa i tylko czeka.
Co prawdan ie przypominam sobie by szczegolnie wiele poswiecone bylo tabletkom po porodzie wiec spoko :564:
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 16 lis 2004, 02:42

Wyszukiwarka niedziala jak powinna ... przerabianie tych samych tematow po kilka razy moze niektorych nudzic (nikt niekaze im odpowiadac) ale moze i wniesc cos nowego do owych tematow ;]. Ktos sie na dany temat czegos wiecej dowiedzial ... ktos rozwiazal jakis problem i teraz moze z nim pomoc innym ... itp ...

A jesli niechcecie zakladania tematow ktore juz byly ... coz wtedy tematy na pewno wkoncu sie skoncza i forum padnie ? :>
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 lis 2004, 09:15

Ja to mam wrazenie iż juz jego czas nadchodzi wielkimi krokami , za duzo tu zmian , za duzo znajomosci , itd, ale mogę sie mylić , choc nie ma tu juz o czym czytać tak jak to było np. poł roku temu chocby !! :564: :564: mam tylko nadzieje ze sie to zmieni , a moze wszystko wywalić i od nowa forum zaczac tak jak to juz było tu ????? :547: :547: :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 16 lis 2004, 10:30

hahaha, szalony, ale nienajgorszy pomysł :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 16 lis 2004, 12:55

Wyszukiwarka dziala, zapeniam ze dziala.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 lis 2004, 12:58

Wiesz tr3sor, jak wiekszosc stalych bywalcow sie znudzi ciaglym odpowiadaniem na te same pytania - co zreszta juz powoli sie dzieje - to osoba zainteresowana bedzie otrzymywac coraz mniej odpowiedzi. A w starych watkach jest ich duuuuzo.

Poszukanie tego co kogos interesuje w starszych postach nie jest takie straszne i trudne. Trzeba to tylko robic z glowa, ot co.

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”