Czy jest w ciązy?
Moderator: modTeam
Czy jest w ciązy?
Kochalem sie ze swoja dzieczyna w prezerwatywie (durex ze środkiem plemnikobojczym), ktorą zdjalem po jakis czasie i kontynuowalem przez krutki okres (jakies 30sek.) nie wytrysnalem. Czy mogla zajsc w ciąże? Okres jej sie skonczyl w czwartek, a dzisiaj mamy niedziele. Wiec stało sie to po 4 dniach od zakonczenia okresu.
Re: Czy jest w ciązy?
Bo
marek1806 pisze: Okres jej sie skonczyl w czwartek, a dzisiaj mamy niedziele. Wiec stało sie to po 4 dniach od zakonczenia okresu.
Raczej bym się nie przejmował specjalnie na Twoim miejscu. Po pierwsze był środek plemikobójczy, po drugie na swoim "ptaszku" miałeś mało plemników, po trzecie do dni płodnych zostało jeszcze trochę czasu.
Nie łam się.
Nie łam się.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

W takim razie kiedy są dni płodne,a kiedy nie? Na www.antykoncepcja.com.pl przeczytałem:
Jeżeli cykl trwa około 28 dni, to około 14 dnia następuje jajeczkowanie. Dni 1 - 9 i 15 - 28 powinny być bezpłodne.
Jeżeli cykl trwa około 28 dni, to około 14 dnia następuje jajeczkowanie. Dni 1 - 9 i 15 - 28 powinny być bezpłodne.
To tylko liczby , co ni jak ma sie do rzeczywistosci , przypomne bo juz o tym tu pisałem
kuzynka sex w drugim dniu po zakonczeniu miesiaczki i efekt , ciąża ! , i podał bym jeszcze wiele ale po co , wiec nie liczcie , tzn , liczcie ale nie tylko
ale o tym też juz było ! :564:
kuzynka sex w drugim dniu po zakonczeniu miesiaczki i efekt , ciąża ! , i podał bym jeszcze wiele ale po co , wiec nie liczcie , tzn , liczcie ale nie tylko

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
No to juz sie dowiedziales ze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest NIKLE a raczej niemozliwe, zdaj sie na kolegow ;]
EDIT: najwyzej, beda placic alimenty
DDDD :564:
EDIT: najwyzej, beda placic alimenty
Ostatnio zmieniony 24 paź 2004, 22:43 przez ktos, łącznie zmieniany 1 raz.
Niewielkie. Ale jest. Zależy jak ma regularny cykl. Moja pani od pewnego czasu ma dokładnie co 30 dni. A do tego UWAŻNIE obserwuję i ją badam bardzo wnikliwie, dzięki czemu jestem prawie pewien kiedy ma dni płodne, a kiedy nie.
Taka obserwacja może być bardzo przyjemna, niekoniecznie musisz się do tych metod stosować ale warto wiedzieć.
Taka obserwacja może być bardzo przyjemna, niekoniecznie musisz się do tych metod stosować ale warto wiedzieć.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
SORKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To nie ten gościu!Pomyliłam się,bo temat ten sam.Był taki,który napisał,że ma 49 lat,a jego 16-tolatka chyba jest w ciąży.To mnie tak oburzyło!Jeszcze raz SORKI!
Ostatnio zmieniony 18 lis 2004, 11:06 przez Mona, łącznie zmieniany 2 razy.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”