ciaża
Moderator: modTeam
ciaża
mam pytanie po jakim czasie kobieta moze czuc nudnosci, ze jest jej nie dobrze(czuje sie po prostu niedobrze)po jkim czasie po zaplodnieniu?
- Craxa Girl
- Bywalec
- Bywalec
Nudnosci mozna miec tez z innych powodow niz ciaza - np. moze ma chory zoladek albo cokolwiek innego z ukladu pokarmowego. O objawach ciazy wiem niewiele. Kiedys znajoma mi wspominala, ze okres sie jej spoznial 30 dni, ale nie wiem czy to prawda - jak dla mnie sciema, ale ja sie nie znam. Kup jej test - ale pamietaj, ze czasami "klamie". Najlepiej jakby Twoja dziewczyna poszla do ginekologa - wtedy wszystko powinno byc jasne.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2004, 21:55 przez Blade, łącznie zmieniany 1 raz.
- Craxa Girl
- Bywalec
- Bywalec
no juz dzisija w sumie jestem spokojny,chociaz sam do konca nei wiem czy zrobila test bo mi nie powiedzial ale mowi zebym sie nie martwil bo na bank nie jest w ciazy:)mowi ja wiem ze mialam nie plodne wiec sie nie martw a no i jeszcze sprawdzial wiec jest git,stac mnie na dziecko i w ogóle ale jeszcze jednak bym nie chcial
kobieta bedac w ciazy nie musi miec nudnosc moze miec okres i nie musi miec apetytu jak to przewaznie bywa znam taka osobe ktora nie miala zadnych oznak ciazy nawet miala okres i dowiedziala sie dopiero w tedy gdy poszla do ginekologa na zwykla wyzyte jaka kazda kobieta powinna chodzic przynajmniej raz na 3 miesiace
koksik21 pisze:nie wime czy raz na 3 miesiac, niewiem czy kazda kobieta by chcial znam duzo i wcale nie lubia z tegop co wiem to chodz np wtedy kiedy im sie tabletki skoncza albo maja jakies powiklania...
bo wizyta u ginekolgoa to nic przyjemniego. brrrr. Ostatnio częściej bywam, ale do tej pory nie było to konieczne, więc wpadałam tylko po receptę.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
do zapłodnienia dochodzi w ciągu 72 godzin po tym czasie plemniki obumieraja wiec jesli mineły 3 dni lub dłuzej od współzycia ,to mozesz stosowac test sa do kupienia w hipermarketach na półkach koło kosmetyków
, mdłosci to jeden z typowych porannych objawów ciązy............ choc niekoniecznie przy wymiotach musi to byc ciąża bo jest multum przyczyn od ktorych mozna wymiotowac ..............cierpliwosci a samo sie wyjasni ................. pozdrawiam 

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”