seks w gumce w dnaich plodncyh - bezpieczne?
Moderator: modTeam
seks w gumce w dnaich plodncyh - bezpieczne?
Czy moge bezpiecznie kochac sie nawet podczas dni płodnych uzywając prezerwatywy i miec pewnosc ze nie zajde w ciąże?!
Jakie prezerwatywy powinnam wybrac?
Jakie prezerwatywy powinnam wybrac?
hehehe nawet z prezerwatywa moze byc taki przypadek ale nie musi ze gumka moze peknac i co trza zbierac na wozek dla dzieci
ale majac prezerwatywe zabezpieczasz sie nie tylko przed niechciana ciaza ale tez przed chorobami przenoszonymi droga pluciowa
pozdro :564:

Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Jeśli nie wiesz z jakich prezerwatyw może korzystać Twój partner - ja polecam Durex. Nie należą do najtańszych ale bedziesz mogła sie czuć jeszcze bardziej spokojniejsza... Na początek proponuje Durex Extra Safe(ze środkiem plemnikobójczym) najbezpieczniejsze rozwiązanie...
Jeśli chodzi o wytrzymałość moim zdaniem są the bes! Kiedyś napełniłem taką gumke wodą... i zanim :573: :573: :573: "pękła" zajeła obszar połowy wanny!!! Było bardzo śmiesznie jak gumka pękła - ja zaczołem krzyczeć bo byłem cały mokry a mój skarbuniek nie wiedział co sie dzieje :564: (a akurat robiła coś w kuchni...)
pozdrowionka : mader
Jeśli chodzi o wytrzymałość moim zdaniem są the bes! Kiedyś napełniłem taką gumke wodą... i zanim :573: :573: :573: "pękła" zajeła obszar połowy wanny!!! Było bardzo śmiesznie jak gumka pękła - ja zaczołem krzyczeć bo byłem cały mokry a mój skarbuniek nie wiedział co sie dzieje :564: (a akurat robiła coś w kuchni...)
pozdrowionka : mader
-
- Początkujący
tez uwazam ze durexy i unimile sa najlepsze,choc nie wiem co sadzic o tych tanich unimilach?? bo jednak jakos odbija sie zawszeena cenie...ale chyba nie zgodze sie ze inne sa zle...gdzies przeczytalem zeby kupowac prezerwatywy polskie bo takie z "1" albo jakis sieci handlowych to totalne dno choc tez lepsze niz nic...
no i najlepiej kupowac w aptece...pani farmaceutka bardziej wyksztalcona i wie ze bawienie sie igla nie jest wpozadku
no i najlepiej kupowac w aptece...pani farmaceutka bardziej wyksztalcona i wie ze bawienie sie igla nie jest wpozadku
- taka_jedna
- Maniak
,choc nie wiem co sadzic o tych tanich unimilach??
ja o nich sądzę jak najbardziej dobrze
jest pewnośc o ile prezerwatywa nie pęknie
a ja słyszałam ze nawet jak nie pęknie to czasem może się "coś" przedostać. Jak to jest? Moze się wypowie ktoś kto ma większe doświadczenie ?
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
-
- Początkujący
Krzys powie tylko tyle iż mało uzywał prezerwatyw w zyciu , ale nie na tyle mało by sie nie muc na ten temat wypowiedzieć , bywały rózne prezerwatywy i takie co to po kilkunastu ruchach szczelały i takie co nie , ale od kądpojawił sie DUREX jest oki , choc i mało też ich uzywam ! natomiast ja bynajmniej zawsze czółem jak gumka pekła (choc nie był to durex) to po prostu czuć ! prawidłowo załozona i dobrze przyjegająca ,nie za luzna odpowiedznio stosowana nie moze przyniesc wpadki , no bo niby jak
?/ :564: kazda wpadka przy gumce to po prostu cosnie tak zostało zrobione , czyli ...bład ludzki (pod warunkiem iż nie pekła )
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ja pamietam jak mi kolega opowiadal ze u niego na wsi w sklepie kolesiowa przekowala gumki i potem puszczala do obiegu i co przyrost byl wiekszyMaverick pisze: I kup w aptece a nie w sklepie czy kiosku.

ps. to sie nazywa bezpieczny stosunek
bezpieczny net
Ostatnio zmieniony 30 sie 2004, 10:16 przez DREADMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”