Seks bez prezerwatywy po ejakulacji
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Uprawialiśmy seks z zabezpieczeniem (prezerwatywa) ale był moment, że jechaliśmy bez niej.
Na dodatek było to po mojej ejakulacji, ale przed kolejnym stosunkiem umyłem prącie w łazience.
Jeżeli nie doszedłem w niej, to czy jest szansa że zaszła w ciąże?
Bardzo bym nie chciał.
Boję się, że jakieś śladowe ilości mogły się dostać do jej wnętrza, a jutro lub pojutrze zaczynają jej się dni płodne.
Jeżlei bedzie trzeba, to mamy jeszcze ok.60 godzin na tabletkę "po".
Są powody do obaw, czy panikuję?
Na dodatek było to po mojej ejakulacji, ale przed kolejnym stosunkiem umyłem prącie w łazience.
Jeżeli nie doszedłem w niej, to czy jest szansa że zaszła w ciąże?
Bardzo bym nie chciał.
Boję się, że jakieś śladowe ilości mogły się dostać do jej wnętrza, a jutro lub pojutrze zaczynają jej się dni płodne.
Jeżlei bedzie trzeba, to mamy jeszcze ok.60 godzin na tabletkę "po".
Są powody do obaw, czy panikuję?
shaman pisze: Jak zaszła, to wyślę Ci kupon lotto, skreślisz mi i odeślesz.
Nie przesadzajmy. Jakieś tam szanse są, choć niewielkie.
shaman pisze:Po drugie pieprzyć należy się tylko wtedy, gdy jest się gotowym na ewentualną wpadkę.
O rly?
To znak, że dojrzewamy. A ja myślę, że po ślubie. I nie pieprzyć, a kochać.
-
- Zaglądający
Przeczytałam, że podczas miesiączki nie można zajść w ciążę i z ciekawości zadałam to pytanie lekarzowi, jest taka stronka na której lekarz odpowiada. No i on mi powiedział, że miesiączka nie chroni przed niechcianą ciążą , tylko dwa pierwsze dni są w miarę bezpieczne bo plemnik może przeżyć nawet 7 dni w macicy i jajowodach. Powiedzial, że później też jest wskazane wziąć tabletkę po.
Amanda, zafunduj sobie jakąś dobrą kompleksową książkę o seksie, biologii, dojrzewaniu.
Jak napisałaś, w szkole to rzadko kiedy uczą czegoś porządnie, a rodzice jak to rodzice.
Poszukaj sprawdzonej pozycji w necie, albo zapytaj w księgarni. Przeczytaj, i wtedy możesz mieć pytania uzupełniające. Bez tego, będziesz miała jakąś tam szczątkowąi wyrywkową wiedzę.
Jak napisałaś, w szkole to rzadko kiedy uczą czegoś porządnie, a rodzice jak to rodzice.
Poszukaj sprawdzonej pozycji w necie, albo zapytaj w księgarni. Przeczytaj, i wtedy możesz mieć pytania uzupełniające. Bez tego, będziesz miała jakąś tam szczątkowąi wyrywkową wiedzę.
a ja wiem , ze to zalezy od tego kiedy sie ma dni płodne
z tej przyczyny własnie moja kuzynak zaszła w ciaze uprawiajac sex w 2 dniu od zakonczenia krwawienia miesiaczkowego , przy cyklu niby 28 dniowym
a sasiadka zaszła w ciązę uprawiajac sex podczas okresu
z tej przyczyny własnie moja kuzynak zaszła w ciaze uprawiajac sex w 2 dniu od zakonczenia krwawienia miesiaczkowego , przy cyklu niby 28 dniowym
a sasiadka zaszła w ciązę uprawiajac sex podczas okresu
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Chyba balabym się stosowac takiej metody, nie mam regularnych krwawieńAndrew pisze:bo są , sek w tym ze zdarzaja sie wyjatki i tyle
[ Dodano: 2013-01-22, 09:24 ]
Wiem coś o tym, czasami mam takie krwawienia jednodniowe.Maverick pisze:Wyjatkow nie ma. Po prostu to zalezy od dlugosci cyklu i tego czy trafnie ocenimy w ktorym dniu cyklu sie jest. Co do miesiaczki to nie zawsze krwawienie oznacza menstruacje. Jeden taki blad i cyk, dziecko.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”