Spóźnia się okres
Moderator: modTeam
Spóźnia się okres
Witam ja jestem nowa ale ja z takim zapytaniem.Ostatnio z chłopakiem zaczęliśmy uprawiać petting.Wszystko fajnie,przyjemnie.Gra wstępna jest do momentu kiedy oboje jesteśmy w matkach i on mi je zdejmuję i zaczyna pieścić moją łechtaczkę.I tak było tym razem.On nawet slipek nie zdejmuję tylko ja wkładam tam rękę.No ale ostatnio po takich "zabawach" zaczął spóźniać mi się okres gdzie nigdy to się nie działo.Pytałam go to on nawet wytrysku nie miał i slipki miał caly czas na sobie tylko ja nie.No jaka może być przyczyna tego, że mi się spóźnia okres? Proszę o odpowiedź.Mamy ponad 18 lat oboje.
ponad 18 lat i Ty nie wiesz jak dochodzi do zapłodnienia?
oooo dżizas...
a przyczyn jest tysiąc pięćset sto dziewięćset. może nawet w ogóle nie dostaniesz. i nie, nie mamy na forum jasnowidzów
myślałem, że listy do bravo w stylu "uprawiałam seks z chłopakiem przez majtki" to już przeszłość.
oooo dżizas...
a przyczyn jest tysiąc pięćset sto dziewięćset. może nawet w ogóle nie dostaniesz. i nie, nie mamy na forum jasnowidzów
myślałem, że listy do bravo w stylu "uprawiałam seks z chłopakiem przez majtki" to już przeszłość.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran