Problem z gumkami
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Kiedyś kupiłem durex super save'y. ściągnąłem napletek odsłoniłem załądź i zacząłem zakładać, ale gdy byłem już przy samym koncu zołędzia guma nie chiała się założyć do końca (przeszkadzał jej ściągnięty napletek). Co robić? Przede mną ten pierwszy raz, a tu taka kiszka... Mam 23 lata i wielokrotnie zabawiałem dziewczyny ręcznie, jestem tez obeznany pieszczotach łechtaczki ale obiecałem sobie ze do konca odda m sie dziewczynie do której cos poczuje. Teraz tak jest, ale gumki sa problemem.
-
- Początkujący
Jak może ją blokować napletek, jeśli średnica żołędzi jest większa od średnicy ściągnietego napletka, który na dodatek jest miękki???
Przecież nie naciągasz tylko rozwijasz !
Prezerwatywę męską spokojnie można nałożyć koniowi.
Jakby co, to idź do sex shopu i kup prezerwatywę XXL, bo w kioskach ich nie ma.
Ale myślę, że chyba tu nie w rozmiarze jest rzecz, tylko w technice nakładania.
Jeśli masz przyjaciela, to go zapytaj.
Jeśli masz doświadczoną partnerke, to (niczego nie mówiąc o problemie) poproś Ją w zabawie, aby to Ona załozyła.
Przecież nie naciągasz tylko rozwijasz !
Prezerwatywę męską spokojnie można nałożyć koniowi.
Jakby co, to idź do sex shopu i kup prezerwatywę XXL, bo w kioskach ich nie ma.
Ale myślę, że chyba tu nie w rozmiarze jest rzecz, tylko w technice nakładania.
Jeśli masz przyjaciela, to go zapytaj.
Jeśli masz doświadczoną partnerke, to (niczego nie mówiąc o problemie) poproś Ją w zabawie, aby to Ona załozyła.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Aga pisze:...Proponuję... rozwijać ją w powietrzu, a potem gdy będzie trochę zakrywała ten rowek, rozwijać dalej na członku.
A ja, od pierwszego postu, proponuję jej nie rozwijać w powietrzu, tylko złapać za zbiorniczek, dotknąć członka, i rozwijać ją na członku!!
Nie ma prawa nie wejść!! Tzn. nie rozwinąć się.
Jeśli chcesz... to Ci ją nałożę ! nawinę !

KOCHAJ...i rób co chcesz!
I jeszcze inna rada... próbuj ją rozwijać (nie w powietrzu, tylko na członku) przy nie pełnym jeszcze wzwodzie, może byc przy współudziale partnerki.
Żeby nie dać plamy w kulminacyjnym momencie, potrenuj kilkakrotnie sam, to naprawdę nic trudnego i nie ma możliwości żeby nie dała się nałożyć.
Żeby nie dać plamy w kulminacyjnym momencie, potrenuj kilkakrotnie sam, to naprawdę nic trudnego i nie ma możliwości żeby nie dała się nałożyć.
Kochać i być kochanym
To jest nie możliwe, że się nie da, musi sie dać!, przecież reszta wcale nie jest grubsza niż sama żołądź (ostatecznie można delikatnie, leciutko podważyć paznokciem i rozwijac dalej).
Nigdy nie miałem z tym problemu i doszedłem do takiej wprawy, że nawet po ciemku zakładam niemal jednym ruchem ręki. Chociaż bardziej nie lubię czynności odwrotnej (szczególnie jak się wkręcą włoski).
Nigdy nie miałem z tym problemu i doszedłem do takiej wprawy, że nawet po ciemku zakładam niemal jednym ruchem ręki. Chociaż bardziej nie lubię czynności odwrotnej (szczególnie jak się wkręcą włoski).
Kochać i być kochanym
Z tym paznokciem to lekka przesada. A tak nawiązując do tematu jestem za większościa - nie ma takiej możliwości by nie założyć !
Co do zdejmowania to się z Tobą zgadzam -ach te włoski. NIe wiem jak kobiety mogą sobie depilować nogi !! One chyba mają przesunięty próg bólu. Pewnie dlatego faceci nie rodzą, boją się dentysty , zastrzyków itd
Co do zdejmowania to się z Tobą zgadzam -ach te włoski. NIe wiem jak kobiety mogą sobie depilować nogi !! One chyba mają przesunięty próg bólu. Pewnie dlatego faceci nie rodzą, boją się dentysty , zastrzyków itd
Z tym paznokciem to lekka przesada
Nie żadna przesada, jak koleś ma problem.Mówiłem leciutko i delikatnie, żeby nie zrobić dziurki (chyba facet nie ma szponów). Albo jak już zakryje żołądź i kołnierz wpadnie w rowek, złapać za zbiorniczek i cofnąć leciutko z powrotem i dalej rozwijać. Trzeba najpierw troszkę poćwiczyć, żeby nie było stresu w kulminacyjnym momencie.
Może facet przy zakładaniu odczuwa ból i przerywa. Już nie wiem co więcej można poradzić, to takie proste.
Kochać i być kochanym
Student pisze:Ale jajaPrezerwatywe mozna z powodzeniem na glowe zalozyc. Nie wyobrazam sobie tego o czym wy tu piszecie. Chyba ze jakies dziwne czlonki macie
Nie chciał bym wywołać kłutni

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”