sunman pisze:dziewczyny jestescie po prostu boskie! cieszycie sie ze cera sie porpawia, znika tradzik, lsnia wlosy itd. czy naprawde nie zdajecie sobie sprawy ze takie diane35, jeanine maja ponadprzecietna dawke hormonow i w przyszlosci przyjdzie wam za to zaplacic, juz teraz wiadomo ze jest to niezdrowe, rak, torbiele...
okres jest mniej bolesny, reguluje, eh!
na waszym miejscu szukalbym tabletek o mozliwie najmniejszej dawce hormownow, ale to wasze zycie!
Najbardziej podoba mi sie dyskusja o tabletkach, w 3/4 wypowiadaja sie faceci, no sorry ale nas to dotyczy w najmniejszym stopniu, wiec wypowiedzi o plusach i minusach sa tam z naszej strony niewskazane, bo nie jestesmy obiektywni!
Popieram w 100%. Diane35 to lek starej generacji, z duża zawartością hormonów. Ja biorę Harmonet od ponad pół roku , jest to lek o najniższej dawce hormonu, nowej generacji, dość drogi i przede wszytskim jest to lek antykoncepcyjny, a nie leczący trądzik

To wasze życie, jak napisał Sunman. Jednak są leki dla młodych dziewczyn, które są po prostu lepsze. Ja osobiście zdrowie swoje szanuję i spokój także.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...