extra safe
Moderator: modTeam
extra safe
heya
Na opakowaniu Durex-extra safe znalazłem niedawno taką informację :"Prezerwatywy zawierające nonoxynol-9 należ stosować nie częściej niż raz dziennie" Wydaje mi się że nie pisali by tego, i to grubym drukiem, gdyby nie musiel. Może ktoś słyszał i wie jakie ewentualne problemy mogą sie pojawić przy zbyt częstym używaniu prezerwatyw plemnikobójczych ?
thx
Na opakowaniu Durex-extra safe znalazłem niedawno taką informację :"Prezerwatywy zawierające nonoxynol-9 należ stosować nie częściej niż raz dziennie" Wydaje mi się że nie pisali by tego, i to grubym drukiem, gdyby nie musiel. Może ktoś słyszał i wie jakie ewentualne problemy mogą sie pojawić przy zbyt częstym używaniu prezerwatyw plemnikobójczych ?
thx
Maverick pisze:Nie wydaje mi sie by plemnikobujczy prezes bardziej niszczyl te flore od takiej badziewnej globulki po ktorej wszystko sie pieni jakby wscieklizne miala
To tez nie wszystkie kobiety takowe globulki mogą stosować !
Producenci piszą tak by ich potem nikt do sadu nie podał , jak to było kiedys z głosna sprawa papierosów i od tego czasu macie napis na nich PALENIE SZKODZI ZDROWIU I JEST PRZYCZYNA ZACHOROWAN NA RAKA

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
- Początkujący
Ja kiedys z moim misiem zawsze stosowalismy te gumki, i przy drugim razie w jeden dzien, robilo sie strasznie suchooooo a to grozilo peknieciem prezerwarywy, wiec moze to byc wlasnie to ...... zadnych innych problemow nei bylo, ale jak tylko przestalismy uzywac gumek i przeszlismy na pigulki zadnych suchosc juz NIE MA!!!
taka_jedna pisze:czyli co, jak się chce kochać 2x dziennie po pół godziny to nie można a jak raz dziennie 2 godziny to mozna?
wydaję mi się że nie chodzi o czas obcowania kobiety z prezerwatywą, tylko ilość środka plemnikobójczego jaką nawijmy to 'przyjmie'
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

HA! jestem godzine po stasunku z ta prezerwatywa i bylo ekstra!!!:)chociaz do konca nie jestem do nich przekonany bo mialem tylko jedna wiec moglem tylko raz(a najlepiej czuc czy prezerwatywa jest dobra przy drugim razie z rzedu) a mialm ogromna chcice po 3 dniach bez seksu:) (swiata) :564:
Hey Joe...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”