Witam wszystkich,
mam taki problemik a mianowicie... ostatnio kochałem się z moją dziewczyną jakieś 5 tygodni temu, a dzisiaj zauważylismy że ma większe piersi i brzuszek... Po stosunku byla na badaniu u ginekologa ( nadżerka) a niedługo pózniej pojawił się okres... Czy to mozliwe że jest ona w ciąży? Czy ginekolog by tego nie zauważył Proszę o pomoc...
Badanie
Moderator: modTeam
-
- Weteran
Czy zabezpieczaliscie sie? Jesli tak - to w jaki sposob. Ile czasu po stosunku byla u tego ginekologa
Czy ma jakies objawy ciazowe? Czy dostala nastepny okres?
Jak sie ma takie watpliwosci to najlepiej kupic test, to tylko kilka zloty i wiedziec co sie dzieje, bo przez internet, majac tak malo danych nikt na takie pytanie nie odpowie. =='
Czy ma jakies objawy ciazowe? Czy dostala nastepny okres?
Jak sie ma takie watpliwosci to najlepiej kupic test, to tylko kilka zloty i wiedziec co sie dzieje, bo przez internet, majac tak malo danych nikt na takie pytanie nie odpowie. =='
- ksiezycowka
- Weteran
Boże....... Dziewczynie moze sie przytyło, a ty już panika, ze w ciązy jest!
Jak sie stresujecie, to niech sobie test zrobi, ale nie ma co panikować!
A ha!
Ja puchne na kilka dni przed okresem, więc może dlatego twoja dziewczyna wydaje się "większa".
Marissa pisze:bartoszek pisze:Pewnie ze sie zabezpieczalismy... gumka na pewno tez nie pekla.
To jak do chol.ery ona ma zajść w ciążę?
Jak sie stresujecie, to niech sobie test zrobi, ale nie ma co panikować!
A ha!
Ja puchne na kilka dni przed okresem, więc może dlatego twoja dziewczyna wydaje się "większa".
"Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu."
LauRKa
LauRKa
- ksiezycowka
- Weteran
My po pierwszym poscie nie wiedzilismy nic stad mowie ze sam powienies wiedziec.bartoszek pisze:Sory ale jakbym wiedzial co i jak to nie prosilbym tutaj o rade...
Poza tym jak nie wiesz czy moze byc w ciazy [co jest dziwne bo z powietrza dzieci sie nie biora] to polecem podrecznik od biologii i wstrzemiezliwosc.
Nie no... w sumie to wiem skad sie dzieci biora ale chodzi mi o samo to czy lekarz by wykryl ta ciaze... bo jedynie co to bawilismy sie troszke bez gumki, ale ciaza od tego to jak Polska mistrzem europy w 2012 wiec tym sie nie przejmuje Od kiedy ginekolog moze wykryc ciaze??? Od kiedy po zapłodnieniu? I czy badajac ta nadzerke by zawuwazyl takie zmiany?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”