Co jest ??Ciaza??pomozcie
Moderator: modTeam
Co jest ??Ciaza??pomozcie
Witam..pewmnie was zbiera jak czytacie takie tematy no ale prosil bym o wyrozumialosc...Moje kochanie ruznie ma z okresami...Zazwyczaj co dziwne dostaje co miesiac czyli np 26 i za msiesiac 27.Ale np raz dostala 26 a raz 29...raz 24..mniejsza z tym czyli jakos zdiwnie ma..Kochalismy sie w tym miesiacu 2 razy jednak krotko bo ktos musial przyjsc jak zwykle czyli po 10-15 mm bez zadnego zakonczenia i oczywiscie z prezerwatywą.Gdy uprawiamy petting rowniez mam prezerwatywe...Dzis jest 30 wiec sila rzeczy juz jej sie spuznia powiedzmy iz 4 dzien bo wczesniej jak napisalem ma nieregularne..Czy moglo w jakis sposob dojsc do zaplodnienia(jakos na pewno)ale czy juz mam sie stresowac i ona rowniez??(a stresujemy sie)czy poczekac jeszcze spokojnie 2-3 dni a potem zrobic test??pozdrawiam
Nie potrzeba gg. Jest młoda, ma dopiero 17 lat, więc nie dziwota, że nie ma jeszcze regularnego okresu. Ja mam ponad 20 i też jeszcze nie mam do końca regularnego. Czekajcie spokojnie na okres, bo nie macie o co się martwić, na pewno w ciąży nie jest. Powodami spóźniania się okresu mogą być: młody wiek, choroba czy przeziębienie, zmiana klimatu czy miejsca.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Maniek pisze:Zrobila test i powiedziala ze wykryl na tak......niewierze skad...
[ Dodano: 2007-03-30, 11:45 ]
Za przeproszeniem ni ;/oszukala mnie chciala zboaczyc ja kzearaguje;/tak sie nierobi.przperaszam za te slowa..dziekuje za pomoc;/;/
Jeśli naprawde cie oszukała to dałbym sobie spokój.. jeśli jej się coś pomyliło to ok chociaż co tutaj może się pomylić?
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”