pęknięta gumka+ stosunek nie do końca.
Moderator: modTeam
pęknięta gumka+ stosunek nie do końca.
Problem wygląda tak- skończyłam ostatnie opakowanie tabletek (chcialabym, zeby orgamizm odpoczął), teraz mam juz okres płodny, kochajac sie pękła nam gumka, stosunek nie był dokończony. I teraz moje pytanie- czy pare ruchów podczas okresu płodnego może wywołać ciąże?Czy samo podniecenie partnera wystarczy? Może wydać się błache, ale to naprawde mnie nurtuje, bo nie wiem czy biec po postiron, z góry dziękuje i pozdrawiam
małaaga pisze:tabletki skończyłam 20 dni temu, po nich miałam normane krwawienie- do miesiączki jeszcze pare dni. a skąd pomysł, ze okres płodny?- mój śluz stał się, przeźroczysty, ciągnący- tak jak to w okresie płodnym bywa.
Dwadziescia dni temu skonczylas branie tabletek - po ich zakonczeniu wystapił okres - to ten nie normalny okres . Dopiero teraz bedziesz miala , ze tak powiem "normalny" okres jesli wystapi normalnie !
To, ze sluz stal sie takim jak piszesz, nie jest jeszcze pewnikiem iż mialas dni płodne , albo , ze wystapiła u ciebie owulacja.
Wszystko w kontekscie pisze - po zaprzestaniu "brania" tabletek anty.
niech mnie ktos poprawi jesli sie mylę .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”