odstawić czy przeczekać?
Moderator: modTeam
odstawić czy przeczekać?
Jestem w kropce. Zaczelam brac Logest, dopiero 2ga tabletka, a czuje sie fatalnie. Zawroty glowy, jak czytam-linijki zamazuja mi sie przed oczami, w nocy mdłości i napady gorąca ( hehe- objawy jak przy menopauzie;-) Nie wiem, co robic, czy śmigać do lekarza, czy przeczekać, czy odstawić? Czy można w ogóle zaprzestać brania po 2 tabl? Jest to naprawde kłopotliwe, sesja na karku, a tu ani linijki nie da rady przeczytać. Dodam jeszcze, ze to nie moje pierwsze tabletki, bralam kiedys jeanine i milvane i nic z tych rzeczy mi sie nie przytrafilo. Ktoś doradzi? dzieki z góry...
to trzeba było wybrać inny termin na zaczynanie
2 dni i już dość? moja miała tylko 1szy tydzień takie nieciekawe objawy a później się zmniejszyły i powoli ustąpiły, z resztą w ulotce chyba jest napisane, że objawy niepożądane nawet do 3 miesięcy mogą być
inne? może to faktycznie nie najtrafnieszy wybór, ale chyba za wcześnie, żeby po 2 dniach oceniać?
zadzwonić do ginka nie zaszkodzi!
2 dni i już dość? moja miała tylko 1szy tydzień takie nieciekawe objawy a później się zmniejszyły i powoli ustąpiły, z resztą w ulotce chyba jest napisane, że objawy niepożądane nawet do 3 miesięcy mogą być
inne? może to faktycznie nie najtrafnieszy wybór, ale chyba za wcześnie, żeby po 2 dniach oceniać?
zadzwonić do ginka nie zaszkodzi!
dzięki Ci...no chyba nie mam innego wyjścia, muszę się dalej męczyć. Chodzę jak pijana, zapominam wszystkiego, normalnie objawy menopauzy i upojenia alkoholowego razem. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to na pewno bym nie zaczęła, ale że wcześniej było wszystko w porządku to i tym razem nie spodziewałam się rewelacji. A do ginka nie zadzwonie, bo dziś nie jej dyżur...Musiałabym do innej się wybrać. I 45 za wizyte zapłacić, żeby mi powiedziała" niech Pani przeczeka". Chyba sobie sama odpowiadam na to pytanie..
- Candy Killer
- Uzależniony
ja na samym poczatku mialam jakies nudnosci ale zawrotow glowy nic.przeczekaj to jedno opakowanie a jak sie pojawi plamienie pod koniec to tez sie nie martw bo to czesto sie zdarza:)
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
-
- Początkujący
- Weteran