cubasa pisze:może w tym sęk?
to tak, zeby tylko sprobowac, wiec po co przeplacac
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:cubasa pisze:może w tym sęk?
to tak, zeby tylko sprobowac, wiec po co przeplacac.
hehe, i tu sie zgodze. To cos z lidla w 12-paku to ostatnie go**o ;Pmisiolek pisze: nie kupujcie prezerwatyw z LIDLA (przy kasach mają tanie promocyjne opakowania ,mnie te gumy spadają z ... ocenzurowano ... i prosze sie nie czepiac mojego sprzętu bo nie mam sie czego wstydzić)
lato pisze:Testy jakościowe trzeba zawsze brać z przymrużeniem oka - przecież ich wyniki zależą od tego kto i na czyje zlecenie je wykonuje.
Pegaz pisze:Wcale nie wszystko jedno..te w markecie i na stacji raczej nie pewne.Nie ma jak nie ruszane z dobrej apteki
Lies pisze:Pegaz pisze:Wcale nie wszystko jedno..te w markecie i na stacji raczej nie pewne.Nie ma jak nie ruszane z dobrej apteki
a jak sa z apteki, a sa ruszane? Badz realista. ryzyko jest takie samo.
Co niepewnego jest w gumach z supermarketu, czy stacji benzynowej? Kasjerki czające sie z igłami? ehh.. wystarczy wybrac nieotwierane pudełko
ForsakenXL pisze:Coś w tym musi być, choć pewnie w dużej mierze zależy to od rozmiarów sprzętu (i w dugą stronę - od 'ciasności')
Lies pisze:a jakie macie zdanie na temat New Caress? prawie polowe tansze od zwyklych unimila.
forever pisze:Często sie własnie mowi ze Durexy to najlepsze prezerwatywy, ja sie chyba z tym nie zgodze.
ForsakenXL pisze:Ja tam wręcz słyszałem że Durexy strzelają aż miło i to z niejednego źródła.
Ciekawski pisze:Mimo wszystko wolę kupować je w aptece.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości