Mia pisze:Może wyćwiczona jesteś w bzdurnych metodach (...)
<no_nie_wiem>
Ja jestem za mało systematyczna i za bardzo zapominalska, żeby się w to bawić. Tabletki to wygoda jednak.
Moderator: modTeam
Mia pisze:Może wyćwiczona jesteś w bzdurnych metodach (...)
TedBundy pisze:Poza tym co to za seks, gdy w ten dzień można, w inny nie?
lollirot pisze:
Ja jestem za mało systematyczna i za bardzo zapominalska
TedBundy pisze:więcej, wierzy w skuteczność tych szamańskich metod
lollirot pisze:Ja jestem za mało systematyczna i za bardzo zapominalska, żeby się w to bawić. Tabletki to wygoda jednak.
Dzindzer pisze:Ooo To tak jak u Ciebie, w ten dzień nie bo długo pracuje, w ten nie bo zmęczony
Mia pisze:Sam fakt, że muszę wyjść do toalety,
Mia pisze:aż 40 sekund połykasz tavletkę? <boje_sie>
złotooka kotka pisze:Coz nie wiem jak Ty, ale ja zwyczajnie do toalety chodze
złotooka kotka pisze: Nie wierze, ze po pierwszym impulsie obudzenia wyskakujesz z lozka w czasie krotszym niz 30 sekund.
złotooka kotka pisze:Co do nieregularnego trybu zycia to pomiary zdarzalo mi sie robic pomiedzy 5 rano a poludniem, kladac sie spac od 23 do 4 nad ranem.
złotooka kotka pisze:No tak. Liczac to, ze musze je sobie przyniesc, wyluskac, nalac szklanke wody itp.
złotooka kotka pisze:Zreszta ja coraz czesciej mysle o tym, ze w przciagu kilku najblizszych lat chcialabym dziecko urodzic, wiec na pewno do tego czasu nie chce juz eksperymentowac z hormonami
TedBundy pisze:wierzy w skuteczność tych szamańskich metod
Mia pisze:Mi tez się zdarza, ale nie jak w zegarku i to nie jest pierwsza czynność jaką robię jak rano wstaje![]()
Mia pisze:Dlatego komuś na takim etapie związku jakim jesteś Ty może ta metoda przypasować
złotooka kotka pisze:To mozna badac w poludnie, wieczorem w srodku nocy - bez roznicy
złotooka kotka pisze:Tak totalnie bez zlej intencji - nie rozumiem czym rozni sie dyskomfort w koniecznosci lykniecia tabletki z dyskomfortem z koniecznoscia zmierzenia temperatury.
złotooka kotka pisze:Ale wysmiewanie czegos tylko z tego powoidu, ze nam to nie pasuje i nie ma sie o tym wiekszego pojecia chyba nie jest zbytnio na miejscu.
złotooka kotka pisze:Ale demonizowanie trudosci metod naturalnych to czysta demagogia.
Mia pisze:a przerwy kilkudniowe też można robić?
Mia pisze:Dla mnie to są trudności, a każdy ma swoje zdanie, trudności nie do przejścia. Nie wszystko jest dla wszystkich.
Mia pisze:Skoro metody naturalne są takie świetne, ciekawe że tak niewiele kobiet się na nie decyduje :»
złotooka kotka pisze:Ale po co? Robisz przerwy kiludniowe na niekorzystanie z toalety? Wow.
złotooka kotka pisze:Tyle, ze cos "nie jest dla mnie" nie znaczy ze jest bzdurne i smieszne, czyz nie?
złotooka kotka pisze:Wsrod znanych mi kobiet coraz wiecej
księżycówka pisze: Myślę, że jeśli ktoś pyta u kobiety zażywającej pigułki o dni płodne to albo jest idiotą albo nie ma bladego pojęcia o antykoncepcji
księżycówka pisze:To poproszę konkretne pytanie.Andrew pisze:skoro wchłonełas do odpisz na moje prosby w poscie wyzej osadzonym ...
TedBundy pisze:no bez jaj ;DD Nie mów, że ktoś się jeszcze w to bawi, więcej, wierzy w skuteczność tych szamańskich metod. Poza tym co to za seks, gdy w ten dzień można, w inny nie?
Andrew pisze:Moon to skad wpadki podczas brania tabletek anty - skad![]()
![]()
ksiezycowka pisze:Z nieumiejętnego brania (np. nieregularnie, przy biegunce, osłabieniu ich działania innymi lekami itp.
Andrew pisze:ale zaczynalem od mierzenia temperatury i obserwacji sluzu ....
księżycówka pisze:Z nieumiejętnego brania
to nie wypisuj bzdur i nie ubliżaj innymksiężycówka pisze: Nie jesteś moim ojcem Andrew żeby mnie do czegokolwiek odsyłać.
księżycówka pisze:A ty pewnie żebym się dopytywać Ciebie - speca lepszego od specjalistów - dopytywać zaczęła? Niestety.
Beowolf pisze:
Andrew bez urazy, ale muszę się zgodzić z koleżanką księżycówką... w trakcie zażywania tabletek antykoncepcyjnych REGULARNIE nie występują dni płodne... poza tym dlaczego kobiety zachodzą w ciążę w przypadku tabletek zostało opisane... a do tego geniuszu jak byś nie wiedział, tabletki nie dają 100% skuteczności... ale i tak z obecnie dostępnych są najskuteczniejszymi... no cóż, a wypadki przy pracy się zdarzają
Mia pisze:mierzyłeś jej tempraturę i obserowałeś śluz? <boje_sie>
Beowolf pisze:. a do tego geniuszu
Bo? Ja zdania od pierwszego postu w tym temacie nie zmieniłam i każde słowo podtrzymuję, a jak traktuję ludzi w necie czy na żywo nie jest Twoją sprawą zupełnie. Przeszkadza Ci - ok, trudno. Ale nie jesteś tu od pouczania kogokolwiek. I nikomu nie ubliżyłamAndrew pisze:to nie wypisuj bzdur i nie ublizaj innym]
I dzięki BoguAndrew pisze:? nie mam zamiaru pouczac kogoś kto dla innych jest taki jak Ty
Mia pisze:ona Ci pozwoliła na to? Bo ja bym zgody nie wyraziła.
Beowolf pisze:
Ale jak sam Andrew napisałeś... wiedzą nie dorastam Ci do pięt...
lollirot pisze:Mierzenie temperatury chyba Cię nie krępuje, a śluz i tak widzi - jak sobie zapisze, to coś zmienia?
Mia pisze:lollirot pisze:Mierzenie temperatury chyba Cię nie krępuje, a śluz i tak widzi - jak sobie zapisze, to coś zmienia?
Nie no, ale nie chciałabym żeby to robił. Czułabym się non stop jak u lekarza, a wszelakich lekarzy mam dość. Poza mamą
księżycówka pisze:. I nikomu nie ubliżyłam
księżycówka pisze:Myślę, że jeśli ktoś pyta u kobiety zażywającej pigułki o dni płodne to albo jest idiotą albo nie ma bladego pojęcia o antykoncepcji
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości