czy napięcie przedmiesiaczkowe moze sie pojawić wtedy kiedy jest ciąża?
i takie jeszcze jedno pytanie
czy uczulenie na lateks moze powodować ze gdy założe lateksowa prezerwatywe , penis zwyczajnie opada, zanika wzwód itp?
Moderator: modTeam
innyludz pisze:czy uczulenie na lateks moze powodować ze gdy założe lateksowa prezerwatywe , penis zwyczajnie opada, zanika wzwód itp
Ciekawski pisze:Czy też można takie opóźnienie (mimo że wcześniej nie występowało) zrzucić na duży stres powiązany z sesją, parę ostrych kłótni, kłopotliwe upały i palenie papierosów?
runeko pisze:Jezeli do tej pory nigdy sie tak nie opoznial to radzilabym tescick, tak, zeby sie nie stresowac
Ciekawski pisze:duży stres powiązany z sesją, parę ostrych kłótni, kłopotliwe upały i palenie papierosów
Kubek pisze:a nawet gdyby mnie zawiodła, to takiego dramatu bym nie robił z tego
see.eye pisze:Okres od krwawienia w ciąży znacznie się różniKobieta powinna zauwazyc, że cos jest nie tak miin po tym, że nabłonek się nie złuszcza. Nie straszcie człowieka
Ciekawski pisze:Z radością w sercu stwierdzam, że na szczęście nie muszę
Kubek pisze:Dość powiedzieć,że dobrze jest, że Tobie ulżyło i na przyszłość mniej się będziesz nieregularnym okresem u swojego kochania stresował
lollirot pisze:nie dramatyzuj, rune, różne czynniki mogą powodować i dłuższe opóźnienia.
Ciekawski pisze:chciałbym aby spotkało mnie "nieszczęście", tylko jeszcze nie teraz
drake2 pisze:ostatnio byłem z dziewczyną, ale bez zabezpeczenia (prezerwatywa, tabletki)
kochaliśmy się, ale przed samym wytryskiem wyciągnąłem "małego"
jaka jest szansa zajścia w ciąże, przecież niby go wyciągnąłem, ale z drugiej strony robiłem to bez prezerwatywy.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości