Testy ciążowe
Moderator: modTeam
hmm stress =opoznienie miesiaczki to ze bola cie piersi to moze byc napiecie przed miesiaczkowe pozatym stosunek przerywany bez zabezpieczenia to nie najlepszy pomysl jest przeciez ten plyn przed wytryskiem ktory ma plemniki wiec wcale nie tzreba sie spuscic zeby byc w ciazy hmm a co tych dni nie plodych to trzeba dobrze znac swoj organizm zeby to stwierdzic czy sa czy nie ma jak to jest ja bym sie bal ale jak test mowi ze nie to raczej nie ale dla pewnosci zrobil bym drugi roznie to w zyciu moze byc przeciez
Ostatnio zmieniony 02 sie 2006, 16:11 przez DREADMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaglądający
wiem tez o tym plynie ejakulacyjnym (nie wiem czy nie walnelam sie w nazwie)i jedynie tego moglabym sie bac ale to bylo doslownie kilka "wsadów" i trwalo bardzo krociotko...jak to za pierwszym razem! masz racje! nadal nie mam miesiaczki mimo ze bardzo boli mnie brzuch i piersi! mam nadzieje ze to napiecie przedmiesiaczkowe ale jak nie wystapi miesiaczka to za tydzien zrobie drogi test!
Ostatnio zmieniony 02 sie 2006, 16:12 przez femme fatale, łącznie zmieniany 1 raz.
life is brutal...
-
- Zaglądający
femme fatale, ale z tego co kojarzę test wiarygodny może być dopiero po iluś tam dniach od stosunku- przeczytaj dokładnie ulotkę. Jeśli chodzi o okres to teraz na pewno stres troszkę go opuźnia....
ps. na przyszłość pamiętaj: kalendarzyk to nie jest środek antykoncepcyjny
ps. na przyszłość pamiętaj: kalendarzyk to nie jest środek antykoncepcyjny
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
-
- Zaglądający
czytalam ulotke! test wykrywal juz 6 dniowa ciaze, a najlepiej bylo zrobic go w dniu spodziewanej miesiaczki a nie przed! mi sie okres spoznial i zrobilam test 10 dni po stosunku wiec mysle ze wynik jest prawidlowy! dzieki...juz nigdy sie na takie cos nie dam! to nie jest warte tych nerwow ktorych sie najadlam!
life is brutal...
- ksiezycowka
- Weteran
Oczywiscie. Niektorym kobitkom przy maturach u mnei w klasie przez 2 miesiace si enie pojawil. Jak dluzej nei bedzie to moze idz do lekarza po leki na wywolanie?femme fatale pisze:czy miesiaczka moze sie tak dlugo spozniac w wyniku stresu i przemeczenia ktore ostatnio mi towarzyszy?
A ciaza sie nie martw. Cuda tak czescto sie nei zdarzaja
Wyniki testów...
Cze, mam malusienki problem... otozspoznia mi sie okres, wczoraj robilam test i nie czekalam do konca trzech minut bo musialam szybko pilnie wyjsc i gdy za jakas godzine wrocilam byly dwie kreski na tescie, jedna mocniejsza, druga slabsza, ale sa dobrze widoczne, bylo to z porannego moczu, dzis robilam test i wyszlo mi jedna kreska mocna, a druga jasniutka bardzo ale widoczna , bylo to po poludniu, wspolzylam z chlopakiem, i raz gumka pekla i zdjal i wspolzylismy dalej, ale nie spuscil mi sie do srodka, chyba zdazyl za kazdym razem... . czy mam sie czym martwic?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
1. To jesli nei potrafisz uzywac testu to go nie uzywaj. Bo nie wazne jaka kreska grubsza ciensza wyrazniejsza czy nie. To powinnas miec w ulotce od testu.
2. Sprawdz sobie. rozne testy maja inaczej. Raz na ciaze majac dwie raz jedna raz taki kolor raz inny. Skad my may wiedziec jaki Ty test kupilas?
1. To jesli nei potrafisz uzywac testu to go nie uzywaj. Bo nie wazne jaka kreska grubsza ciensza wyrazniejsza czy nie. To powinnas miec w ulotce od testu.
2. Sprawdz sobie. rozne testy maja inaczej. Raz na ciaze majac dwie raz jedna raz taki kolor raz inny. Skad my may wiedziec jaki Ty test kupilas?
- ksiezycowka
- Weteran
Czyli nie jestem w ciazy, tak? Jedna byla gruba, a druga jasna.. zebys mnie zle nie zrozumiala
i chodzi mi wlasnie o ta druga jasna, czy moze sie zdarzyc ze ta druga kreska jest taka bardzo jasna? ale jest jednak...
[ Dodano: 2006-08-23, 00:25 ]
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1406222 to znalazlam w internecie z innego forum
i chodzi mi wlasnie o ta druga jasna, czy moze sie zdarzyc ze ta druga kreska jest taka bardzo jasna? ale jest jednak...
[ Dodano: 2006-08-23, 00:25 ]
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1406222 to znalazlam w internecie z innego forum
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”