pozdro :564:
prezerwatywy - jakie najlepsze?
Moderator: modTeam
jasiu pisze:krzys pisze:
po pierwsze: nie jestem Twoim kolega.
po drugie: przyjade do domu, to poszukam specjalnie dla Ciebie wiarygodnego zrodla. Tylko nie wiem co Cie zadowoli? podreczni?opinia lekarza? Piszesz, ze blona dziewicza to zaden mur, ale nie wiem czy wiesz, ze czasem trzeba ja usuwac chirurgicznie?
po trzecie: proponuje czasem poczytac slownik ortograficzny (nawet jesli jestes dyslektykiem).
po czwarte: normalnie, to dalbym sobie spokoj, bo mnie w sumie malo obchodzi Twoja niewiedza, ale nie lubie jak sie ktos bezpodstawnie ze mnie smieje...
..
Bezpodstawnie
moja nie wiedza

Tu tez wszyscy sa kolegami , logując sie na Agnieszce przystąpiłes do tego klubu , wiec jak Ci sie kolego nie podoba , to zawsze mozesz .....?
Słownik ortograficzny

Ostatnio zmieniony 31 sie 2004, 11:47 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
DREADMAN czlowieku piszesz te posty nie wiem po co, wiedzy w nich zadnej wysmiewasz tylko ludzi a tak naprawde malo wiesz, ja jak nie mam pojecia na jakis temat to nie pisze...kulturalne rozmowy nawet jak ktos z kims sie nie zgadza czyta sie zupelnie inaczej niz te twoje pierdy...
a co do tematu to w sumie nie wiem czy prezerwatywi latwiej peknac za pierwszym razem...moze i latwiej ale zeby pekla to zadko sie zdarza
a co do prezerwatyw wzmacnianych drogi DREADMANie sa
moze nie tyle wzmacniane ale grubsze... zazwyczaj napisane ze zalecane przy stosunkach analnych i nie ma sie co smiac jak sie nic nie wie
a co do tematu to w sumie nie wiem czy prezerwatywi latwiej peknac za pierwszym razem...moze i latwiej ale zeby pekla to zadko sie zdarza
a co do prezerwatyw wzmacnianych drogi DREADMANie sa
moze nie tyle wzmacniane ale grubsze... zazwyczaj napisane ze zalecane przy stosunkach analnych i nie ma sie co smiac jak sie nic nie wie
KOLEDZY ! Przestańcie już ! Co to za słówne przepychanki
? Dajcie sobie po razie i spokój mi tu.
Odbiegacie od tematu
CO do wzmacnianych gumek, uzywałam kilka razy takich, dla sprawdzenia, do normalnych stosunków i miałam wrazenie, że kocham się w dentce. Żeby było smieszniej, miała kolor czarny. Fuj !
Odbiegacie od tematu
CO do wzmacnianych gumek, uzywałam kilka razy takich, dla sprawdzenia, do normalnych stosunków i miałam wrazenie, że kocham się w dentce. Żeby było smieszniej, miała kolor czarny. Fuj !
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
-
- Początkujący
Z moja eks stosowalem dluzszy czas extra safe Durexa, ale jak sprobowalem elite to stwierdzilem ze te pierwsze to kalosze. Co do bezpieczenstwa to bardzo wazne jest prawidlowe obchodzenie sie zgumka, mi nigdy ni pekla. Za to koledze sie zdazylo i to z estra safe - tu jestem przekonany ze troche zbyt napaleni byli i nie uwazali.
"milość jest jak tama...."
Misio pisze:wiele kobiet narzeka na prezerwatywy prążkowane Durex arouser, gdyż po stosunku wystepuje takie mało rzyjemne uczucie swędzenia a czasem nawet pieczenia scianek pochwy. Mówiąc szczerze byłem zaskoczony bo te prezerwatywy zostały zrobione po to by dawać wieksza przyjemnosć no i pewnie daja ale po zblizeniu wystepuje takie niemiłe uczycie.
Jeszcze ani razu od nikogo znajomego nie slyszalam o takich problemach. Ja sama tez nie mialam...
Hmmm a ja juz sporo czasu używam gumek i stwierdzam jednoznacznie ze nie cena sie liczy!
Używałem Durexów extra safe i pękały przy ostrzejszym seksie
Potem przeżuciłem się na niebieskie Unimile (Te w kartoniku) i były naprawde dobre
Teraz używamy z moją Panią nawilżanych Connamore i powiem tak:
Naprawde porządne ogumienie za przystepna cene!
Nigdy jeszcze nam nie pękła ( no może raz ale to był seks po alkoholu i źle założyłem gume
)
Według mnie 1000razy lepsze od Durexów i duuużo tańsze a to sie liczy w momencie kiedy sie ktoś często Kocha.
Pozdro
Używałem Durexów extra safe i pękały przy ostrzejszym seksie

Potem przeżuciłem się na niebieskie Unimile (Te w kartoniku) i były naprawde dobre
Teraz używamy z moją Panią nawilżanych Connamore i powiem tak:
Naprawde porządne ogumienie za przystepna cene!
Nigdy jeszcze nam nie pękła ( no może raz ale to był seks po alkoholu i źle założyłem gume
Według mnie 1000razy lepsze od Durexów i duuużo tańsze a to sie liczy w momencie kiedy sie ktoś często Kocha.
Pozdro
- milenka112
- Entuzjasta
prosze prosze a jednak jeszcze sa tacy co uzywają gumek i wcale nie nazekaja na brak przyjemności tak jak ktoskiedyś stwierdzil, że w gumce jest nieprzyjemnie bo nie ma tych przjemności...
i to mi sie podoba, że ludzie używający gumek rowniez bardzo cieszom sie z przyjemnosci tak jak i ci którzy jadom bez gumek bo laski bierom tabsy...
a jesli chodzi o marka to zdecydowanie DUREX
i to mi sie podoba, że ludzie używający gumek rowniez bardzo cieszom sie z przyjemnosci tak jak i ci którzy jadom bez gumek bo laski bierom tabsy...
a jesli chodzi o marka to zdecydowanie DUREX

-
- Zaglądający
Na ten temat chętnie się wypowiem. Zaczynalam od Durexów, ponieważ jak wiekszość zaczynających byłam przekonana, że im droższe tym lepsze i wolałam nieryzykować. Było ok... Ale chyba 3 razy zdarzyło mi się, że Durex pękł. Może to wynikało ze złego stosowania, ale taki fakt miał miejsce. Pozatym niestety Durexy są drogie w porównaniu do Unimili. Obecnie stosuje Unimile z środkiem plemnikobojczym i jak narazie sprawdzają sie całkiem dobrze. Drobnym albo i nie minusikiem jest to że nieładnie pachną lateksem z Durexami tak nie jest.
A pozatym trzeba wypróbować kilka rodzajów, bo jak mój facet powiedział, że każde z nich jakby inaczej leżą
A pozatym trzeba wypróbować kilka rodzajów, bo jak mój facet powiedział, że każde z nich jakby inaczej leżą
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta
W swoim zyciorysie probowalam durexy,unimile i uwaga prezerwatywy od Bennetona!!wczesniejsze byly troszke przyciasne na instrumenick mojego lubego a jakos niemoglismy znalesc rozmiaru XL...za to te ostatnie tak, kupilismy je w rossmanie ale rozmiarowo pasowaly swietnie,ladny zapach,nieuwieraly i tansze od durexow,ktore jak slyszalam pekaja(choc mi sie to ani razu nieprzydarzylo)
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
Aguś pisze:Ripper napisał/a:
Jak powie do ciebie "Tata".
a nie gorzej jak najpierw powie mama?BUZI!!!Usmiechnij sie!
Niech kochanie moje nie bedzie takie dowciapne. Uhh ty.
Ostatnio zmieniony 08 paź 2005, 21:31 przez Ripper, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pride or Die"
-
- Zaglądający
W koncu moge sie wypowiedziec jak w prezerwatywie. Od 7 miesiecy biore tabletki i tylko one mnie od poczatku zabezpieczaly. Ale ciekawa bylam jak to w gumce, wiec kupilismy jakas jedna z tanszych zapachowa.
Zawsze mowilam, ze jakbym byla skazana na gumki to bym ustami zakladala. Z ta gumka to graniczylo z cudem
. Strasznie ciasna byla(a rozmiar uniwersalny). No jak juz sie posilowalam, zeby w koncu ja jakos do konca zalozyc, to moglismy sie kochac. Po kilku minutach darlam sie "zdejmij to gowno
"
Normalnie w ogole nawilzenia zadnego nie czulam. Bolalo cholernie i nie czulam tego ciepla w srodku, tylko jakies "suche cos".
Gumki to nie dla mnie. Naprawde podziwiam wszystkich, ktorzy ich uzywaja.
Po kilkakrotnym myciu rak, jeszcze czulam zapach tego obrzydliwego lateksu <belt1> .
Zawsze mowilam, ze jakbym byla skazana na gumki to bym ustami zakladala. Z ta gumka to graniczylo z cudem

Normalnie w ogole nawilzenia zadnego nie czulam. Bolalo cholernie i nie czulam tego ciepla w srodku, tylko jakies "suche cos".
Po kilkakrotnym myciu rak, jeszcze czulam zapach tego obrzydliwego lateksu <belt1> .
Yasmine pisze:W koncu moge sie wypowiedziec jak w prezerwatywie. Od 7 miesiecy biore tabletki i tylko one mnie od poczatku zabezpieczaly. Ale ciekawa bylam jak to w gumce, wiec kupilismy jakas jedna z tanszych zapachowa.
Zawsze mowilam, ze jakbym byla skazana na gumki to bym ustami zakladala. Z ta gumka to graniczylo z cudem. Strasznie ciasna byla(a rozmiar uniwersalny). No jak juz sie posilowalam, zeby w koncu ja jakos do konca zalozyc, to moglismy sie kochac. Po kilku minutach darlam sie "zdejmij to gowno
"
![]()
jak soebie orzpomne moje poczatki z gumkami to... o matko....
juz nie mówiac o tym ze na począrkuu wcale nei było kolorowo
na szczescie sa tabletki
wiec trening czyni mistrza <aniolek2>
you touch me
in special places...
in special places...
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta
Yasmine pisze:wiec kupilismy jakas jedna z tanszych zapachowa.
może w tym sęk?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta
Np. Unimile zapachowe to już nie ta jakość. Po dłuższym numerku potrafi się w ogóle zapach zetrzeć i lateksem ciągnie jak ciągło.
Innych firm na sobie nie miałem.
Inna sprawa, że chyba się do tego lateksowego aromatu przyzwyczaiłem.
Innych firm na sobie nie miałem.
Inna sprawa, że chyba się do tego lateksowego aromatu przyzwyczaiłem.
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..."
- Poncjusz Piłat
- Entuzjasta