Hardcore pisze:me19, po prostu jeszcze nie dojżałaś do bycia matka.
dlaczego nie bierzesz pod uwagę mozliwości ,że niektóre kobiety nigdy do tego nie dojrzeją..?
Moderator: modTeam
Kivi pisze:Ja mam prawie 21 lat i od roku nieustannie myślę o tym,że chciałabym być mamą.. Czasem instynkt macierzyński nie daje mi spokoju.
madziorka.m pisze:ze jak skoncze za 3 lata licencjat, to bym chciala zalozyc rodzine a magisterke robic juz zaocznie
radek pisze:- Na pweno trzeba to czuć, że jest się gotowym.
radek pisze:- Na pewno dziecko nie może być antidotum na problemy w związku
radek pisze:- Na pewno należy wziąć pod uwagę, że narodzenie dziecka zmieni całkowicie nasze życie
radek pisze:- No i wreszcie należy pamiętać, że narodzenie dziecka może zmienić relacje w związku. Mężczyźni często źle to znoszą bo partnerka ma dla nich mniej czasu
radek pisze:czasem kobieta ma mniejszą ochotę na seks.
Dzindzer pisze:o ja sie boje ale w swoim kontekscie, ze mi by poswiecał mniej czasu, ze wsyszy by sie dzieckiem zachwycali, zajmowali a ja to co dupa
Dzindzer pisze:tego to ja sie boje ale w swoim kontekscie, ze mi by poswiecał mniej czasu, ze wsyszy by sie dzieckiem zachwycali, zajmowali a ja to co dupa.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości