Taaak! Yass i Moon ja nie wiem skad wy to wszystko wiecie.. Ja jestem tez w waszym wieku i moja wiedza jest duzo mniejsza a nawet jesli cos wiem to zawsze musze znalezc cos co to podwazylollirot pisze:yas, jak zawsze, niezawodna <browar>

Moderator: modTeam
Taaak! Yass i Moon ja nie wiem skad wy to wszystko wiecie.. Ja jestem tez w waszym wieku i moja wiedza jest duzo mniejsza a nawet jesli cos wiem to zawsze musze znalezc cos co to podwazylollirot pisze:yas, jak zawsze, niezawodna <browar>
Dlatego powinnas zanim zaczniesz sex uprawiac wiedziec rowniez tyle i miec swiadomosc co jest rzetelna wiedza a co wymyslami czyjimis. Ja wiekszosc z tego co pisze o antykonceocji wiedzialam majac z 12 lat. Teoria to podstawa po prostuRebeca2006 pisze:Ja jestem tez w waszym wieku i moja wiedza jest duzo mniejsza a nawet jesli cos wiem to zawsze musze znalezc cos co to podwazy
Dzieki Moonmoon pisze:I nie martw sie juz a w razie czego pytajBedzie dobrze
lollirot pisze:tabletki należy brać mniej-więcej o tej samej porze, nie co do minuty! ja teraz biorę między 23 a 2, taki przedział, a nawet większy, to nic strasznego!
betusia pisze:A jak o tej samej porze brać to o tej samej - a nie z jakimś przedziałem godzinnym... Można się na tym przejechać
betusia pisze:Bez przesadyzmu - alarm w telefonie to nie stoper...
Olivia pisze:Przynajmniej nie pisze takich głupot, jak Ty.
Czy taka perfekcjonistka jak Ty, betusiu, zdaje sobie sprawę, że za 20 lat mogą odezwać się problemy zdrowotne spowodowane braniem tabletek i możesz biegać po endokrynologach. Moon przynajmniej bierze pigułki tego świadoma i bierze za to odpowiedzialność.
betusia pisze:które wskazują na moją rzekomą głupotę.
betusia pisze:Nie wszyscy piszą tak samo prymitywnym językiem
betusia pisze:niektórym wydaje się, że kilka rozumów pozjadali, bo poczytali kilka ulotek dołączonych do tabletek anty![]()
Olivia pisze:Raczej, bo poczytali ulotki i trochę więcej przeszli, niż Ty.
Olivia pisze:Nigdzie nie napisałam, że jesteś głupia.
Olivia pisze:Ja bym się bała wziąć innego dnia, niż pierwszego.
betusia pisze:Dobrze wiesz, że stosowanie tabletek 100% pewności nie daje.
Nie moglo. Zaufaj Złootokiej - zna sie tu n atakich sprawach jak malo kto.Rebeca2006 pisze:BO moze akurat nie zatrzymalo mi sie jajeczkowanie?
Prawda.Rebeca2006 pisze:te tabletki tez maja zageszczac sluz by uniemozliwic dotarcie plemnikow prawda?
Tak bedziesz. Ba juz mozesz jesli te 7 dni minelo. Ale Rebeca...po prawdzie nie robisz wrazenia gotowej. Moze jednak z tymi tabletkami poczekac? Jak na moje oko masz za duzo tych watpliwosci. Odpowiemy IC, pewnie, ale tak nie powinno bycRebeca2006 pisze:I chyba juz po 21 tabletce w przerwie bede sie mogla kochac bez obaw?
Nie ma dni plodnych podczas brania pigulek. Ani w trakcie, ani w przerwie.Rebeca2006 pisze:Bo jakby nie bylo mialy by byc nieplodne?
akurat bylas tym 1/100 przypadkiem kiedy akurat nie podzialy tabletki ogolnie.
betusia pisze:z natury równie perfekcyjna
Jesli do jej to komfort to moze, ale nie powinno byc tak ze m takie watpliwosci czy strachy. Teraz tak jest a co bedzie jak wezmie jakos nie tak, biegunki dotanie czy jakies leki bedzie brac? Z nerwów umrzeruneko pisze:Po prostu przez ten pierwszy miesiac niech sie zabezpiecza dodatkowo i bedzie kontent.
Moon, miejmz nadzieje ze niemoon pisze:Z nerwów umrze
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości