Diana pisze:mam bardzo dobrego ginekologa
nie kazał Ci ich brać na próbę 2-tygodniową?
mi kazał, ale na szczęście niepotrzebnie bo nic mi nie było po nich zupełnie.
Moderator: modTeam
oj lepiej uwazaj oni tak piszą zeby ludzi zmylic wszak w Polsce mamy mały przyrost naturalnyguniekpisze:no wiem, owszem tak jest napisane, ale czy to jest pewne?
o czym Ty dziewczyno mowisz? chcesz kupic tansze tabletki pomimo tego, ze masz przepisane inne? trzeba bylo ginekologowi mowic, ze sa za drogie to by cos wymyslil, doradzil. Dobrze ze nie chca sprzedac. Tez bym nie sprzedala, bo jak ktos nieodpowiedzialny i nie wie jak moze sobie nabalaganic hormonami to ja za niego odpowiedzialnosci bym nie bralaguniekpisze:ojjjj, to juz nie wiem.. w każdym razie przydałoby się coś w tańszej cenie, a jak na złosć nikt nie chce sprzedac
uwierz mi Moja Droga, ze na Ciebie nie naskakuje, tylko cos chce Ci wytlumaczyc, ale chyba sie nie da. nei znam jeszcze nikogo, kto pracuje w aptece i chce prace zachowac a sprzedaje taniej leki.guniekpisze::| no i co tak na mnie naskakujesz?
duzo jest ludzi ktorzy sprzedaja w tanszej cenie cilest.
Ty naprawde nie rozumiesz czy zartujesz sobvie z nas? bo mam takie wrazenie, ze chcesz maksymalnie duza liczbe osob w cos wkrecic. Jezeli nie to polecam poczytac troszke na temat antykoncepcji hormonalnej, porozmawiac z lekarzem i zastanowic sie czy zamiast za seks nie czas sie brac na naukeguniekpisze:eeee... chyba w lodówce ich nie trzyma nie?
![]()
eee??guniekpisze: 17
Ale przecież nikt Ci nie każe ich kupować.guniekpisze:zreszta juz zakupilam w tej aptece, tylko strasznie drogie to 32zl
guniekpisze:no ale gdzie moze niby trzymac? przeciez wystarczy w pokojowej temp. je trzymac nie? to sie chyba nic nie stanie z nimi? zreszta juz zakupilam w tej aptece, tylko strasznie drogie to
32zl
eeee... chyba w lodówce ich nie trzyma nie?
właśnie chodzi o to jak ty się czujesz po nich, a nie to co inni myślą o nich-na ulotce wszystko ładnie rozpisane-gdybyś miała jakieś niepokojące objawy .KocurekV pisze:niby dobrze sie czuje,
po co jeszcze raz?żeby zmienić tabletki? z tegpo co pamiętam to mi kazał zrobić przerwę w braniu przy zmianie.KocurekV pisze:Chyba po prostu wezmę do końca opakowanie i pójdę jeszcze raz do lekarza...
trójpak czego-ja za cilest płaciłam 30 zł-za dwa opakowania, pózniej znalazłam apteke w której i za 13 zł za paczke były.guniekpisze: 6 funtów, co w przeliczeniu wychodzi około 35 zł
15 zł to chyba nie dużo?guniekpisze:duzo jest ludzi ktorzy sprzedaja w tanszej cenie cilest.
bo po iluś tam miesiącach się robi przerwę tylko lekarze o tym nie mówią za często...Andrew pisze:a wrecz je po dłuższym zażywaniu komplikuje i prowadzi az w 70 % przypadków do problemów - zatem
z tego co mi wiadomo juz sie nie proponuje przerw po pierwsze dlatego ze tabletki sa coraz nowoczesniejsze i coraz mniej szkodliwe(jesli mozna tak to nazwac) poza tym przerwa co kilka miesiecy i tak wiele nie pomoze bo jedno czy dwa pudełka mniej w ciagu np roku to i tak wiele niezmieni bo watroba i tak swoje dostanie..unlucky_sink pisze:bo po iluś tam miesiącach się robi przerwę tylko lekarze o tym nie mówią za często...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 87 gości