To cholera dorośnij!no ale ja taki jestem, nie moge o tym nie myslec
brak okresu i ciazy tez
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
ja mam takie pytanie z moja dziewczyna tylko raz mielismu stosunek gdzie moglbym ja zaplodnic ale w czas wyciagnolem i polecialo w gumke. ale ostro sie bawilismy przez ten misiac palcem albo od tylu.... czy to moga bys skutki spoznionego okresu?? juz tydzien czasu jej sie spuznia boje sie ze moze jednak jakos sie przedostalo ale moim zdanie niemialo jak:|. raz w gumkea takto od tylu przeciez nieda rady zapoldonic.... ale starch pozostaje macie jakies rady???:(:(:(:
- ksiezycowka
- Weteran
Jestes pewien, ze macicy? Toz to jest cholerne talatajstwo
pablo_ns pisze:oraz doustnie takie tabletki z estrogenem aby miala reg okres
A ginekolog jej zrobil chociaz badanie krwi przed przepisaniem estrogenow? Bo jak nie to Twoja luba po paru miesiacach moze zamienic sie w wieloryba. A to najlagodniejszy ze skutkow ubocznych.
pablo_ns pisze:no ale ja taki jestem, nie moge o tym nie myslec
To tako: co z Ciebie za facet jak nie boisz sie baby ruchac a dziecka sie boisz? No bo jak sie zaczyna tak zwane wspolzycie to trzeba miec swiadomosc tego, ze nawet przy zabezpieczeniach, mozna owe splodzic. Finito.
sttachu pisze:od tylu przeciez nieda rady zapoldonic
<boje_sie> Rozumiem, ze "wychowania do zycia w rodzinie" uczy Cie pani katechetka. Dziubdziusiu najdrozszy, niezaleznie w jakiej pozycji "to" robisz, moze dojsc do zaplodnienia. A jezeli mowiac "od tylu" masz na mysli penetracje odbytu, to to sie nazywa "seks analny". Tym koncze swoj dzisiejszy wyklad uswiadamiajacy
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
sttachu pisze:czy to moga bys skutki spoznionego okresu
Chciales powiedziec "przyczyny"?
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”