Seks bez gumki

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 05 lip 2005, 17:47

wajdelota, to ja chyba jakas dziwna jestem bo
wajdelota pisze:a szyjka miękka i otwarta jest objawem płodności.

wyczuwajac palcem praktycznei zawsze wyczuwam miekka, lekko otwarta jak usta. a Biore tabletki wiec ??
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 05 lip 2005, 19:53

wajdelota pisze:To an tym polega właśnie, że trzeba WIEDIZEĆ na bieżąco.

No ale to nie znaczy, że Ty masz do tego dostosowywać swoje potrzeby :)
Poza tym, wiem, że to może margines, ale czasem, zwłaszcza po kilku <browar> można ulec chwili namiętności brzemiennej na całe życie.

wajdelota pisze:Nie ma sie oc z niej śmiać.

Nie śmieję się z tej metody. Wiem, że u odpowiedzialnych ludzi może być skuteczna ale na forum jest dużo młodzieży, pamiętam siebie w ich wieku :) sex uprawialiśmy gdy była okazja a nie gdy kalendarzyk pozwalał :)

wajdelota pisze:Metoda naturalna, to nie tylko badanie szyjki macicy, ale także (a raczej przedwwszytkim) temperatura, śluz.

:) No i szklanka wody też....
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
przyjaciel
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: przyjaciel » 05 lip 2005, 20:33

zamiast !!!!!!!!!!!!!
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 06 lip 2005, 23:13

ej, bo wyjde teraz na katolika :P a nie jestem :P
Ja nie propaguje tej metody, ona po prostu istnieje i jest skuteczna. Wybór zalezy od pary.
A co do ginekologów, to zalecają tabletki - które tak naprawde nie są do końca sprawdzone. Nikt nie zagwarantuje Ci, że nie ma po nich komplikacji.
A co do szyjki - to nie wiem jak sie zachowuje podczas stosowania tabletek. Tak samo nie wiem czy jest normalny cykl temperaturowy wtedy. Ale mnie to ciekawi...
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”