Testy ciążowe
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Ja staram się nie dopuszczac myśli o wadliwości.
Na wszelki wypadek idąc do apteki zawsze prosze o jakiś dobry, a nie najtańszy i najbadziewniejszy.
W mojej psychice więc jest to 99%.
Ale Tobie bym radziła tuż po teście i przed wizytą nie rozmyślac czy Ty akurat trafiłaś na jakis jeden wadliwy na tysiąc.
Na wszelki wypadek idąc do apteki zawsze prosze o jakiś dobry, a nie najtańszy i najbadziewniejszy.
W mojej psychice więc jest to 99%.
Ale Tobie bym radziła tuż po teście i przed wizytą nie rozmyślac czy Ty akurat trafiłaś na jakis jeden wadliwy na tysiąc.
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
- Weteran
- Weteran
- Bywalec
- Weteran
- Entuzjasta
Witam wszystkich forumowiczów.
Kilka dni temu umieściłem swój temat "Ciąża a mieśiaczka"
Chcę powrócić do niego, ponieważ mam kilka pytań.
Pytania swe kieruje do ludzi (Kobiet), które kiedyś stosowały test ciązowy o nazwie
"pre-test"
Kupiłem test dla swojej ukochanej, zrobiliśmy go jakiś tydzień przed oczekiwaną miesiączką. Test wyszedł negatywnie, ianowicie pojawiła się kreska obok literki C.
Na ulotce pisało ze do 3 minut bedzie prawidłowy wynik, po 15 minutach, ten wynik nie jest już ważny, chodzi o to, że ten wynik wyskoczył dopiero po jakiś 6 minutach, a nie po 3 tak jak było napisane.
Wczoraj minął dzień oczekiwanej miesiączki i jej nie ma
Co mam robić? Czy ten test jest wiarygodny? Czy powtórzyć?
Pozdrawiam wszystkich i czekam na poważne odpowiedzi...
Kilka dni temu umieściłem swój temat "Ciąża a mieśiaczka"
Chcę powrócić do niego, ponieważ mam kilka pytań.
Pytania swe kieruje do ludzi (Kobiet), które kiedyś stosowały test ciązowy o nazwie
"pre-test"
Kupiłem test dla swojej ukochanej, zrobiliśmy go jakiś tydzień przed oczekiwaną miesiączką. Test wyszedł negatywnie, ianowicie pojawiła się kreska obok literki C.
Na ulotce pisało ze do 3 minut bedzie prawidłowy wynik, po 15 minutach, ten wynik nie jest już ważny, chodzi o to, że ten wynik wyskoczył dopiero po jakiś 6 minutach, a nie po 3 tak jak było napisane.
Wczoraj minął dzień oczekiwanej miesiączki i jej nie ma
Co mam robić? Czy ten test jest wiarygodny? Czy powtórzyć?
Pozdrawiam wszystkich i czekam na poważne odpowiedzi...
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra
- ksiezycowka
- Weteran
Witam mam taki problem otoz dokladnie 1 lipca kochalismy sie z dziewczyna i jest prawdopodobienstwo ze moze byc w ciazy.Teraz we wtorek (18 lipiec) zrobila test ciezowy ale wyszlo ze nie jest w ciazy ale zawsze miala miesiaczke dokladnie 19 a teraz nie dostala nawet nie ma zadnych boli brzucha jak zawsze miala i mowi ze ma odczucie tak jak by byla w ciazy.Czy test ciezowy moglby wyjsc nieprawidlowy??Przypominam ze miesiaczka nigdy sie dziewczynie nie spoznaiala i zawsze miala bole brzucha a teraz kompletnie nic.
Blagam o porady
Blagam o porady
Porady?
Jedna rada: jak macie tak panikować to odłóżcie genitalne zabawy na potem. Bo po co robić coś, co przynosi więcej strachu niż przyjemności?
Rad więcej nie dostaniesz żadnych. Jeno informację pewną: Otóż czasem się zdarza przesunięcie cyklu o parę dni. Założę się, że za parę dni napiszesz z ulgą, że nadeszły krwawe dni i ze jest wszystko w porządku.
Jedna rada: jak macie tak panikować to odłóżcie genitalne zabawy na potem. Bo po co robić coś, co przynosi więcej strachu niż przyjemności?
Rad więcej nie dostaniesz żadnych. Jeno informację pewną: Otóż czasem się zdarza przesunięcie cyklu o parę dni. Założę się, że za parę dni napiszesz z ulgą, że nadeszły krwawe dni i ze jest wszystko w porządku.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Mroczny Piskacz
- Maniak
CTX pisze:i mowi ze ma odczucie tak jak by byla w ciazy.
A była kiedyś że wie jakie to odczucie?
Impcio ma rację, jak się masz strachać to lepiej odłóż penisa na swoje miejsce i nigdy go nie wyciągaj Test wyszedł na nie, to nie jest w ciąży, nadal się boisz zróbcie drugi...
Mojej, z którą w międzyczasie zerwałem i ponownie się zszedłem, już 3tydzień się spóźnia i tak nie sram w gacie jak Ty teraz Weź pod uwagę inne czynniki wpływające na okres <browar>
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Piszecie tu gosiowi pierdoły o odłozeniu sexu , jak bedziesz sie kochał z kobieta jeden z drugim i mimo zabezpieczenia , ona okresu dostawac nie bedzie , w dodatku bedzie miala dziwne objawy i bedzie wspominac iż byc moze jest w ciazy bo tak sie czuje , to wtedy pogadamy , nie jeden wejdzie tu w postaci innego kogos i bedzie znowu pytał , bowiem kazdy przypadek jest inny
wiec darujcie sobie
testy kolego działają po 6 dniach , ale ...tu bym był ostrozny , zrobcie test po 14 dniach od nie wystapienia miesiaczki , do tego czasu spokojnie czekaj , jak juz czekałem na miesiaczkę i 28 dni i jakos zyje , kobieta sie pzrejeła i tak to jest
po co robiła tesat 18 skoro miesiaczka miala wystapic 19 tego wiadomo ze test tu moze nic nie wykazac , poza tym dzis mamy dopiero 21 -go , wiec dlaczego panikujesz , doszkol sie trochę <browar>
wiec darujcie sobie
testy kolego działają po 6 dniach , ale ...tu bym był ostrozny , zrobcie test po 14 dniach od nie wystapienia miesiaczki , do tego czasu spokojnie czekaj , jak juz czekałem na miesiaczkę i 28 dni i jakos zyje , kobieta sie pzrejeła i tak to jest
po co robiła tesat 18 skoro miesiaczka miala wystapic 19 tego wiadomo ze test tu moze nic nie wykazac , poza tym dzis mamy dopiero 21 -go , wiec dlaczego panikujesz , doszkol sie trochę <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Zaglądający
ostatnio pzrezylam swoj 1 raz. wspolzylam z moim chlopakiem 22 lipca(mialam dni nieplodne, robilismy to bez zabezpieczenia[stosunek przerywany]ale on na szczescie zdazyl sie wycofac) a miesiaczke powinnam dostac w ten sam dzien lub dzien wczesniej!spoznia mi sie okres wiec wczoraj zrobilam test ciazowy! wynik byl negatywny czyli ze nie jestem w ciazy, ale nie wiem czy w 100% powinnam zaufac testowi!nadal nie mam miesiaczki a ostatnio dziwnie sie czuje, jestem rozbita i bola mnie piersi, czy sa to specyficzne objawy ciazy czy jest to napiecie przedmiesiaczkowe!? czy miesiaczka moze sie tak dlugo spozniac w wyniku stresu i przemeczenia ktore ostatnio mi towarzyszy? jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy?
life is brutal...
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”