Jednak ciąża(c.d)
Moderator: modTeam
- megaziomek
- Entuzjasta
Moja siostra zaliczyla wpadke majac lat 17, jej facet jest starszy o5 lat od niej, jak sie okazało ze jest w ciazy on byl jeszcze w wojsku, zostało mu do konca szkólki ponad połtora roku, on jest jedynakiem, oczkiem w glowie rodzicow, co mamusia powiedziala on tam robil, kazdy myslal ze bedzie bardzo ciezko, ze nie dadza sobie rady, ona bez szkoły, bez pracy, on w wojsku (cala rodzinka wojskowych od jego strony wiec on tez musial jakas szkólke zrobic), dziecko w drodze, moj ojciec powiedzial ze nie chce widziec dziecka bez slubu i w ogóle (slub odbył sie jak dzieciak sie juz urodził po 3 miesiacach). jego rodzice odziwo nie zareagowali zle,wiadomo nie byli zachwyceni ale coz stało sie, wiec trzeba teraz myslec o zalozeniu rodziny. kiedy siostra przywiozla mala ze szpitala moj ojciec odniej nie odchodzil, zakochal sie w tym dzieciaku od pierwszego wejrzenia, zreszta jaka cala rodzinka!! teraz na Gosie nie da poiwiedziec zlego slowa, Gosia chociaz zrobi cos zle to i tak jest to wina kogos innego a nie malej, teraz Gosia ma 12 lat, chodzi do szkólki, jest najelpsza uczennica w calej szkole i calym 2000 tysiecznym osiedl wojskowym, Gosia ma jzu tez brata, Tomka, lat 8, maja mieszkanko, zyja sobie całkiem dobrze, a kazdy tak sie martwil ze bedzie tak tragicznie. na poczatku rodzice pomogli, bylo skromne przyjecie weselne, poniewaz mlodzi zdecydowali ze nie chca wyprawiac wesela duzego, lecz wola dostac ta kase co miała byc przeznaczona na wesele, i za pieniadze z wesela urzadzili sobie mieszkanko
wam rowniez zycze takiego obrotu sprawy, aby wszytsko sie ułozyło jak najlepiej
trzymam kciuki :564:
wam rowniez zycze takiego obrotu sprawy, aby wszytsko sie ułozyło jak najlepiej
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
- megaziomek
- Entuzjasta
Nie mysiorek...temat aborcji jest zamkniety.ale nie wie co robic dalej.czy teraz ma mowi swoim rodzicom czy jezszce poczekac.Monika jest zarejestrowana na okres probny.teraz przydalo by sie zeby szefowa zarejestrowala ja na pol etatu(bo tak sie umawialy ze ja zarejestruje na pol etatu).jak by ja zarejestrowala to by nie mogla jej zwolnic.
"Czy Prezes był zadowolony...?"
- megaziomek
- Entuzjasta
- Entuzjasta