Jednak ciąża(c.d)

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Wiola
Bywalec
Bywalec
Postautor: Wiola » 12 kwie 2005, 17:21

oj tak megaziomek zgadza sie.ale badzmy dobrej mysli
Awatar użytkownika
megaziomek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: megaziomek » 12 kwie 2005, 17:22

bedzie dobrze...ja caly czas to sobie mowie.ale Monika sama juz nie wie co robic.bo naprawde bedzie z tym klopot jak my sobie poradzimy w dalszym naszym życiu...
"Czy Prezes był zadowolony...?"
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 12 kwie 2005, 17:50

monika straci prace teraz

Jak to megaziomek? Przecież kobieta ciężarna jest prawnie przed zwolnieniem chroniona.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 12 kwie 2005, 17:52

no chyba ze pracuje na czarno :/ w kazdym razie trzymam za Was kciuki, na pewno sie uda! :)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Lolerei
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Lolerei » 12 kwie 2005, 19:12

Megaziomek, na pewno sobie poradzicie! Zabraniam Ci myslec inaczej ;) Sam zobacz, tyle osob dobrze Wam zyczy... wszystko jakos bedzie slzo! :564:
Kochać to zgadzać się na to, by się starzec z drugim człowiekiem
Karel Capek-Chod
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 12 kwie 2005, 19:22

Moja siostra zaliczyla wpadke majac lat 17, jej facet jest starszy o5 lat od niej, jak sie okazało ze jest w ciazy on byl jeszcze w wojsku, zostało mu do konca szkólki ponad połtora roku, on jest jedynakiem, oczkiem w glowie rodzicow, co mamusia powiedziala on tam robil, kazdy myslal ze bedzie bardzo ciezko, ze nie dadza sobie rady, ona bez szkoły, bez pracy, on w wojsku (cala rodzinka wojskowych od jego strony wiec on tez musial jakas szkólke zrobic), dziecko w drodze, moj ojciec powiedzial ze nie chce widziec dziecka bez slubu i w ogóle (slub odbył sie jak dzieciak sie juz urodził po 3 miesiacach). jego rodzice odziwo nie zareagowali zle,wiadomo nie byli zachwyceni ale coz stało sie, wiec trzeba teraz myslec o zalozeniu rodziny. kiedy siostra przywiozla mala ze szpitala moj ojciec odniej nie odchodzil, zakochal sie w tym dzieciaku od pierwszego wejrzenia, zreszta jaka cala rodzinka!! teraz na Gosie nie da poiwiedziec zlego slowa, Gosia chociaz zrobi cos zle to i tak jest to wina kogos innego a nie malej, teraz Gosia ma 12 lat, chodzi do szkólki, jest najelpsza uczennica w calej szkole i calym 2000 tysiecznym osiedl wojskowym, Gosia ma jzu tez brata, Tomka, lat 8, maja mieszkanko, zyja sobie całkiem dobrze, a kazdy tak sie martwil ze bedzie tak tragicznie. na poczatku rodzice pomogli, bylo skromne przyjecie weselne, poniewaz mlodzi zdecydowali ze nie chca wyprawiac wesela duzego, lecz wola dostac ta kase co miała byc przeznaczona na wesele, i za pieniadze z wesela urzadzili sobie mieszkanko :D
wam rowniez zycze takiego obrotu sprawy, aby wszytsko sie ułozyło jak najlepiej :) trzymam kciuki :564:
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 kwie 2005, 20:16

megaziomek pisze:ale Monika sama juz nie wie co robic.

To znaczy, że temat aborcji jest dalej, przez Was, rozważany?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
megaziomek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: megaziomek » 12 kwie 2005, 21:22

Nie mysiorek...temat aborcji jest zamkniety.ale nie wie co robic dalej.czy teraz ma mowi swoim rodzicom czy jezszce poczekac.Monika jest zarejestrowana na okres probny.teraz przydalo by sie zeby szefowa zarejestrowala ja na pol etatu(bo tak sie umawialy ze ja zarejestruje na pol etatu).jak by ja zarejestrowala to by nie mogla jej zwolnic.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 12 kwie 2005, 21:25

no to na razie niech nie mowi ze jest w ciazy... i dopiero potem powiedziec co i jak.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
megaziomek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: megaziomek » 12 kwie 2005, 21:27

wiem wiem...
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 kwie 2005, 22:48

Magaziomek - przestań się zamartwiać, bo nie Wy pierwsi i nie ostatni ;-)

Przy okazji - witam Cię, Lolerei na forum :564:
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Aaron

Postautor: Aaron » 12 kwie 2005, 23:11

Jasne, przybij pione :564: nie ma się co łamać. A tak nawiasem mówiąc może coś rozpylali jakoś w ostatnim czasie? dziewczyny puchną jak szalone. I jeszcze masz mature za miesiąc, to teraz to musimy się chyba nawalić :D ja również już czuje oddech komisji egzaminacyjnej na mojej twarzy :553:
Awatar użytkownika
megaziomek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: megaziomek » 13 kwie 2005, 08:56

damy rade Aaron... :564:

[ Dodano: 2005-04-14, 19:54 ]
u mnie wiedza juz matka i ojciec.ojciec tylko powiedzial ze sobie wolnosc juz związałem.mam nadzieje ze bedzie dobrze...musi byc dobrze.pozdro

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”